Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
- Don
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Takovymu smejdovi a "flakacovi" nikdo radit nebude
Proč odpovídáš když nevíš a už jsem si to zjistil u nás v práci.
on neodpovídá, vždyť si ani nepoložil dotaz. Don jenom napsal jak na tom jsi aktuálně u ostatních členů
Děkuji za objasnění úplně mi z toho praskaj žíly a v noci nebudu moct spát.
Tak můžeš prosím od teď všechny problémy řešit v práci!
Děkujeme a sbohem.
Děkujeme a sbohem.
Nevíte někdo,jestli jde z před fl předního světla vyndat zadem ten reflektor s čočkou. Chtěl bych si zevnitř vyčistit sklo. Předpokládám, že nevíte, nebo to bude tajný, ale zkouším to.
-
- Člen Klubu
chlapče chlapče ..hraješ to na nás ?xaler píše:Nevíte někdo,jestli jde z před fl předního světla vyndat zadem ten reflektor s čočkou. Chtěl bych si zevnitř vyčistit sklo. Předpokládám, že nevíte, nebo to bude tajný, ale zkouším to.

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Moc děkuji za informaci, ušetřilo mi to zbytečnou práci a do rozlepení světla se pouštět nebudu. Potřeboval bych na zimu trochu rozjasnit světla. Zjistil jsem taky že mám olámaný startér xenonu. Ještě si vyrábím žárovky do parkovaček.

Naposledy upravil(a) xaler dne sob 23.10.2021 13:16, celkem upraveno 1 x.
-
- Člen Klubu
tak nový žárovky sem někde promrdal...ale našel sem tohle jestli chceš...žárovky si musíš dát nový .....xaler píše:Moc děkuji za informaci, ušetřilo mi to zbytečnou práci a do rozlepení světla se pouštět nebudu. Potřeboval bych na zimu trochu rozjasnit světla. Zjistil jsem taky že mám olámaný startér xenonu. Ještě si vyrábím žárovky do parkovaček.
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Hele tohle hlavně nevyhazuj.
-
- Člen Klubu
Jj mám to tu ale někde se projebal 4 nový žárovky k tomuPajk85 píše:Hele tohle hlavně nevyhazuj.

Pokud by nefungovaly ty moje homemade tak bych je koupil, akorát jsi trochu daleko. Tuším od Plzně?
Ještě bych potřeboval vědět co ovládá volnoběh. Už nevím kde hledat závadu.
Ještě bych potřeboval vědět co ovládá volnoběh. Už nevím kde hledat závadu.
řemen je zase roztrhanej.
Však Snejk psal že je potřeba vystredit servo pumpu ne?
To ano ale tam nic středit nejde. Tři šrouby, tři díry, mohu středit co chci a poloha je jedna jediná.
Jsi borec, tohle jsem v Tisu nenašel, ale stejně nerozumím tomu co tam dělaj jinak než já. Teď jsem to měl venku potřetí a je to stále stejné. Dal jsem tam užší řemen tak uvidím jestli se bude trhat dál. Teď jsem to dodělal a auto nejde nastartovat, startér jen cvaká. Mám to nabíjet a ještě jsem odpojil baterku tak uvidím večer. Podle mě je nabitá.
Zmizela mi většina auta a zase z toho teče voda.

Xalere to je past vedle pasti ... Tady máš motivační řeč na uklidnění ....
https://youtu.be/ZnpEXWKK5D8?t=334
Bys mohl natočit pokračování ... nebo pak nechápu kde bereš tolik energie a tolik pokusů dokola stále a stále ....

https://youtu.be/ZnpEXWKK5D8?t=334
Bys mohl natočit pokračování ... nebo pak nechápu kde bereš tolik energie a tolik pokusů dokola stále a stále ....