olej 5w40 min nebo 10w60. 5w 30 je voda a při 120st C přestává dokonale mazat.
10w60 má větší viskozitu mnohem lepé přenáší teplo a má lepší mazací charakteristiku vlivem k teplotě.
oficiálně doporučenej podle bmw je ale 5w-30 LL-3Poldav6 píše:Mám ji instalovanou, ale na telefonu je nějaká SW chyba, týkající se bezpečnostního upgradu, který ale nejde stáhnout. Takže zatím nic.vladas335i píše: Zkoušel jsi aplikaci Michale? Mám galaxy 4 v opravě.
Kabel OTG stojí 80-200Kč...
Jinak ukazuje to stejné údaje jako po připojení notebooku, nevím zda Torque ukazuje to samé. A bomba je samozřejmě to logování
Za sebe vlastně nevím, proč bych měl zatím řešit flash. Na JB4 mi vyhovuje přepínání map, mazání chyb, ukazatel tlaku turba, omezení tlaku turba na jedničku a dvojku... Takže tak
Jinak jsem dnes s Ondrou řešil otázku oleje. Rozhodnul jsem se jít do 0w-40, kdybych měl auto jen na blbnutí, tak bych možná tu 10w-60 bral, ale nenašel jsem na otázku oleje jednoznačné doporučení. Vlastně jakýkoli olej se specifikací LL-1 je doporučený.
aha, takže v bmw doporučujou olej kterej při 120 přestává mazat? Divný ne?IlikeU píše:Flash spolupracuje s JB4 to je na tom to úžasný. Flash nenahrazuje JB4
olej 5w40 min nebo 10w60. 5w 30 je voda a při 120st C přestává dokonale mazat.
10w60 má větší viskozitu mnohem lepé přenáší teplo a má lepší mazací charakteristiku vlivem k teplotě.
třeba se i poser, myslíš si že si největší mistr nebo co? Sereš mě od první chvíle ty vole...namistrovanej až na strop.IlikeU píše:bmw 335 se zase projevil, ja bych se z tebe pochcal
Tak 1M je normální N54 softem naladěnáPoldav6 píše:BMW předepisuje do většiny motorů včetně 1M 5w30. Já se pro změnu dočetl, že na viskozitě nezáleží tolik jako na specifikaci, která musí být LL1. Ingredience oleje jsou prý potom dostatečné pro dobré mazání motoru.
Ale obecná shoda u motoru N54 není![]()
Při popojíždění v zimě se obávám, že 10w60 nebude dostatečný.
Většina Američanů jejichž příspěvky jsem četl, vozí 0w40. Takže to je sázka na jistotu
aha, že nepřijedu na tvoje grilování a nezůčastnňuju se dementních tuning srazů, tak to budu asi debil já co? Já mám i jiný zájmy než jenom ležet v autě a smrdět na N54 foru.....nebejt mě, tenkrát co sem založil minulý téma JB4 nebo Kelleners, tak se tady ani nikdo z vás nezná....Takže asi tak.IlikeU píše:no nevim ale názor o tobě semnou zdílejí i jiní, takže ve mě to asi nebude
tady máš odkaz na stock 335i teplota oleje je na pravo dole....je to normální hodnota, něco si o tom přečti, než se začneš tlemit. Neznamená, že když tvoje e30 vaří při 100, že to tak má každý bmwMattyX píše:120 stupnu provozní teplota oleje? a doprdele![]()