Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw kutná hora
jo dojel sem vklidu
akorát mi trochu zkazilo první jízdu to že tam byli nahovno přední čepy když sem jel nad 100 a zatočil sem tak se rozklepal volant tak sem vždycky přibrzdil a zase jel a vklidu ale aspon mi dal další 2500 slevu takže za 37500 bávo
a všechno vypadá vklidu otáčky nehoupou akorát dneska ráno se trošku houpali mezi 200ot ale to asi bylo tím ženebyl zahřátej motor páč muselo být bávo venku sem nepočítal s tím že to je tak velká kráva a nevlezlo se mi to do garáže
takže musím eště troch udělat místo... a zatím vše vypadá vklidu krom te převodovky která anštěstí byla už vklidu nějak se uklidnila takže to až na jaře a asi špatný ježek páč nefoukaj větráky jen od té klimy uplně vepředu u okna a odmlžení př. a zd. a trošku te rzi tam je o maličko víc než sem předtím viděl ale nic prohnitého jen ta povrchová u řidičových dvěří v rožku a jak sem jel pro tu převodovku tak sem jel zrovna k tomu týpkovi co opravoval to samé bávo jak ho přivezli z DE a řikal že bourané nebylo že tam opravovali jen nějaké prkotinky... ale ten motor je prostě úžasnej
přes dálnici sem kvůli čepům nejel víc jak 120 jen když sem předjížděl tak sem na to šlápl a ekoměr na 6l při 120
ale ten tah to nemusím ani podřezovat plná nádrž v kufru převodovka 2 lidi v autě a stačilo na pětku na to trochu šlápnout a najednou 150 to je prostě něco neuvěřitelného
tak pokud je teda posrané jen ta převodovka ježek a čepy tak snad se vlezu do 10k a už autko bude vklidu
pak eště tu rez a už se začne pěkně měnit něco jak byl odkaz stou 325i
a už sem aj dneska poprve nemoh vyjet
sem vjel trochu do sněhu kde byla aj tráva otevřu si bránu a už sem byl v hajzlu
ale tak nakonec sem vyjel 

No do deseti se dle mýho nevlezeš
doufám že alespoň vyměníš náplně, svíce a filtry, že ti prodávající řekne něco nemusí a většinou u nás neodpovídá zkutečnosti, proto pokaždé osobně vše měním. Pokud sou čepy KO, zadní siláče předního ramene tyčky atd asi taktéž nebudou v nej kondici, né li taky KO. Vem si nějakou montpáku, lehni pod to a sem tam zapáči a mrkni co se kde nehezky mele. Až to povyměňuješ pojedeš na geometrii atd. Pokud si to planujes nechat, tak doporučuji místa se rzí obrousit(velice důkladně) a přetřít základem ať to nejde dál než to půjde do přípravy a laku. Dál mrkni na brzdy, od dob kdy se mi na autě cestou domů rozsypaly zánovní polské destičky raději taky skoro vždy měním
. Včetně výměny převodovky a náplně v ní i diffu. Takže desítka je docela pasé dle mýho

no nemám hever takže pod auto nevlezu a ani nemám v garáži místo tedkom sem to eště upravoval a mám vepředu 20cm a vzadu 30cm místa
a vrata sou taky natěsno takže mám strach jak budu vycouvávat že to škrábnu tak ale doufám že ne... jj eště se musím podívat aj na rozvody jestli budou ok... nějak v únoru to hodím tomu známemu do dílny at se mi na to všechno pořádně mrkne a uvidím ale snad už nebude nic víc posrané a když ne tak sem snad udělal dobrej obchod
včera sem eště svezl kámoše kterej má almeru a prej že estli ho budu srát tak si to koupí v létě taky 

auto pojisti, protoze pokud bys ho nechal nepojištěné tak si tě najdou a budeš platit jak blbej
dokud nevyměníš aspoň olej tak stím probůh nejezdi, víš prd jak je tam dlouho a co je tam za humus
koupils auto po někom, kdo jezdil se zk*rvenou převodovkou a ani ti to raději neřekl, tak nespoléhej na to, že zbytek je ok
když už si to musel koupit tak si nech poradit alespoň s tímhle, jinak je dost možný že zapláčeš

hej ten týpek stou byl uplně vklidu a byl aj solidní sice s tou převodovkou to mohl říct ale tak to je tedkom už jedno... aj jak to začlo vibrovat tak se mu volal vrátil sem se tak si to projel hend sundal obě kola a díval se nato a bez keců fakt se snažil a fakt se nezdál že to je zmrd aj se mě ptal jestli sem už s tím někdy jel jestli nemá jet kousek semnou atd sice na ty opravy byl takový laxní ale jinak vklidu týpek... olej měnil před 2000 aj to měl předtím vynulované a bylo tam 2000 a nějaký drobný ale jo určitě takové ty pičovinky prohlídnu