Tak tááákkkkkkk vánoce josu tady. Dnes si jedu jedu a takovej blbej zvuk slyším, jako když je špatný ložisko na ventilátoru, na semaforu to skoro chcípne, si říkám tvl ... jedu k mechošovi vím, že dělá nostop, tak dojedu zajedu na dílnu a říkám fakt nechci otravovat v neděli ale má to tak blbej zvuk

Tak na to čumí chybí olej, jakto, že ta mrcha nehlásí, že chybí olej (2L), kuc kuck a kulový, auto chcíplo. Tak znovu zasmraděl startéer říkám to je dead. Tak to necháme vychladnout a natočím a vrr vrr, tak to vypnem, kecáme hodinku zatím tam dělá rozvody a něco na 1,8T koncernu a jdem na mě, nenastartujem, tak to zvednem a zkouší otočít kliku ani kulový, takže klika přidřená ríkám si tvl....... já říkal, že uděláme totál GO. Tak aspoň vylejem olej at vidíme tu paseku, nic, filtr čistej nikde žádný špony říkám si dobrý no, tomu neorozumím.
Tak co z toho plyne veselé vánoce

uděláme olej převodovku (těsnění atp), dáme nové gufero mezi motorem a převodovkou a asi uděláme spodek motoru, pokud to nebude horší. nastříkáme celou lištu PDC, vánoce jak maj bejt.
Tak zítra budu vědět víc, když se daří tak se daří, beru to sportovně žiju a nerozbil jsem si hubu, ani auto ani já. Takže v poslední řadě jde jen o peníze (od 25 Srpna do teď najeto 22tis km).
Arnie