Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
Re: e65 vs e60 - rádce při koupi
taky mi to nehází ručku když sešlapnu brzdu, to by byl pěknej vopruz..
- Don
Stejne si to kurevtor jenom vymysli, aby byl zajimavy. Uz by ho mel nekdo te sedmy zbavit, aby se tak netrapil

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
taky si myslím 
všichni mu tady píšou že jim to nedělá, ale on to píše jako by to byla vlastnost, ale prostě to má pokažený.

všichni mu tady píšou že jim to nedělá, ale on to píše jako by to byla vlastnost, ale prostě to má pokažený.
ručku to myslím aktivuje i když se dá 2x rychle po sobě auto p , nevim jestli i v idrivu nebo jenom na volantu pres to programovaci tlačítko.
U mě v e92 je to ještě vylepšené o výstražné pípnutí, které asi bylo zamýšleno jako upozornění, ale v kombinaci s aftermarket zesilovačem a lepšíma repro to spolehlivě vzbudí i mražené kuře v kufruSnejk píše:moderni tempomaty se dokazou lepit skoro az .. a ten tempomat jde prudce do brzd ( coz nepochopi nikdo za tebou protoze normalne bys to ignoroval a maj te za kreteny a je to i nebezpecny) a udela si zase ten 17m rozchod... takze na takovy jizni spojce si za uplnyho zmrdokretena...

“Ability is what you're capable of doing.”
- Don
Se mi jednou stalo ve sluzebaku a myslel jsem, ze mam infarkt
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
sorry omlouvam se teda za mystifikaci
ta okena dneska naklada nejak vic nez normalne, asi sarze z polska...
ale kdyz pri otevrenych dverich zvednete prdel tak vam to tam rucku hodi, ne?
aspon v tomhle se shodnem? 

ale kdyz pri otevrenych dverich zvednete prdel tak vam to tam rucku hodi, ne?

ani nemusíš mít otevřený dveře, stačí zvednout prdel.. 

to si nemyslim, protoze, kdyz se za jizdy prevlikam tak mi to nebrzdi, nastesti

asi před půl hoďkou sem to zkoušel.. 

cy pico to bude prdel az mi to nekdy zadupne brzdu pri my pohodicka hipizactvi v srdicku jizde az se budu prevlikat a jednou rukou k tomu prikusovat strudl.
Si to pamatuju z autoskoly, jezdil jsem hrozne na suverena a ten ucitel mi to vobcas zadup a to clovek fakt nevi kdo co koho ceho
Si to pamatuju z autoskoly, jezdil jsem hrozne na suverena a ten ucitel mi to vobcas zadup a to clovek fakt nevi kdo co koho ceho

ty hipizáku si myslim že při jízdě ti to tam ručku nebouchne..
můžu zas vyzkoušet..
můžu zas vyzkoušet..

- Don
Jeste nedavno se tu resili papuce a perfektni uklid v aute a ted se najednou zerou strudly a prevleka se za jizdy jak Mr. Bean
nechci se vám tady do toho srát soudruzi ale podle mého se to tady řešilo před několika měsíci a dělá to jen v malé rychlosti. takže auto P tam nehodí při 50km/h ale kolem 10km-h by klidně mohlo....
pak štrudl i kafe bude na palubce
jinak koukám že facelift umí i takovéto hovadinky.... nebo se musí dokodovat ?
pak štrudl i kafe bude na palubce

jinak koukám že facelift umí i takovéto hovadinky.... nebo se musí dokodovat ?
Travison: no jestli fakt nezalezi na tech otevrenejch dverich...
Don: vocamcad pocamcad. Mam koberecky na kobereccich, abych ty svrchni jednou za cas vyhodil, na sedackach mam prosteradlo, kdyz na ni mam neco polozit, v aute nekourim ani nic nenahrivam (
), nerozmazavam psi hovna po alcantre a nezeru veci co drobi takze strudlik bych si asi nedal, ale cheeseburger z mcdrive v aute v klidu sezeru, proc ne. A prevlikat se - nikoho do toho nenutim, kdyz to nezvladate. 
Don: vocamcad pocamcad. Mam koberecky na kobereccich, abych ty svrchni jednou za cas vyhodil, na sedackach mam prosteradlo, kdyz na ni mam neco polozit, v aute nekourim ani nic nenahrivam (

presne tak, ani to nemusi byt rychle, kdyz stojis a mas autop a pak to zmacknes znova, tak se to auto znova nerozjede, ale autop se zmeni v P.honzaD93 píše:ručku to myslím aktivuje i když se dá 2x rychle po sobě auto p , nevim jestli i v idrivu nebo jenom na volantu pres to programovaci tlačítko.
kdyz to stoji tak zvednuti prdele a nebo zmacknuti znova autoparku na volantu aktivuje rucku... za jizdy to neudela nic, ani zvedla prdel ani mackani autoparku nevadi (zmacknuti za jizdy ho vypne.. zmacknuti pri stani ho zmeni na rucku)...
ale proste kdyz to stoji tak nesmis zvednout prdel jinak ti to udela rucku... ale jinak muzes vystoupit za jizdy na dcko a auto zabrzdi a zaruckuje a zaPckuje samo...
ale proste kdyz to stoji tak nesmis zvednout prdel jinak ti to udela rucku... ale jinak muzes vystoupit za jizdy na dcko a auto zabrzdi a zaruckuje a zaPckuje samo...
ale samo od sebe to prostě z AutoP ručku nikdy neda
Tady je podobna v manualu. Obcas ty konfigurace nechapu. Ma DD, AS, plny komforty (teplo i v zadu,chlad, masaz), webasto, TV. Ale veci jako cup holder, hedup, logic chyby..Filozof píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/100032658/BMW-545i-2005-automat-m-packet-serviska-krasny.php
Konecne po dlouhé době naložena 5er výbavou co už stojí za to.
Jak moc je tezky a kolik to stoji dodelat do benzinu webasto ?