Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Už jsem to psal s Kawamanou je největší zábava......vlak na 6 kolej, někde na námestí to musí bejt pecka. Jinak ty máš tuším bílej interiér do toho se člověk vyloženě bojí sednout, aby to nezasral a tak měký sedačky jsme v životě nezažil 

No biely je brutal pekny interier ale ozaj najnarocnejsi na udrzbu, ja mam bezovy a tiez pindam, mala vzadu dokaze divy:)))ja zase v predu klasika rifle atd...
Pár fotek zde.
Ono to není zase tak hrozné s tou údržbou. Ale je pravda, že se člověk musí starat a nesedat tam v montérkách od oleje
Ono to není zase tak hrozné s tou údržbou. Ale je pravda, že se člověk musí starat a nesedat tam v montérkách od oleje

- Přílohy
-
- IMG_2095.JPG (130.84 KiB) Zobrazeno 1974 x
-
- IMG_2092.JPG (82.49 KiB) Zobrazeno 1974 x
-
- IMG_2094.JPG (415.59 KiB) Zobrazeno 1974 x
-
- IMG_2091.JPG (184.51 KiB) Zobrazeno 1974 x
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Ta bila je nadherna. Na me studena jak psi cumak, ale na oko nadherna.
Takova poetika pohrebniho ustavu
Takova poetika pohrebniho ustavu

Tak to je paradicka:))vsimol som si ze ty mas kozu taku ako mam aj ja v aute co hovoril ze sa mi paci, to si dorabal alebo to takto bolo origos?
Ale presne taketo nieco by som rad nasiel, este by bolo ideal aby to bol nejaky z poslednych rocnikov nie s milion km:)mne osobne by sa este vcelku pozdavali vetrane sedacky ale ak som spravne pochopil zie su len s urcitym prevedenim koze nie?
A este jedna otazka nahodou nchystas sa predavat?;))
Ale presne taketo nieco by som rad nasiel, este by bolo ideal aby to bol nejaky z poslednych rocnikov nie s milion km:)mne osobne by sa este vcelku pozdavali vetrane sedacky ale ak som spravne pochopil zie su len s urcitym prevedenim koze nie?
A este jedna otazka nahodou nchystas sa predavat?;))
Pohrávám si s myšlenkou, že bych si udělal radost, v podobě M6. Vše je originál, nic se nedodělávalo. Kůže je merino a tahle šla odvětrávat, jen jsou pak sedačky tvrdší. Ono to ve skutečnosti není tak sněhově bílé, jak je na fotkách. Je pravda, že je to chladné, ale mě se to sakra líbí
vždycky jsem chtěl světlý interiér, takže se mi to s touhle sedmou povedlo splnit. Je to poslední ročník, tudíž 2007 a najeto má něco málo přes 220k

Je to pekny to jo. Kolik si tak pro zajmavost cenis tenhle parnik?Ja takhle obcas koukam na inzeraty a proste tam nic dlouho nebylo. 500 000 Kč?
Fishmaker to ma taky pekny, ale ty prace s tim a tech slupek, co to stalo. Ale jsou to veci, ktere na hodnote naztracej, protoze jich tolik neni.
Fishmaker to ma taky pekny, ale ty prace s tim a tech slupek, co to stalo. Ale jsou to veci, ktere na hodnote naztracej, protoze jich tolik neni.
Ano, kolem 500 si to cením. Hezkých kousků je jako šafránu
celokoženej interier byl v Individualu i před face, a interier club ma ve standartu kožený tunel a kožené dekly kolem zadních sedaček.fishmaker píše:koženou palubku, tunel, tapecy a alcantaru na stropě měla 760tka v "základu"Michal595 píše:Pani mam blbu otazkuchvilu sa snazim najst zaujimavu e65, zatial sa mi moc nedari, ale co som si vsimol, na e65 sa nerobila kozena pristrojova doska?
já třeba mám tuhle sadu komplet ve svoji e66takže ne že by žádná neměla...ale já to dodělával
z výroby mám pocit, že to mohla mít až FL v Individuálujinak jen 760tky
Michal: Já doporučuju postavit se vedle dvou rozdílně vybevených kusů. Člověk si říká to je dobrý to je fajn, hmm soft close parda, jo jo kuze super.
Když jsem přijel k Jaraxovi a vedle me si tam stoupnul Pivásek ze 760li tak se mě chtělo brečet, jak dvě stejný auta můžou být tak diametrálně rozdílný. Poté, když jsem viděl Kawamanovu nechtěl jsem tam ani sednout, takovej respekt na tebe působí. Já tam vlastně přijel z nevybavenou 3er řadou a všude na dovře stáli topky 7er. Přesnš takovej pocit jsem si odnesl. Tím chci říct, že ty peníze si připlatit za vybavenej kus za to stojí.
Když jsem přijel k Jaraxovi a vedle me si tam stoupnul Pivásek ze 760li tak se mě chtělo brečet, jak dvě stejný auta můžou být tak diametrálně rozdílný. Poté, když jsem viděl Kawamanovu nechtěl jsem tam ani sednout, takovej respekt na tebe působí. Já tam vlastně přijel z nevybavenou 3er řadou a všude na dovře stáli topky 7er. Přesnš takovej pocit jsem si odnesl. Tím chci říct, že ty peníze si připlatit za vybavenej kus za to stojí.
Jasne sa suhlasim Arnie, dve rovnake auta mozu posobit a byt diametralne odlisne, ja ked som hladal svoju e70 tak naozaj rok som pozeral co kde je, tie co som sa bol pozriet hovoril som si, ze sak fajn je, nevadi ze nema odvetrane sedacky, nevadi ze neme HUD, nevadi ze nema masaze, nevadi ze nema zadne DVD a vyhrievane sedacky, nevadi ze neni koza, ale stale som cakal, ptom sa objavila tato kde som mal co som chcel a ked som sadol do auta uplne iny dojem...
Ja som tiez moju e70 vcelku preplatil, hlavne tym ze bola zaprasena takze na zaciatku ma to stalo nejaky peniaz aby sa dala do stavu kde budem spokojen nastupovat, ale teraz ked nastupim do x5 takej klasiky z vyhrievanymi sedackami, tak na mna posobi neskutocne lacno, jak uplne ine auto...a nehovorim ked to nastartuje a je tam 30d...to sa neni vobec o com bavit, ta Kawmanova vyzera super, keby to kupujem ja pre seba tak naozaj som asi rozhodnuty nakolko je to auto ktore robil jarax je tam aj jeho plyn a zatial som tu nezachytil ze by ste sa na neho niekto stazovali...okrem toho zeje tazke sa s nim dohodnut na termine:))
Za kamarata poslal som mu zatial foto, Kawaman este posle fotky, len si nie som isty ci ho cena neodradi, lebo je to naozaj skoro raz tolko co sa daju zohnat...nehovorim ze v tomto top stave ale je to rozdiel dost, ked aj pries tu co predava jarax cez seba zakaznikovi tak vybava super, akurat proste ten sedy interier z mojho pohladu to auto zabija, vzdy som bol vysadeny na sedy interier a strieborne bmw listy...to mi proste nikdy nesedelo a sedet nebude...ale cenovo je o 150tis menej radovo...
Kamos pozeral tuto slovensku, len ted km mu vadia, jarax hovoril ze kawaman by ju ohol poznat...
https://www.autobazar.eu/bmw-rad-7-750l ... 27089.html
cena polovica bez dph ked beriem...
Ja som tiez moju e70 vcelku preplatil, hlavne tym ze bola zaprasena takze na zaciatku ma to stalo nejaky peniaz aby sa dala do stavu kde budem spokojen nastupovat, ale teraz ked nastupim do x5 takej klasiky z vyhrievanymi sedackami, tak na mna posobi neskutocne lacno, jak uplne ine auto...a nehovorim ked to nastartuje a je tam 30d...to sa neni vobec o com bavit, ta Kawmanova vyzera super, keby to kupujem ja pre seba tak naozaj som asi rozhodnuty nakolko je to auto ktore robil jarax je tam aj jeho plyn a zatial som tu nezachytil ze by ste sa na neho niekto stazovali...okrem toho zeje tazke sa s nim dohodnut na termine:))
Za kamarata poslal som mu zatial foto, Kawaman este posle fotky, len si nie som isty ci ho cena neodradi, lebo je to naozaj skoro raz tolko co sa daju zohnat...nehovorim ze v tomto top stave ale je to rozdiel dost, ked aj pries tu co predava jarax cez seba zakaznikovi tak vybava super, akurat proste ten sedy interier z mojho pohladu to auto zabija, vzdy som bol vysadeny na sedy interier a strieborne bmw listy...to mi proste nikdy nesedelo a sedet nebude...ale cenovo je o 150tis menej radovo...
Kamos pozeral tuto slovensku, len ted km mu vadia, jarax hovoril ze kawaman by ju ohol poznat...
https://www.autobazar.eu/bmw-rad-7-750l ... 27089.html
cena polovica bez dph ked beriem...
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
S tým si dovolím nesúhlasiť. Po 760Li som sa nejakú dobu díval (momentálne pauza bo už na to nemám nervy - a momentálne keš, bo som chuj(?) a stále umrtvujem radšej hypo než si spraviť radosť), a že by bola tá jeho pri 500k CZK za dvojnásobok by som nepovedal.Michal595 píše:...len si nie som isty ci ho cena neodradi, lebo je to naozaj skoro raz tolko co sa daju zohnat...
Rozumná 7er (hľadám primárne 760, potom 750), sa cenou pod 350k CZK ešte zatiaľ neobjavila. Rozumná z môjho pohľadu teda - sú veci ktoré tam musia byť a keď niesú, tak ma to absolútne nezaujíma, nech je aj v showroom stave. Navyše to sledujem dosť dlho na to aby som si všimol, že E65/E66 začali s dobrou výbavou a málo znásilňované nepekne rásť na cene - aspoň čo si všímam za posledné 3+ roky.
Ľudia asi zistili čo predávajú... to že občas natrafíš na kus za 8k E-čiek je skôr o šťastí a myslím si že bude horšie časom...

d(- -)b
Michal ono je to hrozně zavádějící ta cena. Kawaman se o to stará a je to taková dle mě spíše pro něho okrasa. Takže těch 150 v tomto stroji může ten tvůj kámoš nacpat hned po koupení
viz já.
Koupil nevybavenou 735 za relativně levný peníz a než jsem se rozkoukal padlo do ní 50, ted v prosinci do ní padlo dalsich 47 (VVT u Snejka a nějaký serepetičky) LPG 35, takže....... mohl jsem vybírat E65 kolem 200-220 a nechat si na servis 50 a mohl jsem mít normál vybavenou 745 (za stejnou cenu mám ted 735), kteoru mě tady někdo na klubu nabízel za 210 v té krásné oranžové GoldBraun (a must have výbavě) a já blbec jsem si tenkrát řekl, že to bylo moc a to už ji měl v LPG.
Takže 4x to promyslete než udělá nějakou blbost.

Koupil nevybavenou 735 za relativně levný peníz a než jsem se rozkoukal padlo do ní 50, ted v prosinci do ní padlo dalsich 47 (VVT u Snejka a nějaký serepetičky) LPG 35, takže....... mohl jsem vybírat E65 kolem 200-220 a nechat si na servis 50 a mohl jsem mít normál vybavenou 745 (za stejnou cenu mám ted 735), kteoru mě tady někdo na klubu nabízel za 210 v té krásné oranžové GoldBraun (a must have výbavě) a já blbec jsem si tenkrát řekl, že to bylo moc a to už ji měl v LPG.
To som zle napisal ze polovica samozrejme, nemyslel som real polovicu:)ja ako neodbornik co som len sledoval inzeraty tak ceny niekde medzi 300-400tis czk, tu polovicu som skor myslel ze ked som sledoval ked napr jarax hovoril ceny e65 tak ze sa da zohnat od 200tis hore...preto som uvidol ze polovica....magyar píše:S tým si dovolím nesúhlasiť. Po 760Li som sa nejakú dobu díval (momentálne pauza bo už na to nemám nervy - a momentálne keš, bo som chuj(?) a stále umrtvujem radšej hypo než si spraviť radosť), a že by bola tá jeho pri 500k CZK za dvojnásobok by som nepovedal.Michal595 píše:...len si nie som isty ci ho cena neodradi, lebo je to naozaj skoro raz tolko co sa daju zohnat...
Rozumná 7er (hľadám primárne 760, potom 750), sa cenou pod 350k CZK ešte zatiaľ neobjavila. Rozumná z môjho pohľadu teda - sú veci ktoré tam musia byť a keď niesú, tak ma to absolútne nezaujíma, nech je aj v showroom stave. Navyše to sledujem dosť dlho na to aby som si všimol, že E65/E66 začali s dobrou výbavou a málo znásilňované nepekne rásť na cene - aspoň čo si všímam za posledné 3+ roky.
Ľudia asi zistili čo predávajú... to že občas natrafíš na kus za 8k E-čiek je skôr o šťastí a myslím si že bude horšie časom...
Ja suhlasim, ja osobne som tiez preto dlho hladal kym som kupil lebo som proste chcel vybavu atd, vela veci som sa skusal presviedcat ze sa nevadi ze to nema nevadi ze neni to alebo hento ...ale nesiel som do toho, u mna bolo len na hovno stav na zaciatku ktory som musel prekusnut a veril som ze sa to ako tak podari dat do kopy a siel som do tejto:)Arnie_one píše:Michal ono je to hrozně zavádějící ta cena. Kawaman se o to stará a je to taková dle mě spíše pro něho okrasa. Takže těch 150 v tomto stroji může ten tvůj kámoš nacpat hned po koupeníviz já.
Ja akoze neriesim ze teraz musi stalt do 200tis lebo jaraxovi sa niekedy podarilo taku zohnat ale myslim ze 300-400 uz je taka real cena aby to nebol uplne ze vrak, a kazdopadne do toho chcem ist tak ze za asistencie jaraxa:)coz v podstate kawamanova splna idealne:)
arnie klobouk dolů že seš schopen říct, udělal jsem chybu, dejte pozor atd. tady si každej stojí u svyho vraku za tím že udělal nejlíp jak mohl.
a nevím co řešite kawamanovu když nedostal moje svolení auto prodat

Arnie to myslim uz par krat pisal ze nemal u 7er uplne stastnu ruku...JaraX píše:arnie klobouk dolů že seš schopen říct, udělal jsem chybu, dejte pozor atd. tady si každej stojí u svyho vraku za tím že udělal nejlíp jak mohl.
No prezrad jarax ze od coho zavisi povolenie na predaj?:)
kawaman je už víc kamarád jak zákazník, najít to auto dalo práci, LPG dalo práci, servisně se dotáhlo fakt do TOP stavu a ted to prodá?
no a pak přijde že chce druhou 7er, a všecko to bude znova. můj čas je drahý, pokud má někdo vrak, tak at ho rychle prodá, koupí se pěkná, ta se udělá a ten člověk si ji nechá, ale prodat kawamanovku (pokud se mu líbí doktorskej interier) mi přijde jako blbost. i když M6 je pádný argument abych mu to dovolil, bude M6 LPG
no a pak přijde že chce druhou 7er, a všecko to bude znova. můj čas je drahý, pokud má někdo vrak, tak at ho rychle prodá, koupí se pěkná, ta se udělá a ten člověk si ji nechá, ale prodat kawamanovku (pokud se mu líbí doktorskej interier) mi přijde jako blbost. i když M6 je pádný argument abych mu to dovolil, bude M6 LPG

Sak jasne to ja vsetko chapem to mas uplnu pravdu:)
Ale tak ono sa to toci, ja mam tiez taky cyklus vymeny auta 2-4 roky:) No M6 by mohla byt celkom zabavna alternativa aj ked uplne ina...
Inak otazka, jak je na tom e66 v zime?kym som mal vsade xdrive, som mal e39, a to bolo v zime uplne na hovno, napadli dva cm sneho a uz som sa domov do kopcanedostala krutil som sa jak dilino na ceste a oktavky sli veselo hore...
Ale tak ono sa to toci, ja mam tiez taky cyklus vymeny auta 2-4 roky:) No M6 by mohla byt celkom zabavna alternativa aj ked uplne ina...
Inak otazka, jak je na tom e66 v zime?kym som mal vsade xdrive, som mal e39, a to bolo v zime uplne na hovno, napadli dva cm sneho a uz som sa domov do kopcanedostala krutil som sa jak dilino na ceste a oktavky sli veselo hore...
ono u te kozene palubky jde i o to, ze samotna palubka ten interier zas tolik nezachrani, nevylepsi. Clovek co to ma a sedne do E65 ktera to nema to sice pozna, ale smrtelnik to neresi a nevsimne si toho.
Jde ale o ten interier jako celek - kdyz kozena palubka tak jako u individualu, tzn. nejen ta vrchni cerna cast, ale i ta spodni u kolen a ta stredova lista musi byt v kuzi (ktera je mimochodem fakt jemnoucka, vzdycky trnu kdy mi to nejaky spolujezdec rozjebe kabelkou nebo nejakou jinou ostrou picovinou), dale musi byt ten stredovy panel v kuzi a to uz diky prosivani je videt na prvni pohled + to chce tapecy dveri v kuzi (opet velmi viditelny rozdil), sloupky v alcantre, strop v alcantre... Na zadni plato v alcantre podle me chcije pes. Ano, pokladame si tam plata vajec pri, ale neni to zas tak videt...
Jde ale o ten interier jako celek - kdyz kozena palubka tak jako u individualu, tzn. nejen ta vrchni cerna cast, ale i ta spodni u kolen a ta stredova lista musi byt v kuzi (ktera je mimochodem fakt jemnoucka, vzdycky trnu kdy mi to nejaky spolujezdec rozjebe kabelkou nebo nejakou jinou ostrou picovinou), dale musi byt ten stredovy panel v kuzi a to uz diky prosivani je videt na prvni pohled + to chce tapecy dveri v kuzi (opet velmi viditelny rozdil), sloupky v alcantre, strop v alcantre... Na zadni plato v alcantre podle me chcije pes. Ano, pokladame si tam plata vajec pri, ale neni to zas tak videt...