castro píše:George chce zase vyrazit o hodinu později a překvapit tě jak na tebe bude někde čekat s cigárkem...George_D píše:Ty vole, já myslel cestu na Big, jak jedeš a tak?? V kolik, kudy???pavouk píše:Je to takPorazím každého
Ale musím mu před soutěží probodat pneu
Takže kdo si se mnou chce zasoutěžit
![]()
já bych s tebou race dal...![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW 2007
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
tobě se to pálí když máš sady... já mužu nazout tak akorát 185ky s nic moc zimním vzorkem...George_D píše:Dame RZ, nějakej Double
Beru 2 sady na spaleni
ale zkusil bych sprint... RZ samo pojedu ( pokud jsem přihlášenej ) ale nečekám nic moc výsledky, ale třeba sejmu pár kuželek, nějakýho čumila a bude legre
hm tak na to sražení bych koukl....castro píše:tobě se to pálí když máš sady... já mužu nazout tak akorát 185ky s nic moc zimním vzorkem...George_D píše:Dame RZ, nějakej Double
Beru 2 sady na spaleni
to asi moc sedět nebude...
![]()
ale zkusil bych sprint... RZ samo pojedu ( pokud jsem přihlášenej ) ale nečekám nic moc výsledky, ale třeba sejmu pár kuželek, nějakýho čumila a bude legre
-
castro
- Kontaktovat uživatele:
chtěl jsem dnes leštit, leštit a leštit, ale nebudu přivolávat déšť.. uvidim až na bigu jak bude, kdyžtak beru kýbl, vodu v kanystrech a otevírám si minirůčo myčku. Prvním dvoum přihlášeným umyju auto a navoskuju... za nějakej lidovej polatek... něco s *000,- třeba 
a slečnám zdarma umyju chodidýlka...
a za protislužbičku i namasíruju 
a slečnám zdarma umyju chodidýlka...
Jeste ze beru autobus a vezu 50 starych duchodkyn....ty budou radi za masaz,a jako protisluzbu nevim nevimcastro píše:chtěl jsem dnes leštit, leštit a leštit, ale nebudu přivolávat déšť.. uvidim až na bigu jak bude, kdyžtak beru kýbl, vodu v kanystrech a otevírám si minirůčo myčku. Prvním dvoum přihlášeným umyju auto a navoskuju... za nějakej lidovej polatek... něco s *000,- třeba
a slečnám zdarma umyju chodidýlka...![]()
ja jsem prave dolestil a blizi se tady apocalypsa......castro píše:chtěl jsem dnes leštit, leštit a leštit, ale nebudu přivolávat déšť.. uvidim až na bigu jak bude, kdyžtak beru kýbl, vodu v kanystrech a otevírám si minirůčo myčku. Prvním dvoum přihlášeným umyju auto a navoskuju... za nějakej lidovej polatek... něco s *000,- třeba
a slečnám zdarma umyju chodidýlka...![]()
-
castro
- Kontaktovat uživatele:
slyšel jsem i o kroupách, takže beru deky, helmu a budu bránit svoje autí...GeorgosAc píše:fouka , fičí , ale zatim nic... snad neskapne.....
Ale ty se snad milovicím vyhnou, je to celkem v nížině...
zítra vemu kyblík, houbu a umyju až před odjezdem, to zabere tak 15min, ráno bych byl akorát nasr. že sprchlo...
helmu beru takycastro píše:slyšel jsem i o kroupách, takže beru deky, helmu a budu bránit svoje autí...GeorgosAc píše:fouka , fičí , ale zatim nic... snad neskapne.....![]()
Ale ty se snad milovicím vyhnou, je to celkem v nížině...
zítra vemu kyblík, houbu a umyju až před odjezdem, to zabere tak 15min, ráno bych byl akorát nasr. že sprchlo...