Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zugy

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#3581 Příspěvek od Zugy »

Vím vím. Esv má ale 5.7m a to už je teprve úlet a rozvor 3.3
kurevtor

#3583 Příspěvek od kurevtor »

Zugy píše:Kurevtor: já sem vygooglil že se do III dávali jak 6.0 tak i 6.2 . A 6.2 už má časování ventilu. A ta III gen. Tj dělo jak prase :shock: myslím se někdy stavím za snejkem ať mi to ukáže jestli je ochotný :roll:
tak ted koukam na net ze do 3. generace sel sice 6.0, ale to je vyjebanej hybrid. To je pro buziky. Jde o to, ze ten 6.0 ve 2. generaci mel "jen" 345 koni... ale ta 6.2 uz ma pres 400 koniku.
Filozof

#3584 Příspěvek od Filozof »

z těch oblud jedině RAPTORA ---- na hory a blbnutí v terénu lepší jak TUAREG a X5 dohromady.
Známej to má na LPG A pokud to má dobré pneu tak stím člověk vyjede neuvěřitelně všude.

Tady ta krabice v 6litru je uplně zbytečná mi přijde to je zbytečnost jak do města tak do terénu...

Tady je video ještě z topgearu. To žluté je RAPTOR ... vyjeli kopce kde i traktor by měl problémy. :shock: :D

https://www.youtube.com/watch?v=rKtFJxGzJX8
Don

#3585 Příspěvek od Don »

Filozofe, tobe prijde zbytecna, ale rekni mi sam rozumne auto, ktere ma vzadu minimalne tri plna mista, da se tam neco nalozit a je to spolehlive. A auta jako Raptor jsou sice nadherna, ale uplne na H a jeste stoji nesmysl. Nejvic na nic je ta korba. Ma 1,5m a proste dlouhe naklady se na tom vozi paradoxne hur nez v normalnim aute. Zeptej se majitelu Navary treba. Hledam neco do 300 cca a nesmi to byt MPV, coz zname, hledam SUV.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Jaris330D

#3586 Příspěvek od Jaris330D »

Raptor, ale stoji 800 000 kc a vys. Cadillac dokazes sehnat za 500 000 kc.
kurevtor

#3587 Příspěvek od kurevtor »

proboha filozofe prober se to se neda cist :( Porovnavas off-road truck a SUV, vsiml sis toho? To ze jsou to obe kravy s velkym objemem neznamena, ze byly vytvoreny pro stejny ucel.
Escalade je suprovej protoze je to rodinny auto, ktery ale z tatky za volantem nedela zatahlyho fotra. A opet, krome vybavy, poctu sedacek a stylu jde hodne (zejmena u rodinneho auta) o to bezpeci. Jsi uplne mimo s tou zbytecnosti.

A co se tyce "blbnuti v terenu". Picovina.
Zugy

#3588 Příspěvek od Zugy »

ja třeba vbc nejezdim do terenu. jde mi o to. , že mám 2 metry. plánuju rodinu. Plán je že budem 4. Mám ještě dceru z 1 manželství. Jezdím do práce téměř každý den cca v době pořízení náhrady za e65 60km. jedna cesta. často vozím lidi . a mám zálibu ve velkých motorech zejména V8 a ten zvuk.. takže to neberu z pohledu terénních vlastností ale jako velké rodinné auto které krom toho , že je velké, je teoreticky i bezpečné, a má páru a suprovej zvuk, a údajně je aj tiché při jízdě a vzhledem k rozvoru by mohlo být i pohodlné a navíc to není žádná tuctovka, je to něco ,čím se odlišíš, a nestojí to majland a je to , dle některých i spolehlivé a nenáročné na údržbu. akorát hold s tím nebudeš lítat 200+. navíc to jde do plynu :-) ale na to stačí si k tomu něco pořídit. Mě by se třeba líbil mustang. Má páru, technicky je jednoduchý, nestojí raketu, má super zvuk atd. páč nvm co budem kupovat za cca 7let? Já asi než do MB bych šel treba do toho escaladu. mín techniky , mín poruchovosti . a víc nechápavých pohledů okolí :lol: :lol: samozřejmě záleží jak pujdou prachy. třeba se stane , že budu jezdit ve fobii :lol:

jinak snejkův popis mě docela zaujal
Jaris330D

#3589 Příspěvek od Jaris330D »

No, Mustang na rychlou jizdu nevim. Ty starsi podvozkove zadna slava, ale novy nevim. U te Escalade je prave lakave, ze na tebe kazdy kouka, jak na blazna, co to ma proboha za kombajn. :lol:. Ja osobne jezdim pomalu, takze me je fuk, jestli to jede 150 nebo 200.Po meste je Fabie super, ja s ni jezdim pracovne. :lol:
U sedmy je zase dobry, ze kazdy rika, ze je to stary vrak, ale kdyz se v tom svezou, tak never.
Zugy

#3590 Příspěvek od Zugy »

mám e 65 750i .. mě zas nikdo nevěří , že to je 2005. každý myslí , že je to novější a jak je to nadčasové, a to mám podle jaraxe socku :lol: Ten nový je super. Měli sme jej pučený na den. Fakt mě to zaujalo. Nepotřebuju jezdit do omezovače. Ale tak akcelerace a zvuk. a celkově zážitek sem měl. A taky na tebe každý čumí a při to mje to ford. A má nezávislé uložení vzadu. je teda pěkně tvrdý, ale podle mě nejede zas nějak špatně. a na okruh s tím nejezdím. tedy, bych stejně nejezdil. navíc to beru výhledově. tzn , že až by na to přišlo tak už bude mít 7 let a bude dostupnější. na nový nemám.
laik

#3591 Příspěvek od laik »

Když už jsme u těch amerik...
chlapi, mě se líbí ,a nemůžu to vyfiltrovat, v amerických seriálech taky taková krabice, jezdí v tom agenti, naposledy jsem to viděl v seriálu sběratelé kostí. Má to přední světla jakoby dvě oddélníkové nad sebou.
Myslel jsem, že je to GMC, ale ne a ne to najít.
kurevtor

#3592 Příspěvek od kurevtor »

Neni to Suburban?

Ono je tech policejnich SUV strasne moc, ruzny staty, ruzny znacky a furt jsou novy a novy, napriklad Ford Interceptor...
laik

#3593 Příspěvek od laik »

ne, ten čumák to má podobný, ale je to víc stodola než kombajn
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#3594 Příspěvek od Snejk »

Navigator?
kurevtor

#3595 Příspěvek od kurevtor »

Chevrolet Tahoe?
laik

#3596 Příspěvek od laik »

No to Tahoe je asi nejblíž.
Ten seriál kdysi sledovala manželka, snad to stáhnu a podívám se. :)
laik

#3597 Příspěvek od laik »

Tak je to ono. Tahoe LS. Gúgl je mocný.
A?????
Mrdka?
laik

#3598 Příspěvek od laik »

Jo, interier nic moc
Ten kaďoš je hezčí.
Ale i tak díky
Filozof

#3599 Příspěvek od Filozof »

Podle mě Hummer a tato bestie jsou nesmyslné auta. Bezpečnost je v Audi A8 nebo BMW 7 či MB Sko taky na špičkové úrovni navíc ty auta baví řidiče ...hlavně BMW 7er ale tohle už je nesmysl pro běžné ježdění a zatáčky vždy ve strachu aby ta bestie nehodila někde záda.
Kupte si to kdo chcete ale každej na to máme prostě jinej pohled.

7er je luxusní a pohodlné a ještě zábavné a hbité auto ...toto je monstrum co piští v každé zatáčce protože prostě se ty tuny hrnou logicky ven.... nebo stím jezdíte jako dědci v klobouku. :lol: ;) 8-)
Perunwit

#3600 Příspěvek od Perunwit »

Jezis tak nekdo proste dokáže mimo obec jet v klidu 80 a v klidu si u toho premejslet.....navic tydle auta jsou na to vzít to na privadec a pak v klidu na tempomatu hasit krajinou. Diky tomu je doprava v US mnohem plynulejsi nez tady, kde kazdej kokot v hjonde nebo fokusu visi na tvym narazniku.
Odpovědět