Filozof píše:Tak nevím proč se zde tak tvrdí že 7er umí jen pár lidí v ČR.
Nejjednodussi reseni casto byvaji ta spravna. Prekvapko Filozofe - rika se to proto, ze to tak je treba? Hm?
Ale o to nejde - proc to vypichuju je to, ze ty na strance 291 napises slohovku proc to tak je, ze sedmicka je slozitejsi atd atd, a hned na dalsi strance stejneho tematu se tomu divis a nechapes? To uz sem radsi placni nejakej vtip nebo hlavolam nebo offtopic prihodu odnekud nebo klidne recept na babovku, vsechno lepsi nez furt mlatit prazdnou slamu sem a tam furt dokola.
Fakt promin Filozofe, mne je jasny, ze to musi vypadat, ze se do tebe furt strefuju a provokuju a sikanuju, ale co ty jsi schopnej vyplodit to je fakt nemozny. Furt dokola to samy - neco zahlasis, 4x to zopakujes jinymi slovy ve stejnym prispevku a pak si to pro jistotu vyvratis. Jako proc ne, ale jen furt a furt dokazujes jak jenom teoretizujes, furt nejaky povidacky baby co jde s nusi z pole, furt nejaky jakoby teoreticky statisticky mozna jedna znama ma sestru a jeji kluk znal nekoho, kdo v paralelnim vesmiru neco. Vse to pusobi tak nerealne a i bych rekl vymyslene.
Ta tvoje pohadka o bejvalym mechanikovi z renocaru... jen dokazuje jak vubec nevis. Nemas zkusenosti, ok, tak ale neteoretizuj furt dokola.
Napises: koupil s malym najezdem - 130 tisic. WTF pane? Wow, 130 tisic je fakt malej najezd. To jeste ani neni zajety co?
Nebo jina picovina:
Filozof píše:
Ale prostě běžný spotřebák by logicky měl být na 3er levnější jako na 7er.
Logicky jo? Logika neni tvoje silna stranka evidentne.
Myslis, ze litr 5W30 te bude stat min, protoze ho lejes do 3er a ne 7er? Premyslis nad tim co pises? Myslis, ze ten tvuj slavnej spotrebak typu svicky / brzdova kapalina / silentblok / civky / remen / RJ / brzdovy kotouce / alternator / baterka / celni sklo / zrcatko / desticky nebo ja nevim co jineho bude levnejsi, protoze to budes montovat do levnejsiho auta?

Takze kdyz treba kupujes 18 palcovy gumy tak maji rozdilne ceny podle toho na jake auto pujdou?
Az budes priste nekde hledat logiku tak se o to s nama urcite zase podel, stoji to za to.
A jeste jedna vec, ktera ti nedochazi, ale jako kolega z fora ti ji rad vysvetlim.
Pochop - to, ze ma nekdo diagnostiku, neznamena ANI HOVNO a nedela to z nej automechanika. V autorizaku maji tu nejlepsi diagnostiku, ale s vypisy chyb se stejne muzou tak akorat vyfotit, protoze proste nevi co a jak. Nevi, netusi, neznaji chyby, neznaji priciny, nevi jak veci vyresit, nemaji svy zkusenosti a figle. A kdyz uz neco zvladnou vymenit tak ty chyby ani nesmazou a auto ti predaj, ze nechapes.
Pravej pan mechanik jako je treba Snejk ma diag jako pomocnika, ale mnoho veci by zvladl i bez. Kdybych nezazil neuverim, ale Snejkovi reknes co auto dela a on ti rovnou rekne presne co to je a proc. Pak koukne na diag a rekne jo, je to tak.
A co se tyce servisovani sedmicky jeste - nejde o to, ze nejakej franta z horni dolni by to nezvladl. Kazdej druhej kdo ma youtube by dnes plno veci zvladl. Jde ale o to, ze lidi jako Snejk a Jarax nejen, ze vi kam sahnout a jak co udelat, ale maji moznost treba vyzkouset dil z jineho auta. To ti Franta co jednou servisoval E38 a E65 dokonce dvakrat nikdy nemuze nabidnout. Vzdycky to bude: "objedname dil, pockame, vymenime, uvidime, jejda prachy v kanalu, tak jinej pokus". Kolikrat me Snejk zachranil, ze mi treba pujcil zalozni ASK nebo mel vzdy nejaky dil na zkousku, aby si potvrdil co si mysli. Dokaze si nekdo predstavit, ze prijede do servisu a mechanik mu pujci volant, aby si svuj mohl nechat presit? Presne tohle pro me treba Snejk udelal. Takze nejde o to mit diag, nebo servisovat BMW obecne... jde o tu specializaci na E65 a entuziasmus.
A ted do me jak prehanim, zvelicuju a hlavne - hauruju.