manuál, když JB4 vypnu je to OK. Doufám, že si tím nekurvím diferák nebo něco. Psal jsem Terrymu, ale nic mi neporadil, posílal jsem log, ten prý je OK a že to prej vypadá na normální vibrace když je motor v nízkých otáčkách, ale tohle to není, jsou to šílený vubrace a všechno se začne klepat včetně stropního panelu a dunivej zvuk ze zadku.
Pak jsem mu psal kde seženu ISO 16, tak prej je už jen 17tka a taky jestli tam můžu dát zpět G5 intergated co tam bylo a vibrace nebyly skoro žádný. Jinam mám prej použít mapu 6 pokud moje auto potřebuje míň Nm, jako s tím si hrát fakt nebudu, nastavovat něco co nevím co mám. a taky mapu 5 mám vyzkoušet. Jenže pokaždý jí nastavovat jak vocas, když pojedu na mapu 4 stock se mi nechce. Zajímavý ale je, že když jsem to dal na mapu 5 jela stejně bestiálně jako 1 a nikdy jsem ji neadaptoval. Taky se mi stao, že šlápnu na plyn na šestku, auto najednou vystřelí jak kdyby tam byla čtyřka a za sekundu zase normál jako na mapu 1. Já se dneska v tom hrabal, poslali mi už ten USB kabel a když jsem zavíral ten poklop od ECU rozpojil se mi jeden ten sráč bílek. Začlo něco vrčet a naskákalo asi 5 chyb od vanosu až po vstřikování. Chyby sem smazal , byl to projet a chyba žádná není. Ale ty vibrace tam je něco v prdeli....
Mám už trochu jetou spojku, 2x sem jí docela připekl a někdy proklouzne při rychlým přeřazení z dvojky na trojku, když dám pak plyn zas na podlahu. Tak jestli to nemůže být tím? Ale jakmile rychlost vzroste na 120 vibrace zmizí.
Sem nasranej sakra