Filozof dělal analýzu náročnosti servisu a z celkového počtu 1ks A8 W12 mu vyšlo, že je tento model nadprůměrně spolehlivý
Celkově mi přijde dost vtipné, jak se zrovna tady vybírá mezi takovýma hovnama jako je kokodák nebo nová X5, a ještě vtipnější mi přijde přesvědčovat člověka, co je schopen koupit kokodák, ať místo toho koupí zánovní 760i
Jarax ma pravdu, dneska to nevydrzi ani zaruku, ale tech aut neni zas takove procento, je to o smule. Moje ex pracovala v leasingovce a bezne auta chcipaly hned po koupi nebo treba ve dvaceti tisicich km. Jedno jestli za pul mice nebo za dva a pul. Nebo casto vypravela jak bezne po dvou mesicich slo auto na tri mesice do servisu... Ale u funglovky sedmicky.. To je smutny.
Tanner: Filozof s jeho Audi w12 sveho sefa ale aspon sla zaplynovat. Rika se ze to nejde, ale na audiklubu k tomu byla vtipna historka a jde to.
Ja bych je chtel taky necist, jenze mne to zpravidla neda a pak se nervuju
Bohuzel to ze ty auta padaji je fakt. Vim o sedme co je na prodej. Ma uz treti motor. Ale jinak fajn auto. Misto aby menil olej po patnacti tak se meni cely agregat. No za ty prachy co to stoji preci nejde ocekavat nejakou kvalitu. Ted tady mam N57 a bojim se ze to bude bolet. Ma uz 130k km, po zaruce a jestli se to potvrdi bude to ke ctyricet za opravui. A to jsou duvody proc nemam efko, ale stare ohnile ecka... Protoze mne by praskla cevka.
Já teď dávám dohromady manželce koncernové TSI se 100k km a jsme tam za 80k, odešel vstřik, propálil píst a nedělal celkem paseku , zlatého jedničkové pédéčko fakt.
A co by to dávalo za smysl to poslat do světa? A jako jak? Bez motoru na díly? By mi lidi asi fakt ruce zrovna netrhali
Já na někoho plivu? Plivnul jsem si akorát ne tebe inzerci, nesnáším pindani do cen od někoho kdo nemá stejně zájem, ale musí světu mermomocí sdělit že je cena prepalená.
Ty tvé hypotetické úvahy lezou krkem někdy opravdu. Zkus brát život chvilku takový jaký je a ser aspoň chvilku na co by kdy by
souhlasím,
cena je věc prodejce, když bude prodávat E65 za mega, at ji prodává, kokot by prodával Individual 750 za kilo, at si to každej prodá jak chce. to není naše starost.
zadnej kloudnej individual v dobrym stavu pod 300-400 nesezenes nebo to bude sice hezky ale srac. kupuju ted skoro vsechny individualy co jsou a vetsinou i kdyz jsou za 300 jsou zraly na celkovou renovaci, ty motory, podvozky, prevodovky, laky, interiery, logicy, acc, repas svetel a desitky dalsich veci ktery kdybyste si museli platit v servisu tak se z toho vojebete do kulicky a zastavite se nekde nad 500tis... proto my to koupime, diky tomu ze mam tuny novejch aut na dily atd a know how z toho udelam auto ktery proste bude dlouho fungovat a vsechny tyhle drahy sracky si vyzeru za vas ale pak za to chci nejaky penize... Ze dostanete hyperindividual ve stavu sednout a jezdit... a jen hezky umejvat ty nesmyslne vyrenovovany laky v keramice a interier v novote od bohunka... takze to bych taky vystriknul kdyz mi tady kazete ze nad 300 je to bezceny... tak si za 300 kupte superba nebo nejaky Fko a hodne stesti....
takova e66 za 400 jeste udela daleko vic radosti a sluzby jak kdejaky auto za 500+ i za totalne minimalni running costy...
nemluve o tom ze prakticky neexistuje nikde nejakej rozumnej 750li jako ma treba bulda za min... ted sem par takovejch shanel a i v evrope sem byl nekde kolem 16-20tis eur a vetsinou to nema ani vetrani a nic z toho nema ani castecnej servis, vsechno sice hezky ale totalne predrenovacni auta... jak to ma uz hezkej interier nejakej goldbraun tak to zas neni long, nebo nema chlazeni, nebo nema skoro nic... nebo je to long ale uz ne v goldbraunu, uz je to treba jen blba sand beige v radoby plny nebo je to individual i se stropni klimou ale je to cely cerny... proste porad neco spatne...
Ja to sleduju jen malinkou chvilicku, ale musim rict ze ty auta ktere maji VSECHNO a jeste tu spravnou barevnou kombinaci proste nejsou. V zadnem pripade to neni ze bych si mohl vybirat na ktere se pojedu podivat, nejsou, vyprodano, nikdo se toho nezbavuje. Nikdy se mi E65 nelibila, vzdycky jsem rikal ze je skareda. Mam ji chvili a musim napsat ze si na ten jeji 'vyraz' zacinam zvykat. A taky vim ze kdybych narazil na tu spravnou, tak to ma trojka spocitane a jde z domu.
Muze mne nekdo znaly pomeru napsat jak casto se objevuje E66 750iL ve tmave barve, sedou bych asi taky vstrebal, individual s champagne interierem a takovou alespon normalni vybavou, predpokladam ze takove auto bude mit vse podstatne.
Urcite by hodne lidi zajimalo proc to prodavaji. U 745tky by me napadal duvod, ze jde do 750tky, ale ta 750tka od Buldy? Takove kousky nejsou hned k mani.
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne ned 16.12.2018 11:53, celkem upraveno 1 x.
Snejku to mas pravdu i matiz jen píšu ze je smutné ze tu jsou zákazníci co mají cash a nechtějí individual za 450k viz inzerce nechápu já osobně mít 350k tak už přemýšlím i o aute top stav za 4kila.
Jde taky kolik zákazníků je ochotno zaplatit 450k
Je tu spousty lidi co chce 7er ale většina má jinej rozpočet.
Kolik lidi nasypali do krásných E38 statisíce a pak auta šla za 150k do světa???
Taky si neřekli 500k když je servis stal 3kila.
Takže vše je o lidech co jsou ochotní zaplatit... kde je ta hranice
Taky jsem se Buldy ptal proč a hlavně za co chce měnit, protože hlavně otázka ZA CO? by mě docela zajímala. Asi není zrovna prdel přesednout z takového korábu do něčeho jiného/běžného a výše už moc mířit nejde pokud nemá naškudleno na Bentley apod.chujoviny.
Jen mám pocit jestli ho Snejk nezvyklal do Escalade
Filozofie, tady jde o to, ze tohle jsou reálné ceny na trhu. Jakékoliv auto za 450 se ti nebude prodávat ze dne na den jako nejakej kepl za 20k, ale tu hodnotu mají.
Teď si sedni k PC a zkus najít alternativy - pokud je vůbec najdes a za co budou.. Plus bůh vi jak jsou na tom servisne. A deathdog teď nabízí hezkou alternativu a za jeho peníze je to podle me super kauf
Ja mam takovou holotu kterou jsem ani nechtel moc brat. Vazne. Prvni dojem jako ze nic moc. Byla to mrtvola coz jsem vedel, sla natocit, ale velke problemy okolo, rekl bych pro bezneho mechanika zcela neresitelne, proto tam byla taky pry docela dlouho. Minimalne nekolik mesicu stala, spis vic nez min. Ani v tom nemecku to nevyresili, meli snahu pannacci, ale nemeli vybaveni a vedomosti. V autorizaku nacenili opravu na 6000€. To co mne zlomilo ke koupi byla hromada faktur k tomu autu, historie a ten interier. Mel jsem zjistenou predem historii do posledniho kilometru a jistotu ze je nestocene. Po celou dobu navstevovalo autorizak. A ted to nejlepsi, mam faktury z autorizaku kam jezdilo za posledni tri roky, nejstarsi je z roku 2015, doma jsem to spocital a dosel k castce 9400€ v servise za tri roky. Ty faktury mne zlomily k tomu ze jsem ten vrak vzal.
Dovoz jsem nemel moc daleko, cca 1300km. Nafta, vozik, zradlo, piti, mytne a prihlaseni 20 000kc. A ted to co mne desi, do toho auta slo uz presne 55300kc a to jsem se nijak nerozsoupaval, je v tom jen zmrtvychvstani a bezny servis po koupi, oprava tech nejpalcivejsich problemu jako je ask, logic, brzdy dveri, spona vyfuku, chemie na vycisteni toho zazraneho bordelu a ten muj prelet prejezdu s geometrii. Dalsi jemne doladeni az bude teplo a az se trochu 'vzpamatuju'... Urcite budu muset jeste poresit svetla, kapota s naraznikem jsou ojebane od sutru, na zadnim narazniku taky nejaky ten sram, hlinikovy vysoce leskly drzak zrcatka sam puchyr, jeste neco asi spolyka... Jen porad doufam ze diky peci kterou dostavala se nebude sypat mechanicky...
Pisu to proto ze jsem si to maloval mnohem ruzovejsi barvou...
Tak ono z povídání místních není těžké podlehnout dojmu, že stačí z podprůměrného platu našetřit na akontačku ojeté 750i a pak se za cenu Fabie 1.0TSI vozíš až do konce života v top třídě. Pořád je to ale vlajková loď značky. Jedinej, kdo to vidí trošku reálnějc je kurevtor