Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Proč by si to měl udělat sám ? to nějak nechápu ...jakože projel roštím nebo v lese ? Podle mě asi ne ale opravdu nějaké svině se do toho auta pustili.
Podle mě by to šlo opravit u slušného lakýra do 30-40k a něco rozleštit ...těžko říci...
Podle mě by to šlo opravit u slušného lakýra do 30-40k a něco rozleštit ...těžko říci...
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
na havarijko třeba?
- Filozof
co by za to dostal ?
A kolik to auto má hodnotu ? 220-250k je ok cena ne ? ikdyž tedy Fko takže problémové....ale motor celkem ujde.
A kolik to auto má hodnotu ? 220-250k je ok cena ne ? ikdyž tedy Fko takže problémové....ale motor celkem ujde.
Protože když půjde na rozpočet tak má zaplacenou půlku auta 

taky možnost, nalítáno pomalu 300, kára se začne srát, tak to trošku poladil..JaraX píše:nebo si to udělal sam
je pravda že má vojetej poctivě každej díl i světla aby to bylo fakt na celolak..
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Přesně tak, klidně to mohlo být uděláno na havarijko. Ale to se můžem jen dohadovat. Každopádně moc hezký interiér 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Interier vyzera super keby sa da trosku do poriadku kedze evidetne na to majitel trochu sral...tento motor by mal byt vcelku ok v f nie?okrem toho teda sa sa neda dat na lpg...
-
- Kontaktovat uživatele:
akorát už je to trochu moc ojete, ale zas dobrá cena, vybava slušná, i když na Invidiual to mohlo být víc naložene.
No to hej ma tam uz skoro 300tis..je to na ten motor prevodovku uz moc ze sa to zacne srat alebo je to ako tak?lebo cena ozaj vcelku smiesna, samozrejme ak tomu okrem skrabancov a zapraseneho interieru nie je aj nieco ine o com v inzerate nepise, lebo ked som pozeral tak f01 s tymto motorom zacinaju okolo 500tis a urcite nie individual v tejto vybave...
- Filozof
kdyby jen převodovka REPAS bylo potřeba udělat a lak jsme na 100-150k plus další investice které nejsou vidět tak pak to bude hned jinde.
No navíc Fko co chce pořád něco je to asi kasička podle mého. Ikdyž to třeba někomu kdo jezdí 5-10tís km ročně mohlo stačit.
Pokud by to nechal za 180-200k proč ne ... sprejem se to stříkne a na chalupu a víkendy by to stačilo .... za cenu pěkné e38 je Fko.
Ale myslím si že to bude mít více problémů než jen ten lak. Určitě by to chtělo vidět osobně kdo chce problémové Fko s 3kilama na hrbu na celolak.
No navíc Fko co chce pořád něco je to asi kasička podle mého. Ikdyž to třeba někomu kdo jezdí 5-10tís km ročně mohlo stačit.
Pokud by to nechal za 180-200k proč ne ... sprejem se to stříkne a na chalupu a víkendy by to stačilo .... za cenu pěkné e38 je Fko.

Ale myslím si že to bude mít více problémů než jen ten lak. Určitě by to chtělo vidět osobně kdo chce problémové Fko s 3kilama na hrbu na celolak.
Filozof píše: .... za cenu pěkné e38 je Fko.![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
gratuluji MartinoviK ke krásnému longu za fajnovou cenu
snad bude dělat parádu
- nečekal bych že tak krásné a levné auto může být v PL
- některé polské dálnice jsou prostě dokonalé, Německo se muže jít zahrabat. tomu odpovádá i hezká průměrná rychlost
- sranda je přijet do města kde jezdí totální vraky, pulka aut bez vyfuku, všecko kouří jak kurva, no šílený, a mezi něma taková vonavka.

- nečekal bych že tak krásné a levné auto může být v PL
- některé polské dálnice jsou prostě dokonalé, Německo se muže jít zahrabat. tomu odpovádá i hezká průměrná rychlost
- sranda je přijet do města kde jezdí totální vraky, pulka aut bez vyfuku, všecko kouří jak kurva, no šílený, a mezi něma taková vonavka.

víc fotek by nebylo?
takže nakonec to polsko nebude tak hrozný co?
kolik tam za to chtějí?
gratuluju ke koupi Marťas..
kolik tam za to chtějí?
- Perunwit
- Klubové ID: 2962
Tu nejnovejsi dalnici psonkum postavila cinska firma, ktera pak zkrachovala... jak priznacne 

Čau chlapi, ode dneška jsem hrdý majitel BMW e66 750Li, 2004/5, 242tis. km. Prvních 550km za mnou. Řeknu vám, že je to jiná paráda než v novější Fabii I 2006
Chci opravdu MOC PODĚKOVAT JARAXOVI. Především za pomoc při výběru, edukace, trpělivém vysvětlováním (výbava, stav posílaných vozů, atd.). Tu edukaci potřebujeme. Za druhé za samotnou akci. V pondělí v noci jsem objevil káru, v úterý ráno jsme to probrali, domluvili termín a hned ve čtvrtek 4:16 jsme od něj vyjížděli (já 2:39 z domu).
Po cestě jsem se snažil vyzjistit co možná nejvíc, Jarda mi ukázal v praxi, co auto umí - od jízdních vlastností, přes pohodlí, po různé blbinky a vymoženosti. Na místě jsme byli o 45 minut dřív než ukazovala původně navigace. Hold ve 4 ráno na cestě moc aut není. Čas schůzky jsme o hoďku posnuli a zbylou hodinu jsem využili na klasický nákup (uzené makrely, sledě, sladkosti, prostě dobroty). 9:20 to vypuklo.
První pohled Jarax komentoval pozitivní. Obešli jsme ho z venku, pak zevnitř. Všechno promačkali, stáhl, vysunuli, zatalčili, zapli, vypli,...dokonce fungovaly všechy comfort acces kliky, což nás potěšilo. Drobnosti jsme našli, ale většinou kosmetické a designové záležitosti (bude třeba udělat prahy, sedačky a vůbec celkovou renovaci interieru). Z technicého stavu to nevypadá na žádné průsery. A když po diagnostice byly fakta a dojem stále stejný, tak jsme si plácli. Rozměnil jsem prachy až na místě, mezí tím borec nachystal smlouvu. Jarax vyjednal slevu, kterou se téměř zaplatil a byli jsme spokojení všichni.
Jarda se zeptal "umíš s tím?" - usmál jsem se a odpovědě, že ne
, jen jako spolujezdec. S automatem umím, tak mi jen vysvětlil, jak si zařadím a naučil mě s tím praxí. Tedy "tady máš vysílačku a když něbudeš něco vědět, tak to pořešíme za jízdy" -> boží
To by mě nanapadlo
prostě zkušenosti.
Nádlabli jsme se, ryby a sýry dali do ledniček a vydali se domů. Po cestě jsem se seznámil s iDrivem - vcelku v pohodě. A se zbytek po vysílačce. Asi milionkrát jsem si nastavil komforty, celou dobu mě provázel ACC (nepřijde mi, že něco škubalo - prostě to přibrzdilo), popíjel vychlazenou limču a užíval si jízdu. 1.100 km za sebou (100 fabia + 1.000 7er). Zítra mě čeká dalších 500km a v sobotu frčím s celou rodinou na Dovču. Ostrý start. Sepíšu si postřehy, závady, hluky, záškuby, pískání, chvění...prostě budu to pozorovat, a pak tomu dáme pořádný "vstupní" servis + plyn.
Ještě chci poděkovat KLIMSONOVI, který mi pomohl s výběrem a často jsme to diskutovali. KAWAMANOVI za zájem a inspiraci jeho fárem.
No byla to pěkná anabázem mého výběru:
3er 318d 2013 -> 3er 330i e91 -> 5er (asi půl dne, ale byla tam) -> 7er e65 -> a nakonec 7er e66 long (vzal bych i e65, ale ro příběhu je to pěkný
Celkem 1 rok a čtvrt.
Jak to dáme v interiéru do kupy, hodím i fotky. Nebo je zájem i o aktuál stav?

Chci opravdu MOC PODĚKOVAT JARAXOVI. Především za pomoc při výběru, edukace, trpělivém vysvětlováním (výbava, stav posílaných vozů, atd.). Tu edukaci potřebujeme. Za druhé za samotnou akci. V pondělí v noci jsem objevil káru, v úterý ráno jsme to probrali, domluvili termín a hned ve čtvrtek 4:16 jsme od něj vyjížděli (já 2:39 z domu).
Po cestě jsem se snažil vyzjistit co možná nejvíc, Jarda mi ukázal v praxi, co auto umí - od jízdních vlastností, přes pohodlí, po různé blbinky a vymoženosti. Na místě jsme byli o 45 minut dřív než ukazovala původně navigace. Hold ve 4 ráno na cestě moc aut není. Čas schůzky jsme o hoďku posnuli a zbylou hodinu jsem využili na klasický nákup (uzené makrely, sledě, sladkosti, prostě dobroty). 9:20 to vypuklo.
První pohled Jarax komentoval pozitivní. Obešli jsme ho z venku, pak zevnitř. Všechno promačkali, stáhl, vysunuli, zatalčili, zapli, vypli,...dokonce fungovaly všechy comfort acces kliky, což nás potěšilo. Drobnosti jsme našli, ale většinou kosmetické a designové záležitosti (bude třeba udělat prahy, sedačky a vůbec celkovou renovaci interieru). Z technicého stavu to nevypadá na žádné průsery. A když po diagnostice byly fakta a dojem stále stejný, tak jsme si plácli. Rozměnil jsem prachy až na místě, mezí tím borec nachystal smlouvu. Jarax vyjednal slevu, kterou se téměř zaplatil a byli jsme spokojení všichni.
Jarda se zeptal "umíš s tím?" - usmál jsem se a odpovědě, že ne

Nádlabli jsme se, ryby a sýry dali do ledniček a vydali se domů. Po cestě jsem se seznámil s iDrivem - vcelku v pohodě. A se zbytek po vysílačce. Asi milionkrát jsem si nastavil komforty, celou dobu mě provázel ACC (nepřijde mi, že něco škubalo - prostě to přibrzdilo), popíjel vychlazenou limču a užíval si jízdu. 1.100 km za sebou (100 fabia + 1.000 7er). Zítra mě čeká dalších 500km a v sobotu frčím s celou rodinou na Dovču. Ostrý start. Sepíšu si postřehy, závady, hluky, záškuby, pískání, chvění...prostě budu to pozorovat, a pak tomu dáme pořádný "vstupní" servis + plyn.
Ještě chci poděkovat KLIMSONOVI, který mi pomohl s výběrem a často jsme to diskutovali. KAWAMANOVI za zájem a inspiraci jeho fárem.
No byla to pěkná anabázem mého výběru:
3er 318d 2013 -> 3er 330i e91 -> 5er (asi půl dne, ale byla tam) -> 7er e65 -> a nakonec 7er e66 long (vzal bych i e65, ale ro příběhu je to pěkný

Celkem 1 rok a čtvrt.
Jak to dáme v interiéru do kupy, hodím i fotky. Nebo je zájem i o aktuál stav?
Naposledy upravil(a) MartinK dne pát 13.07.2018 00:06, celkem upraveno 1 x.
Dálnice faktu husté. Hezké cety, široký prostor vedle tak na další pruh, hezky upravené.Travison píše:víc fotek by nebylo?
kolik tam za to chtějí?
- Sweden
- Klubové ID: 2669
Takovýhle příběhy se krásně čtou, gratulace a užívej. V téhle barvě to 7er strašně sekne, moje nejoblíbenější co se e65/66 týče.
Fotky sem dej, ideálně před a po, protože pokud ti Jarda promluvil do duše i co se renovace interiéru týče tak tuším kam pojedeš
.
A uprav si datum výroby, nejspíš tam mělo být 4/2005 ne? Nebo je to opravdu jeden z prvních faceliftů?
Fotky sem dej, ideálně před a po, protože pokud ti Jarda promluvil do duše i co se renovace interiéru týče tak tuším kam pojedeš

A uprav si datum výroby, nejspíš tam mělo být 4/2005 ne? Nebo je to opravdu jeden z prvních faceliftů?
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
- Kontaktovat uživatele:
- at z toho nevznikne dojem že to je nějaká pelešina, prostě ten club po 240k potřebuje nějakou péči, na tom krémovým je to prostě víc vidět, ale pak to bude nádhera. to auto krom laku zádního nárazníku prakticky nemá škrábanec, bude od nějakého fandy, jelikož motor je naprosto suchý, pod motorem naprosto suchý kryt, ani voda, ani olej, nic, prostě dokonalé suché, vakuovka nová, je tam prostě vidět že se na tom nešetřilo.
- auto je preproduction series proto to datum, proč to vzniklo netuším, ale funguje to dokonale a za 2 kila by byl nesmysl to tam nechat
- nemyslím si že jsou v polsku pěkná auta, nikdy jsem tam pěkné auto neviděl, ale todle je vyjímka.
- auto je preproduction series proto to datum, proč to vzniklo netuším, ale funguje to dokonale a za 2 kila by byl nesmysl to tam nechat
- nemyslím si že jsou v polsku pěkná auta, nikdy jsem tam pěkné auto neviděl, ale todle je vyjímka.
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Hezky napsáno, Martine. Gratuluji ke koupi 7er, hezky ses těmi řadami prolouskal a nakonec skončil tam, kde se předpokládalo 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual