Ještě, že jsem začal tohle forum číst častěji, je tu sranda.

Dovolím si přispět taky svojí troškou do mlýna. Jako fanoušek značky BMW možná poskytnu trošku jiný pohled. Nevlastním a nevlastnil jsem vůz značky BMW, to že jsem v nějakém seděl a párkrát se projel je prostě úplně mimo, abych mohl něco hodnotit. Nicméně, pokud začne člověk uvažovat hlavou, tak celej tenhle topic je postavenej na hlavu. E65 a E60 zákonitě musejí být naprosto odlišná auta, už z principu, protože byla vyráběná pro jinou skupinu lidí. Nehledě na to, že znám spoustu lidí, kterým se nelíbí E65 ani po FL natož před FL a brali by 545i všema deseti, ale dát to do plynu? No fuj! A kdo ten benzín bude živit, to radši koupěj 530d.
Za mě řada 5er v sedanu v dnešní době naprosto ztratila smysl, když mám za stejný peníze 7er, na tom se asi shodneme viz. například ta co se dovezla letos z Polska. Kombík bych viděl jako jedinou možnou variantu, která se dá pochopit, ale to už tady někdo psal předemnou. Nakonec stejně záleží, co má kdo pod kapotou. Kupovat třeba takovou 730d nebo 745d je absolutní nesmysl, stejně tak nebudete nikomu radit, aby si koupil 740i i kdyby to byl yachtline. Co jsem tak vypozoroval, většina zdejších členů má stejně 530d nebo 535d, je to vidět na názvech topicu. Takže když příjde někdo novej, chce si koupit 530d v kombíku, hledá informace a hned jako první odpověď dostane, aby si koupil 7er hodil to do plynu, bude jezdit za stejný peníze, kufr to má velkej, kočár se tam vejde bez problému, komfort uplně jak z jiný dimenze a co teprve v longu, tak ho to asi holt zaskočí.

Na závěr chci ještě říct, že kdybych se měl řídit takovou logikou, tak řada 6er je vlastně uplně na hovno(teď vynechám všechny 1er a 3er a o X6 se snad nebudu zmiňovat už vůbec). Voda ve světlech je vlastně jen začátek, vlezou se tam jen 2 lidi ani to LPG tam nemá smysl, když tam vleze jen malá bomba, servis je drahej jak prdel, někdo už tady psal, že držák na pití stojí 15k

ale já mít cash, hned bych to auto vzal. Přitom vím, že je to úplný nesmysl, vysolit 300 kila za slušnou šestku a k tomu musim mít prachy ještě bokem na servis, když sedma se dá sehnat v plný palbě za menší peníze a servis "skoro" nepotřebuje... Upřímně, co já bych za to dal mít 645ci v garáži, ale nemám ani cash ani garáž.