Asi vůbec netušil, že si má někde naklikat držáky na nápoje. Asi oprávněně předpokládal, že budou ve standarduCorleon píše:...ze clovek co si v 07 kupoval auto za 2,6 mega...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
Re: e65 vs e60 - rádce při koupi
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
2. takto vybavená pětka, co jsem viděl. Ale já bych to bez eM-paketu nebral ani za 150. Prostě se mi bez něj pětka hnusí, ikdyž je takto vybavená...
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Radsi bych dodelal Mpaket nez 30 veci vevnitr do vybavy a pritom 3x rozebiral interier...a nebo to nechal bez mpaketu 
Navic by se treba dal prodejce ukecat na slevu, kdyz to nema Mpaket

Navic by se treba dal prodejce ukecat na slevu, kdyz to nema Mpaket

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
asi tak, to me fascinuje tahle logika (tim nechci kawamana nijak urazet jen spis poukazat na nesvar co se pri vyberu auta dost casto obevuje) , nekoupim skvele auto jen proto ze nema jednu "zanedbatelnou vec" ktera se da dodelat za par korun oproti dodelavani pulky interieru (uz vidim jak skvele se bude shanet takova kozena palubka na e60 a to nemluvim o tom vnitrku jako komplet vc alcantary na strop atd... to je bud nemozne a nebo za 50 m-packetu v novote...)
uplne skvele jde tohle uvazovani videt i u tech totalne nalozenejch 750Li ktery maj snad i stropni klimu ale proste nemaj predni komforty a hned jde auto z vybirani pryc protoze to prece nema predni komforty tak je to hnuj... a pritom sehnat predni komforty je otazka par korun... zrovna nedavno sem takovyho odmitace se snazil presvedcit... marne...
uplne skvele jde tohle uvazovani videt i u tech totalne nalozenejch 750Li ktery maj snad i stropni klimu ale proste nemaj predni komforty a hned jde auto z vybirani pryc protoze to prece nema predni komforty tak je to hnuj... a pritom sehnat predni komforty je otazka par korun... zrovna nedavno sem takovyho odmitace se snazil presvedcit... marne...
V pohodě, já to beru a vím, že druhou takovou pětku neseženeš. Spíš jsem to špatně podal. Ta pětka je fakt pěkná a hodně naložená, ale bez paketu je to pro mě hnus (ano, dodělat ho jde relativne za pár korun) ale nebude to origo a to mě tak trošku irituje. Jsem zastáncem jakési originality. No a zadalší, pětku jsem měl a sedma je lepší 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Snejku velice dobře jsi to popsal. Pokud vidím luxusně vybavené v TOP stavu auto a chybí mu jedna či dvě nepodstatné věci nebo pokud se dají za pár korun dodělat nevidím důvod to nekupovat.
Proto je tady několik kupců co už pul roku nebo rok kupují auto. Takový pacienti to by chocholoušel pohledal.
Proto je tady několik kupců co už pul roku nebo rok kupují auto. Takový pacienti to by chocholoušel pohledal.

no já jsem netrval na barvě ani TOP výbavě, barva nakonec vyšla jako druhá v pořadí, ale výbava není úplně TOP, stav je TOP(ten rozhodoval) a stejně jsem čekal přes rok. Možná mě jedno zpočátku uteklo, ale až zjistíš jak vysoko mají auta laťku, pak porovnáváš, a když dojde kup roku, tak není co řešit. Někdy to vyjde za měsíc někdy za rok a nic s tím nenaděláš a nemusí to být, že si pacient.
Já tedy sháněl napřed 7er a pak E53 a ty jsou vesměs vybydlený. To je problém sehnat neotrhaný, nedotlučený ve stavu. U 7er je to brnkačka podle E53.
Já tedy sháněl napřed 7er a pak E53 a ty jsou vesměs vybydlený. To je problém sehnat neotrhaný, nedotlučený ve stavu. U 7er je to brnkačka podle E53.
laik a co ti chybí ve výbavě?
mě osobně nic, právě výbavy pro mne až moc, ale v autě prostě nejsou:
-určitě komforty, které sice já nevyužiji a nevadí bo nikdy neprodám, ale nejsou. Mám jen sporty v Dakotě, to nevím jestli je to na roveň nasca nebo co to je.
-roletky vzádu? jestli se dávaly do E53
to je asi všechno???, výbavu u E53 jsem nestudoval.
Já chtěl modrou s bufikem, 4x výhřev v kůži co se výbavy týká. Zde jsem slevil a modrou jsem vyměnil za TOP stav
U mne TOP TOP a zase TOP důležitý i kdyby byla fialová. Naštěstí pro mne černá je hned po modré u mne u E53. Na 7er by to bylo asi divný a ani jsem to neviděl.
Malá výbava u E53 tak neshodí auto jako u 7er.
Největší průser je stav, co jsem viděl u nás E53, tak bych nevěřil. A to jsem šel jen po benzínu.
Jestli to lidi vnímají jak dodávku a serou na to?? Nevím.
-určitě komforty, které sice já nevyužiji a nevadí bo nikdy neprodám, ale nejsou. Mám jen sporty v Dakotě, to nevím jestli je to na roveň nasca nebo co to je.
-roletky vzádu? jestli se dávaly do E53
to je asi všechno???, výbavu u E53 jsem nestudoval.
Já chtěl modrou s bufikem, 4x výhřev v kůži co se výbavy týká. Zde jsem slevil a modrou jsem vyměnil za TOP stav

Malá výbava u E53 tak neshodí auto jako u 7er.
Největší průser je stav, co jsem viděl u nás E53, tak bych nevěřil. A to jsem šel jen po benzínu.
Jestli to lidi vnímají jak dodávku a serou na to?? Nevím.
však komforty můžeš porovnovat s hnědou, jeslti jsou pro tebe lepší nebo ne.
a roletky to samý, vždyt hnědá má roletky.
a roletky to samý, vždyt hnědá má roletky.
V hnědé jsou roletky????
Aha?
Jardo, ještě jednou.
Mě osobně nechybí nic, takový auto jsem chtěl, jen jsem řekl, že auto nemá úplně TOP výbavu.
Děti nemám, roletky mi nechybí a komforty jsou sice lepší, ale kam zase s E53 chceš velice jet dálku.
Jedu 2 - 3x/rok 300km do Budějic raft, v zimě na lyže nebo 1x/měsíc 60 do Brna. Na to bohatě stačí sporty.
7er je polykač km, vládní limča, a tam má výbava nějaké opodstatnění. Do ní si můžeš dát i přechodný bydliště.
X5 mám jako posunku, tank,pracanta,denodenně 12km do práce a odřídím to i na bedně na nářadí.
Na výbavě mi nezáleží, v X5 moc nepotřebuju viz hore, ale v 7er by mi to chybělo už z principu. Minimálně povinnou.
Každý jsme jiný, každý auto je jiný jen si najít to své. Někdy to prostě trvá.

Jardo, ještě jednou.
Mě osobně nechybí nic, takový auto jsem chtěl, jen jsem řekl, že auto nemá úplně TOP výbavu.
Děti nemám, roletky mi nechybí a komforty jsou sice lepší, ale kam zase s E53 chceš velice jet dálku.
Jedu 2 - 3x/rok 300km do Budějic raft, v zimě na lyže nebo 1x/měsíc 60 do Brna. Na to bohatě stačí sporty.
7er je polykač km, vládní limča, a tam má výbava nějaké opodstatnění. Do ní si můžeš dát i přechodný bydliště.
X5 mám jako posunku, tank,pracanta,denodenně 12km do práce a odřídím to i na bedně na nářadí.
Na výbavě mi nezáleží, v X5 moc nepotřebuju viz hore, ale v 7er by mi to chybělo už z principu. Minimálně povinnou.
Každý jsme jiný, každý auto je jiný jen si najít to své. Někdy to prostě trvá.

no tak vidíš, tak ti vlastně nic nechybí. tak tu nepíš že nemáš vše co jsi chtěl.
máš víc než jsi chtěl! tak si to užívej.
máš víc než jsi chtěl! tak si to užívej.
a to je prave to proc jsem zadni koforty nekoupil, cena byla super, ale vedel jsem, ze bych je tam nemel ja osobne sanci dat 

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

ten pocit když pak zjistíš že máš kratkou sedmu a nemůžeš si to ani pořádně posunout 

My se s tim prcame dva dny a von to ma za pet minut hotovy 

Keby som mal E65/E66, tak by mi vôbec nevadilo, že vzadu sú manuálne sedačky bez odvetrávania a bez iDrivu, keďže ja sedím za volantom a zatiaľ deti nemám, takže komfort posádky vzadu, ktorá tam sedí max. pri 20% jazdách, je mi celkom u prdele. Tak či tak aj s obyčajnými sedačkami je tam komfort lepší ako v 95% iných autách na cestách.
To tie svoje deti máte až tak radi alebo sú za tým iné pohnútky?
To tie svoje deti máte až tak radi alebo sú za tým iné pohnútky?

tak ja třeba jezdím vzadu celkem často.
takle jsem si užíval v pátek

navíc hodně cestuju ve více lidech, přijde mi škoda mít sedmu a jezdit s ní ve dvou, to auto je jak stavěný na to nabrat kamarády a projet evropu
takle jsem si užíval v pátek

navíc hodně cestuju ve více lidech, přijde mi škoda mít sedmu a jezdit s ní ve dvou, to auto je jak stavěný na to nabrat kamarády a projet evropu
Tak to je mazec, Arnie, ale kdys věděl odkud ten šikula je, tak za 6minut bys to měl hotový

Arnie_one píše:a to je prave to proc jsem zadni koforty nekoupil, cena byla super, ale vedel jsem, ze bych je tam nemel ja osobne sanci dat
Jo snejku zadni komforty za pět minut a full interiér za 14 
https://youtu.be/ArRx5O_pZI8
A to ještě vyčistí kůži
Akorat to čištění trochu odflákl a nevyměnil stínítko u stresniho okna

https://youtu.be/ArRx5O_pZI8
A to ještě vyčistí kůži

Akorat to čištění trochu odflákl a nevyměnil stínítko u stresniho okna