vylil jsem si v praci do klavesnice caj a nektere klavesy prestaly fungovatBMWPower píše:Vždyť i mobil umí mezery...no to je jedno. Ještě že za každým slovem nepíšeš STOP nebo MEZERA...chimerra píše:asi internet v mobiluBMWPower píše: Proč furt píšeš s tečkama???![]()
![]()
![]()
MATALOVO KOLENO..ROZLOUČENÍ SE SEZONOU..!!!
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
-
BMWPower
- Klubové ID: 950
Aha. Teď už vím...RuDoSh píše:vylil jsem si v praci do klavesnice caj a nektere klavesy prestaly fungovatBMWPower píše:Vždyť i mobil umí mezery...no to je jedno. Ještě že za každým slovem nepíšeš STOP nebo MEZERA...chimerra píše:asi internet v mobilu![]()
![]()
-
surfis
- Klubové ID: 1355
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
-
surfis
No tak tam šance je... ale neočekával bych nějakou delší životnost.... Kdyby si sladil, ještě by si dostal držkovou, že kurvíš čaj...RuDoSh píše:Ne.... byl to zazvorovy s citronem.... snad to rano pojede,i kdyz to prestalo jet az po chvili....surfis píše:Sladíš?RuDoSh píše:vylil jsem si v praci do klavesnice caj a nektere klavesy prestaly fungovat
PS: v pátek se nevyspíte.... bude Kanada....
-
100RM
- Klubové ID: 675
Normalne poumyvaj pod tecucou vodou a nechaj poradne vysusit (rozobrate samozejme). Takych vytopenych klavesnic uz bolo ...RuDoSh píše:Ne.... byl to zazvorovy s citronem.... snad to rano pojede,i kdyz to prestalo jet az po chvili....surfis píše:Sladíš?RuDoSh píše:vylil jsem si v praci do klavesnice caj a nektere klavesy prestaly fungovat
7er. True definition of luxury. Yours.
-
surfis
jestli je to klávesnice za 80Kč v nákupu, ani bych se na to nevys...100RM píše:Normalne poumyvaj pod tecucou vodou a nechaj poradne vysusit (rozobrate samozejme). Takych vytopenych klavesnic uz bolo ...RuDoSh píše:Ne.... byl to zazvorovy s citronem.... snad to rano pojede,i kdyz to prestalo jet az po chvili....surfis píše: Sladíš?
-
jurasis
- Klubové ID: 775
Bohužel, ač mě to velice sere, musím oznámit všem budoucím přítomným, že se tohoto zájezdu musím vzdát.
Snažil jsem se jak to šlo, bohužel ten debil nahoře si na mě poslední dobou snad zased nebo co, takže se posralo co mohlo. Ani mě už nepřekvapuje, že Murphy funguje lépe jak gravitace... Takže víkend v hokně. Sobota celá a neděle, doufám, jen část...
Jo a od příštího týdne budu mít volna na rozdávání...
Igore, máš samozřejmě SZ s velkou omluvou...
Snažil jsem se jak to šlo, bohužel ten debil nahoře si na mě poslední dobou snad zased nebo co, takže se posralo co mohlo. Ani mě už nepřekvapuje, že Murphy funguje lépe jak gravitace... Takže víkend v hokně. Sobota celá a neděle, doufám, jen část...
Jo a od příštího týdne budu mít volna na rozdávání...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
globusman
- Klubové ID: 1641
-
GeorgosAc
- Čestný člen
- Klubové ID: 117
-
100RM
- Klubové ID: 675
Woe, mal si vzat matalovi krabice, tak mi povedz co ted ...jurasis píše:Bohužel, ač mě to velice sere, musím oznámit všem budoucím přítomným, že se tohoto zájezdu musím vzdát.
Snažil jsem se jak to šlo, bohužel ten debil nahoře si na mě poslední dobou snad zased nebo co, takže se posralo co mohlo. Ani mě už nepřekvapuje, že Murphy funguje lépe jak gravitace... Takže víkend v hokně. Sobota celá a neděle, doufám, jen část...![]()
Jo a od příštího týdne budu mít volna na rozdávání...![]()
7er. True definition of luxury. Yours.
-
jurasis
To vyřeším. Po neděli budu chytřejší. Jestli na moravě nebudou mít příští týden sníh či jinou sračku, tak budu mít cestu kolem. Přinejhorším si udělám spešl výlet na kafíčko...100RM píše:Woe, mal si vzat matalovi krabice, tak mi povedz co ted ...jurasis píše:Bohužel, ač mě to velice sere, musím oznámit všem budoucím přítomným, že se tohoto zájezdu musím vzdát.
Snažil jsem se jak to šlo, bohužel ten debil nahoře si na mě poslední dobou snad zased nebo co, takže se posralo co mohlo. Ani mě už nepřekvapuje, že Murphy funguje lépe jak gravitace... Takže víkend v hokně. Sobota celá a neděle, doufám, jen část...![]()
Jo a od příštího týdne budu mít volna na rozdávání...![]()
.
.
.
-
GeorgosAc
- Čestný člen
- Klubové ID: 117
-
surfis
-
jurasis
Ty jsi vůl...surfis píše:jurasis píše:Bohužel, ač mě to velice sere, musím oznámit všem budoucím přítomným, že se tohoto zájezdu musím vzdát.
Jiřino.....!!!! To nám nedělej..... Tak já ti seženu nějakej kyblík, ať máš proč přijet...
To zas mohla zplodit jen Tvoje makovice
.
.
.
-
surfis
Ale simtě... no zklamal sijurasis píše:Ty jsi vůl...surfis píše:jurasis píše:Bohužel, ač mě to velice sere, musím oznámit všem budoucím přítomným, že se tohoto zájezdu musím vzdát.
Jiřino.....!!!! To nám nedělej..... Tak já ti seženu nějakej kyblík, ať máš proč přijet...
To zas mohla zplodit jen Tvoje makovice
-
George_D
- Klubové ID: 49
Neboj Juras nahradí tě Pavouk 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
martan
- Klubové ID: 1447
-
vilejs
-
Zave
- Klubové ID: 90