Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e65 vs e60 - rádce při koupi

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zugy

Re: e65 vs e60 - rádce při koupi

#2501 Příspěvek od Zugy »

Tvl. Tj clanek jak hovno. Ze jake auto je podle vas nejhorsi mrknutim na fotku. To snad neeee :D :D :lol: :roll:
laik

#2502 Příspěvek od laik »

;) my chlapi jsme tak trochu nebo víc ješitní co se týče aut. Kdo přizná, že kopl kozla po koupi? Zatím jen Arnie, co vím. Každý snad kupuje to nej dle svého svědomí, a pak třeba zjistí, že mohl mít i lepší, to asi zabolí. Myslím, že 50:50 to bude a tím nechci tvrdit, že musí všichni jezdit v E65.
Mě třeba JaraX řekl, až mě poznal osobně, že by mi byla 7er k hovnu. Tak to zase s ním tak beznadějný není. Jen nechce nabírat naftu a dělá ji výjimečně jen svým zákazníkům, co jezdí benzínama.

Edit:
A taky JaraX řekl, že X5 už nechce ani vidět. Tak nechce. A? Že bych ji tedy prodal? Hádat se, že je X5 lepší asi ne, ale pro mne jo. Proč.
Tyhle hádky jsem si na foru cenil, když jsem vybíral. Koupil jsem málem z rozumu a nakonec srdíčkem. Nelituji. Přebral jsem si to po svém. Tímto opět poděkuji foru.
Naposledy upravil(a) laik dne pon 17.09.2018 14:14, celkem upraveno 1 x.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2503 Příspěvek od JaraX »

asi tak, ted už tady zase mam tu sedmu co sežrala mega, a je tu zase,a zas samej problem, a strašně mě mrzí že jsem nebyl víc tvrdohlavej a nerozmluvil ji tomu člověku, to auto mělo být dávno ve šrotě. a vidím to všude kolem sebe, že moje slova se potvrzují, lidi co jsem jim řekl že nemají kupovat nějakou sedmu a stejně ji koupili ji ted nemužou prodat a díví se atd.

a myslete si o mě co chcete, ale myslím si že díky mě je mraky lidí se svým autem spokojených, dost lidí jsem přivedl jinam, ukazal jím co mužou mít, i laik si musel zkusit jak X5 tak 7er a pak jsem mu řekl, ano kup si X5, pro Tebe je lepší.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#2504 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Laik si měl koupit Isko, akorát to nevěděl:) dneska by spalo v obyváku a žena v předsíni a chodil by mu na dobrou noc zpívat :) možná to tak i má bejt :)

Kurevtor: no jo panáčku, ale to je přesně vono co jsem psal, Mpaket zvenku vevnitř chybí půlka a auto za 400litrů, ještě někomu se udělalo špatně, nebo jen mě ?
Pak mě hledej argumenty proč E60 ? A šedá mě vůbec nevadí, raději šedou než černou. hlavně ne zelenou takovou tu hnusnou vyblitou co měli A6 C5.

Jinak Jaraxe je držka to jo, ale neříká blblosti, jen to neumí tak košatě prezentovat, jako naši politici :) Dle mě to prostě myslí fakt jednoduše za málo peněz hodně muziky.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
TANN3R

#2505 Příspěvek od TANN3R »

Tak aby vám to nebylo líto, tak já mám E60 rád :D . Ale v životě bych za to nedal 400k.

Arnie: proč by si proboha "mladej, nevybouřenej" kupoval E60 za tyhle peníze, když za míň nebo stejně může mít 645ci/650i? To by musel být mladej, nevybouřenej a padlej na hlavu.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#2506 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Tanner :) přesně tak, protože to téma je E60 vs E65, tak děkuji že jsi další kdo napsal, že E60 je padlá na hlavu (hlavně tou cenou) !
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#2507 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

TANN3R píše: Arnie: proč by si proboha "mladej, nevybouřenej" kupoval E60 za tyhle peníze, když za míň nebo stejně může mít 645ci/650i? To by musel být mladej, nevybouřenej a padlej na hlavu.
to taky nechápu, ale ještě víc nechápu, že tu 6 někdo prodává ;) nebo už jste starý a vybouřený?? :D
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
kurevtor

#2508 Příspěvek od kurevtor »

nejhorsi je, ze ty mlady nevyboureny si radsi koupi nejakyho seata nebo renaulta za vic a pak si vezmou uver na iphone za 37 tisic :lol: na druhou stranu to neni muj problem vlastne takze to vlastne ani neni nejhorsi.
laik

#2509 Příspěvek od laik »

Arnie_one píše:Laik si měl koupit Isko, akorát to nevěděl:) dneska by spalo v obyváku a žena v předsíni a chodil by mu na dobrou noc zpívat :) možná to tak i má bejt :)
Laik se po Isku samozřejmě díval. Ty ale byly taky padlý na hlavu. 400kil+ :shock: Za to mám dvě no IS i se vstupním sevisem, LPG a TZ u obou.
Až teď se objevila ?Smasherova? Ale pozdě. Nebo zase moc brzy.
Jo, určitě bych ji zazpíval i přes den:D
rhinos

#2510 Příspěvek od rhinos »

kurvetor> mam predFL 535D
Takže skoro nejhorší kombinace...E61 a ještě v dehtu :lol:

Já bych teda E60/61 taky za 300-nekonečno nekoupil

Jsou věci co se prostě serou ale že by kvůli tomu byla e60 vhodná jen na sešrotování?
Co mám já? Kabely,CCC. Jinak vše co je prostě spotřebka.
Jediný co mě za ty kiláky nepříjemného potkalo je řemen na altíku.

No a pak debil předchozí majitel co se hrabal v baterce a nepřitáhl jednu svorku a baterii ani nezajistil.

Proč jsem reagoval? Protože je jedna věc co mi tu na fóru štve.
Myslím že je tu hodně majitelů E60 atd co se radši ani na nic neptají. Protože hned první reakce na jejich dotaz bude odpověď jednoho zkušeného servisáka že E60/61 je ..... a mají si pořídit e65.
A příjde mi že je to škoda protože věřím tomu že znalostně na to má odpovědět tak aby to dotyčnému zoufalci pomohlo.
TANN3R

#2511 Příspěvek od TANN3R »

zddan01 píše:
TANN3R píše: Arnie: proč by si proboha "mladej, nevybouřenej" kupoval E60 za tyhle peníze, když za míň nebo stejně může mít 645ci/650i? To by musel být mladej, nevybouřenej a padlej na hlavu.
to taky nechápu, ale ještě víc nechápu, že tu 6 někdo prodává ;) nebo už jste starý a vybouřený?? :D
To nevím, jak na tom jsem :D Každopádně pro mě už je jen jedno auto, které může nahradit 6er, a je to taky nepraktické kupé. Ale to sem nepatří..
Ale buď v klidu, to stejně nejde prodat, takže spíš u 6er zůstanu.
laik

#2512 Příspěvek od laik »

Tanne, nic si z toho nedělej.
7er Kawamanův TOP indiv. stále neprodaný - neprodejný?
7er - mrdka - neprodejný
X5 - neprodejný
6er - neprodejný
5er - se raději nevyjadřuju .... ;)
atd.
Asi tu spolem ještě dloooouho vydržíme :D
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#2513 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

JaraX píše:.. ale v dobe kdy sedmicka stoji jeste mnohem min a nabizi mnohem vic nema to auto vubec zadnej smysl, neni ani pohodlny, neni ani sportovni.. neni proste nic.. je to kompromis... a to proste do auta nepatri... auto musi bejt dokonaly :lol:
Je jiná doba, já E60 kupoval v roce 2007, rok a něco starou z Německa, a to ceny E65/66 byly kurwa někde jinde. Ale rozumím tomu, jestli utratit 300 tisíc za auto, tak stejně stará sedma bude lepší volba, než pětka
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2514 Příspěvek od JaraX »

ted už právě začíná být doba kdy budem kupovat E60, když už stojí kilo
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#2515 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Já tu svoji určitě, než začne hnít, neprodám. On by snad ani nikdo nevěřil, že má na hrbu sotva 140 tis. km
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#2516 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

laik píše:Tanne, nic si z toho nedělej.
7er Kawamanův TOP indiv. stále neprodaný - neprodejný?
7er - mrdka - neprodejný
X5 - neprodejný
6er - neprodejný
5er - se raději nevyjadřuju .... ;)
atd.
Asi tu spolem ještě dloooouho vydržíme :D
tak tohle je přesný :thumbsup: jsem zvědavej, jak dlouho bude pak v inzerci ta JaraXovo E64, ona to vlastně neni inzerce, spíš takovej hospic...

btw, kdo nakonec odtud vykoupil tu JaraXovo E53? Ty, laiku?
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#2517 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

TANN3R píše:... Každopádně pro mě už je jen jedno auto, které může nahradit 6er, a je to taky nepraktické kupé. Ale to sem nepatří..
...
a co to je? :D neboj, nikdo to tu pak nebude rozpitvávat ;)
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2518 Příspěvek od JaraX »

no kdybych věděl že ty E63 jsou tak špatně prodejny, tak si to ani nekoupím, kawamanova bude rychle pryč, prodává to měsíc, to se nebojím že by se neprodalo, ale prostě pul mega už jen a E65 strop ale mě už se ozvalo několik lidí co by to vzalo, jen nemají třeba vyřešeny peníze. do listopadu určitě nebude. no a ale že nikdo nechce tannerovu 6er mě dostalo a to už to prodává dlouho. já budu prodáváat až na jaře.
bouloclo

#2519 Příspěvek od bouloclo »

Ještě, že jsem začal tohle forum číst častěji, je tu sranda. :lol: Dovolím si přispět taky svojí troškou do mlýna. Jako fanoušek značky BMW možná poskytnu trošku jiný pohled. Nevlastním a nevlastnil jsem vůz značky BMW, to že jsem v nějakém seděl a párkrát se projel je prostě úplně mimo, abych mohl něco hodnotit. Nicméně, pokud začne člověk uvažovat hlavou, tak celej tenhle topic je postavenej na hlavu. E65 a E60 zákonitě musejí být naprosto odlišná auta, už z principu, protože byla vyráběná pro jinou skupinu lidí. Nehledě na to, že znám spoustu lidí, kterým se nelíbí E65 ani po FL natož před FL a brali by 545i všema deseti, ale dát to do plynu? No fuj! A kdo ten benzín bude živit, to radši koupěj 530d. :lol:

Za mě řada 5er v sedanu v dnešní době naprosto ztratila smysl, když mám za stejný peníze 7er, na tom se asi shodneme viz. například ta co se dovezla letos z Polska. Kombík bych viděl jako jedinou možnou variantu, která se dá pochopit, ale to už tady někdo psal předemnou. Nakonec stejně záleží, co má kdo pod kapotou. Kupovat třeba takovou 730d nebo 745d je absolutní nesmysl, stejně tak nebudete nikomu radit, aby si koupil 740i i kdyby to byl yachtline. Co jsem tak vypozoroval, většina zdejších členů má stejně 530d nebo 535d, je to vidět na názvech topicu. Takže když příjde někdo novej, chce si koupit 530d v kombíku, hledá informace a hned jako první odpověď dostane, aby si koupil 7er hodil to do plynu, bude jezdit za stejný peníze, kufr to má velkej, kočár se tam vejde bez problému, komfort uplně jak z jiný dimenze a co teprve v longu, tak ho to asi holt zaskočí. :lol: Na závěr chci ještě říct, že kdybych se měl řídit takovou logikou, tak řada 6er je vlastně uplně na hovno(teď vynechám všechny 1er a 3er a o X6 se snad nebudu zmiňovat už vůbec). Voda ve světlech je vlastně jen začátek, vlezou se tam jen 2 lidi ani to LPG tam nemá smysl, když tam vleze jen malá bomba, servis je drahej jak prdel, někdo už tady psal, že držák na pití stojí 15k :D ale já mít cash, hned bych to auto vzal. Přitom vím, že je to úplný nesmysl, vysolit 300 kila za slušnou šestku a k tomu musim mít prachy ještě bokem na servis, když sedma se dá sehnat v plný palbě za menší peníze a servis "skoro" nepotřebuje... Upřímně, co já bych za to dal mít 645ci v garáži, ale nemám ani cash ani garáž. :D
Jaris330D

#2520 Příspěvek od Jaris330D »

Arnie_one píše:Laik si měl koupit Isko, akorát to nevěděl:) dneska by spalo v obyváku a žena v předsíni a chodil by mu na dobrou noc zpívat :) možná to tak i má bejt :)

Kurevtor: no jo panáčku, ale to je přesně vono co jsem psal, Mpaket zvenku vevnitř chybí půlka a auto za 400litrů, ještě někomu se udělalo špatně, nebo jen mě ?
Pak mě hledej argumenty proč E60 ? A šedá mě vůbec nevadí, raději šedou než černou. hlavně ne zelenou takovou tu hnusnou vyblitou co měli A6 C5.

Jinak Jaraxe je držka to jo, ale neříká blblosti, jen to neumí tak košatě prezentovat, jako naši politici :) Dle mě to prostě myslí fakt jednoduše za málo peněz hodně muziky.
S té zelené jsem měl taky strach, ale začala se mně líbit. jenom mě sere, že mám prošoupanou řidičovu sedačku a loketku. To pak vypadá hnusně. Jinak tahle fackovaná začíná být o ničem. Věřím, že u piva bychom se všichni na tohle téma ožrali. :lol: :lol:
Odpovědět