Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof
Klubové ID: 1044

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#3481 Příspěvek od Filozof »

Proč by si to měl udělat sám ? to nějak nechápu ...jakože projel roštím nebo v lese ? Podle mě asi ne ale opravdu nějaké svině se do toho auta pustili.

Podle mě by to šlo opravit u slušného lakýra do 30-40k a něco rozleštit ...těžko říci...
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#3482 Příspěvek od JaraX »

na havarijko třeba?
Filozof

#3483 Příspěvek od Filozof »

co by za to dostal ?
A kolik to auto má hodnotu ? 220-250k je ok cena ne ? ikdyž tedy Fko takže problémové....ale motor celkem ujde.
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3726

#3484 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Protože když půjde na rozpočet tak má zaplacenou půlku auta :roll:
Travison
Klubové ID: 3910

#3485 Příspěvek od Travison »

JaraX píše:nebo si to udělal sam
taky možnost, nalítáno pomalu 300, kára se začne srát, tak to trošku poladil..
je pravda že má vojetej poctivě každej díl i světla aby to bylo fakt na celolak..
kawaman
Klubové ID: 3927

#3486 Příspěvek od kawaman »

Přesně tak, klidně to mohlo být uděláno na havarijko. Ale to se můžem jen dohadovat. Každopádně moc hezký interiér :thumbsup:
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Michal595

#3487 Příspěvek od Michal595 »

Interier vyzera super keby sa da trosku do poriadku kedze evidetne na to majitel trochu sral...tento motor by mal byt vcelku ok v f nie?okrem toho teda sa sa neda dat na lpg...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3488 Příspěvek od JaraX »

akorát už je to trochu moc ojete, ale zas dobrá cena, vybava slušná, i když na Invidiual to mohlo být víc naložene.
Michal595

#3489 Příspěvek od Michal595 »

No to hej ma tam uz skoro 300tis..je to na ten motor prevodovku uz moc ze sa to zacne srat alebo je to ako tak?lebo cena ozaj vcelku smiesna, samozrejme ak tomu okrem skrabancov a zapraseneho interieru nie je aj nieco ine o com v inzerate nepise, lebo ked som pozeral tak f01 s tymto motorom zacinaju okolo 500tis a urcite nie individual v tejto vybave...
Filozof

#3490 Příspěvek od Filozof »

kdyby jen převodovka REPAS bylo potřeba udělat a lak jsme na 100-150k plus další investice které nejsou vidět tak pak to bude hned jinde.
No navíc Fko co chce pořád něco je to asi kasička podle mého. Ikdyž to třeba někomu kdo jezdí 5-10tís km ročně mohlo stačit.

Pokud by to nechal za 180-200k proč ne ... sprejem se to stříkne a na chalupu a víkendy by to stačilo .... za cenu pěkné e38 je Fko. :lol:

Ale myslím si že to bude mít více problémů než jen ten lak. Určitě by to chtělo vidět osobně kdo chce problémové Fko s 3kilama na hrbu na celolak.
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3726

#3491 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

A je pryč 8-)
kurevtor

#3492 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše: .... za cenu pěkné e38 je Fko. :lol:
:lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3493 Příspěvek od JaraX »

gratuluji MartinoviK ke krásnému longu za fajnovou cenu :) snad bude dělat parádu

- nečekal bych že tak krásné a levné auto může být v PL
- některé polské dálnice jsou prostě dokonalé, Německo se muže jít zahrabat. tomu odpovádá i hezká průměrná rychlost
- sranda je přijet do města kde jezdí totální vraky, pulka aut bez vyfuku, všecko kouří jak kurva, no šílený, a mezi něma taková vonavka.

Obrázek

Obrázek
Travison
Klubové ID: 3910

#3494 Příspěvek od Travison »

víc fotek by nebylo?
takže nakonec to polsko nebude tak hrozný co?
kolik tam za to chtějí?
gratuluju ke koupi Marťas..
Perunwit
Klubové ID: 2962

#3495 Příspěvek od Perunwit »

Tu nejnovejsi dalnici psonkum postavila cinska firma, ktera pak zkrachovala... jak priznacne :D
MartinK

#3496 Příspěvek od MartinK »

Čau chlapi, ode dneška jsem hrdý majitel BMW e66 750Li, 2004/5, 242tis. km. Prvních 550km za mnou. Řeknu vám, že je to jiná paráda než v novější Fabii I 2006 :lol:

Chci opravdu MOC PODĚKOVAT JARAXOVI. Především za pomoc při výběru, edukace, trpělivém vysvětlováním (výbava, stav posílaných vozů, atd.). Tu edukaci potřebujeme. Za druhé za samotnou akci. V pondělí v noci jsem objevil káru, v úterý ráno jsme to probrali, domluvili termín a hned ve čtvrtek 4:16 jsme od něj vyjížděli (já 2:39 z domu).
Po cestě jsem se snažil vyzjistit co možná nejvíc, Jarda mi ukázal v praxi, co auto umí - od jízdních vlastností, přes pohodlí, po různé blbinky a vymoženosti. Na místě jsme byli o 45 minut dřív než ukazovala původně navigace. Hold ve 4 ráno na cestě moc aut není. Čas schůzky jsme o hoďku posnuli a zbylou hodinu jsem využili na klasický nákup (uzené makrely, sledě, sladkosti, prostě dobroty). 9:20 to vypuklo.
První pohled Jarax komentoval pozitivní. Obešli jsme ho z venku, pak zevnitř. Všechno promačkali, stáhl, vysunuli, zatalčili, zapli, vypli,...dokonce fungovaly všechy comfort acces kliky, což nás potěšilo. Drobnosti jsme našli, ale většinou kosmetické a designové záležitosti (bude třeba udělat prahy, sedačky a vůbec celkovou renovaci interieru). Z technicého stavu to nevypadá na žádné průsery. A když po diagnostice byly fakta a dojem stále stejný, tak jsme si plácli. Rozměnil jsem prachy až na místě, mezí tím borec nachystal smlouvu. Jarax vyjednal slevu, kterou se téměř zaplatil a byli jsme spokojení všichni.
Jarda se zeptal "umíš s tím?" - usmál jsem se a odpovědě, že ne ;) , jen jako spolujezdec. S automatem umím, tak mi jen vysvětlil, jak si zařadím a naučil mě s tím praxí. Tedy "tady máš vysílačku a když něbudeš něco vědět, tak to pořešíme za jízdy" -> boží :!: :!: To by mě nanapadlo :idea: prostě zkušenosti.
Nádlabli jsme se, ryby a sýry dali do ledniček a vydali se domů. Po cestě jsem se seznámil s iDrivem - vcelku v pohodě. A se zbytek po vysílačce. Asi milionkrát jsem si nastavil komforty, celou dobu mě provázel ACC (nepřijde mi, že něco škubalo - prostě to přibrzdilo), popíjel vychlazenou limču a užíval si jízdu. 1.100 km za sebou (100 fabia + 1.000 7er). Zítra mě čeká dalších 500km a v sobotu frčím s celou rodinou na Dovču. Ostrý start. Sepíšu si postřehy, závady, hluky, záškuby, pískání, chvění...prostě budu to pozorovat, a pak tomu dáme pořádný "vstupní" servis + plyn.

Ještě chci poděkovat KLIMSONOVI, který mi pomohl s výběrem a často jsme to diskutovali. KAWAMANOVI za zájem a inspiraci jeho fárem.

No byla to pěkná anabázem mého výběru:
3er 318d 2013 -> 3er 330i e91 -> 5er (asi půl dne, ale byla tam) -> 7er e65 -> a nakonec 7er e66 long (vzal bych i e65, ale ro příběhu je to pěkný :lol: ;)
Celkem 1 rok a čtvrt.

Jak to dáme v interiéru do kupy, hodím i fotky. Nebo je zájem i o aktuál stav?
Naposledy upravil(a) MartinK dne pát 13.07.2018 00:06, celkem upraveno 1 x.
MartinK

#3497 Příspěvek od MartinK »

Travison píše:víc fotek by nebylo?
takže nakonec to polsko nebude tak hrozný co?
kolik tam za to chtějí?
gratuluju ke koupi Marťas..
Dálnice faktu husté. Hezké cety, široký prostor vedle tak na další pruh, hezky upravené.
Sweden
Klubové ID: 2669

#3498 Příspěvek od Sweden »

Takovýhle příběhy se krásně čtou, gratulace a užívej. V téhle barvě to 7er strašně sekne, moje nejoblíbenější co se e65/66 týče.

Fotky sem dej, ideálně před a po, protože pokud ti Jarda promluvil do duše i co se renovace interiéru týče tak tuším kam pojedeš :D.

A uprav si datum výroby, nejspíš tam mělo být 4/2005 ne? Nebo je to opravdu jeden z prvních faceliftů?
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3499 Příspěvek od JaraX »

- at z toho nevznikne dojem že to je nějaká pelešina, prostě ten club po 240k potřebuje nějakou péči, na tom krémovým je to prostě víc vidět, ale pak to bude nádhera. to auto krom laku zádního nárazníku prakticky nemá škrábanec, bude od nějakého fandy, jelikož motor je naprosto suchý, pod motorem naprosto suchý kryt, ani voda, ani olej, nic, prostě dokonalé suché, vakuovka nová, je tam prostě vidět že se na tom nešetřilo.
- auto je preproduction series proto to datum, proč to vzniklo netuším, ale funguje to dokonale a za 2 kila by byl nesmysl to tam nechat
- nemyslím si že jsou v polsku pěkná auta, nikdy jsem tam pěkné auto neviděl, ale todle je vyjímka.
kawaman
Klubové ID: 3927

#3500 Příspěvek od kawaman »

Hezky napsáno, Martine. Gratuluji ke koupi 7er, hezky ses těmi řadami prolouskal a nakonec skončil tam, kde se předpokládalo :-D
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Odpovědět