Gerchan píše:Já bez toho jezdím 3,5 roku a nic se nekroutí a nežvejká....stopu to drží parádně....ale při prudkém zatočení / náklonu vždycky něco jednou lupne v podvozku....pokaždé...jsem zvědavý, zda je to tím chybějícím krytem...doufám, že jo.
Mimochodem - kryt už mám zajištěný a pozítří bych ho měl mít...tak uvidím, jestli nastane nějaká změna
si mi nasadil brouka do palice....
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
Gerchan píše:Já bez toho jezdím 3,5 roku a nic se nekroutí a nežvejká....stopu to drží parádně....ale při prudkém zatočení / náklonu vždycky něco jednou lupne v podvozku....pokaždé...jsem zvědavý, zda je to tím chybějícím krytem...doufám, že jo.
Mimochodem - kryt už mám zajištěný a pozítří bych ho měl mít...tak uvidím, jestli nastane nějaká změna
Gerchan píše:Máš pravdu....teď na to koukám....na e63 tam ten plech má být taky....jen já ho tam nemám....tak super...jdu ho shánět....kdysi na té mojí 6er snad Snejk měnil motor....tak ho tam asi zapomněli osadit....a nebo ho sundal nějakej idiot po něm...
beztak ten kryt ti tam nedal ten trouba co ti namontoval ramena z e65 na e63
Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Prostě ten kryt tam nedal nějaký idiot...a kdo to byl už těžko zjistím...prostě, když si člověk dá něco udělat do servisu, tak to dopadá přesně takovýmto způsobem...
Lituju lidi, kteří chtějí mít auto pěkný, chtějí mu dopřát a starat se o něj...ale přitom to nedokážou sami a jsou nuceni to dávat do servisu....kde jim to akorát postupně dojebou...
Ten kryt tam dej. On to totiz neni zadnej kryt, ale celkem silnej plech, co zpevnuje celou napravnici. Na ty napravnici je doslova napsano: "WARNINGS: DO NOT DRIVE WHEN REINFORCEMENT PLATE IS REMOVED". Ten napis je ze spoda krasne videt. Pokud ti to tam "servisak" nedal zpatky, tak je to mamlas a uz bych se u nej neukazal.
Jen bych upřesnil, že to tam servisák "zapomněl" dát některému z předchozích majitelů...(já s tím do servisu nejezdím, dělám si vše sám). Auto už jsem koupil bez toho plechu...a 3,5 roku jezdím bez něj, protože jsem nevěděl, že tam má být...
Pravda, bylo mi trochu divný, proč je na nápravnici nápis, že bez krytu se nesmí jezdit...ale měl jsem za to, že nápis upozorňuje, že nesmím jezdit bez toho plastovýho krytu...až teď jsem se dozvěděl, že tím je ale myšlena ta plechová výztuha...která mi tam chybí...
Zase se ten svinskej zgerb rozbil, už jsem málem nedojel. Roztřepil se řemen a urval nějaký hadičky a saharu. Já vím je to hajtech kára a není řemen jako řemen.
Ha ha ha xaler přišel o novej řemen.
jen tak se rozstřepí řemen. Tak to nechápu. To docela smrdí špatnym servisováním.
Divný, že se to stane někomu kdo v tom furt leží a nevšimne si toho. Ale jako neřikam nic
xaler píše:Zase se ten svinskej zgerb rozbil, už jsem málem nedojel. Roztřepil se řemen a urval nějaký hadičky a saharu. Já vím je to hajtech kára a není řemen jako řemen.
Ha ha ha xaler přišel o novej řemen.
kurevtor píše:jen tak se rozstřepí řemen. Tak to nechápu. To docela smrdí špatnym servisováním.
Divný, že se to stane někomu kdo v tom furt leží a nevšimne si toho. Ale jako neřikam nic
Kurevtore to auto už je totiž normálně přeser-visované