Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
ettore

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#2841 Příspěvek od ettore »

Járo tak ukaž klientovi tuhle náhradu za alpinu :D

http://allegro.pl/bmw-7-6-0-v12-445ps-i ... 53189.html
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2842 Příspěvek od JaraX »

nesplnuje požadavky, není to long, nemá zadní idrive, nejde LPG,
Travison

#2843 Příspěvek od Travison »

Zákazník bude asi gurmán když chce Alpinu a narvat do toho LPG.
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#2844 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

zákazníkem nebude nikdo jiný než samotný JaraX... Mercedes ho zklamal, N73 nejde rozumně na LPG, takže je to jasný
:biggrin:
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
kurevtor

#2845 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:nesplnuje požadavky, není to long, nemá zadní idrive, nejde LPG,
a zadni iDrive je neco pres co nejede vlak? :shock: a to ma z vlastni hlavy nebos ho naockoval? :lol: ;)
Long verzi a LPG jako podminky chapu...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2846 Příspěvek od JaraX »

ne ne, ja to nechci, jeden zákazník co má ted 750i.
zadní idrive chce kvuli dětem, ale samozřejmě to neni dealbreaker, jen to prostě už chce, asi by se to kdyžtak dodělalo. long a LPG je podmínka.
kurevtor

#2847 Příspěvek od kurevtor »

sorry, ze rejpam, ale na co je zadni idrive? Fakt me to zajima... To jim nemuze prehodit pisnicku z pozice ridice? Nebo na jake funkce ty deti vzadu ten idrive potrebuji?

Mne ten zadni idrive pripada jako reseni sity horkou jehlou, ze si v BMW uvedomili, ze by to neco takovyho chtelo a tak to tam proste mrdli jak jim to prislo pod ruce.
kawaman

#2849 Příspěvek od kawaman »

Se zadnim idrivem souvisí monitor a to je skvělá věc, kurevtore. Malý tam pořád kouká na pohádky, když jedem někam dál. Pak jsou právě ty dlouhé výlety s dětma úplně v pohodě a nemusím řešit, že někam dál nepojedem, protože to nezvládneme..
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2850 Příspěvek od JaraX »

ty voe, u nas to jede furt, prostě to využíváme na 100%, malej na tom hledí na pohádky, žena na BC(jen furt nemužu vymyslet jak tam dostat vevnkovní teplotu), obsluhuje mi navi, není nic víc komfortního než že jen dozadu řekneš dej mi tam to a to a za chvilku to tam máš, takovy hlasovy ovladani ještě není :) , když jedu vzadu taky se dívám na filmy, v neposlední řadě si mužeš díky tomu ovládat hudbu a hlasitost zvláštníma tlačítkama a jako bonus k tomu dostaneš 2x samostatnej jack vystup.

když bych měl tablet, tak bych musel mít dozadu vyvedenej nějak hezky aux, pak by se to muselo nějak přepínat, nemohl bych tím pádem ani využit aux vepředu, a zase bych musel dělat něco co mi někdo zezadu říká "dej mi tam aux" "zesil to" "ztlum to" podle mě to je právě dokonalý zařízení, jediné co mužem chtít je X-krát větší uhlopříčka a 2x monitor misto jednoho.
Jaris330D

#2851 Příspěvek od Jaris330D »

Tak nekomu to vyhovuje, mne to pripada strasne stary, vyblita obrazovka s hnusnejma barvama. Kdyz jedu dal, tak synovci maj tablety a kazdy si sleduje neco jineho. Filmy bych tam opravdu nesledoval, filmy me nejak nebavej a kdyz uz, tak jedine top obraz. . To i muj telefon ma lepsi display.
Kazdymu vyhovuje neco jineho.
kurevtor

#2852 Příspěvek od kurevtor »

pockat, vy nechate deti koukat na pohadky ze zadni sedacky na ten minidisplej uprosted auta? :shock: i kdyz vynecham tema rozliseni displeje a jeho skalu barev tak mi to pripada jako tezka nouzofka, jestli tohle mate pro deti na koukani na dalky tak to docela cumim.

Ale pokud vam to tak vyhovuje tak samozrejme neni co resit...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2853 Příspěvek od JaraX »

3lety ditě není naročny, to je rado že se muže dívat a je uplně jedno jeslti mu to pustím doma na plazmě nebo na mobilu, spíš kolikrat to chce radši na mobilu než na TV. a v autě se prostě dívá na Idrive a co vím tak Snejk když měl 760Li tak se běžně chodil do auta dozadu dívat na filmy a ja už taky par filmu viděl, obraz extra kvalit nedosahuje, ale zase zvuk je famozní.
jak říkám, pokud někam jedem s E66, tak není den kdy by se ten zadní idrive nepoužil, časem to rozšířím o 10" tablety v opěrkách a to bude uplně ideální kombinace.
laik

#2854 Příspěvek od laik »

Tak monitory mám v S-maxovi. 5 let byly nefunkční. Min. 10x jsem s tím byl v servisu. Pak jsem sehnal kdesi z Anglie pin, koupil za litr dálkový a pustil vnučce, když jsme jeli do Tejna. Po 50ti km jsem to musel vypnout a stáli jsme u každého patníku. Za 5 hoděk jsme tam byli jak na koňovi. :D
Jo, každýmu vyhovuje něco jiného. U nás v autě se zpívá, máme nějaký dětský zpívánky na CD :ja_nic:
Jo, ale mám to aspoň funkční. :D
Má to asi po babičce, ta se v autě ohlídne a konečná. :lol:
dogeatdog

#2855 Příspěvek od dogeatdog »

Tablet v operkach ale asi nebude slapat s idrive, ne?
vlastnemec

#2856 Příspěvek od vlastnemec »

No já uvažuji buď monitory ala g11, nebo s JaraXem nechat vyrobit nádstavce na záda sedadel ala origo e65, idrive má výstup cvbs do monitoru, takže by neměl být problém to napojit na monitory, takže by tam mělo být vidět idrive no a pokud bude potřeba něco přehrát třeba z hdd tak monitory tohle všechno umí a vstup zvuku do aux, zatím jsem se tím detailně nezabýval, ale mělo by to být realizovatelné. Hlavně najít vhodné monitory které zvládnou na vstup cvbs, usb na hdd, výstup av + ještě jeden vstup av při přehrávání s hdd jako mirroring. Zatím co jsem koukal tak slibně vypadají Kelima z číny.

Tablet tohle všechno asi umět nebude, nehledě na to že tablet asi do ruky a tím jsou tam i jiné rizika.
Zugy

#2857 Příspěvek od Zugy »

Laiku. Nejsou náhodou vytahle pojistky od toho DVD protoze to náhodou blbne ? :D a ovladač je to k hovnu protoze to vypnes ale ono se to samo za 3 vteřiny zase zapne ? :D
laik

#2858 Příspěvek od laik »

jj 5 let to nejelo a teď by to zase hrálo furt :D Ale to nemíním řešit, když to nesmí jet a nikdo to nesleduje. Kdybys měl dvd v autě, už si zvykla.
Jen říkám, že každýmu to nesedí.
A ty nerýpej a dej si radši opravit tu utrhlou nápravu, než tě předjede :D
Zugy

#2859 Příspěvek od Zugy »

Uz se to resi ;)
palciatko

#2860 Příspěvek od palciatko »

Jaris330D píše:....altik a predni ventilator pred chladicem (20 000 kc)....
JaraX píše:ventilator 20 tisíc? vždyt stojí 6, a vysral se ti proto že máš ještě tu starou verzi před chladičem, ja už mam za chaldičem a ty neodchází ...
Páni, o ktorom ventilátore sa bavíte? O E66_745 Pusher Fan - elektrický ventilátor klímy? Lebo ten je za 500EUR. Ak sa dá zohnať za 6ku (nie Čína), link by sa mi zišiel. Ďakujem.

P.
Odpovědět