Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
Re: e65 vs e60 - rádce při koupi
bla bla bla postižená husa. Máš to stejně ty jako hrdý sedmičkář si nepřiznáš realitu. Porovnávat výbavu Octy se superbem je reálně hloupost.
Já jako nezaujatý 5erkař tady každou chvíli vidím že do toho sypeš stejně jako do průserové 5er.
A to nepotřebuju vyčerveňovat témata z fóra.
Trochu mě štve ta vaše selektivní slepota. Ano 5er a 7er když bude stát stejně tak to dává smysl. Ale říkat že 7er je dokonalá...
Když náhodně hrábnu do inzerátu tak seženu těžce průserovou 5er i 7er. Takže to chce říct i to B. Je to vždy a pouze o servisu.
A nevím možná je to jen náhoda ale vždy tu někdo píše jak má úžasnou e65 a pak z něj vyleze že je v tom ročně za 100-150k...tak holt nevím nějak mi to k té dokonalosti nesedí.
Možná by bylo fajn si říct že tyhle staré vrány prostě prachy žerou když to chceš udržet v rozumném stavu
Já jako nezaujatý 5erkař tady každou chvíli vidím že do toho sypeš stejně jako do průserové 5er.
A to nepotřebuju vyčerveňovat témata z fóra.
Trochu mě štve ta vaše selektivní slepota. Ano 5er a 7er když bude stát stejně tak to dává smysl. Ale říkat že 7er je dokonalá...
Když náhodně hrábnu do inzerátu tak seženu těžce průserovou 5er i 7er. Takže to chce říct i to B. Je to vždy a pouze o servisu.
A nevím možná je to jen náhoda ale vždy tu někdo píše jak má úžasnou e65 a pak z něj vyleze že je v tom ročně za 100-150k...tak holt nevím nějak mi to k té dokonalosti nesedí.
Možná by bylo fajn si říct že tyhle staré vrány prostě prachy žerou když to chceš udržet v rozumném stavu
ale výbava je to co dělá auto autem, to proč si vzít 5ku místo trojky a to proč si vzít 7mu místo pětky. a vzhled je na každým, pro mě a spoustu dalších lidi je zas hnusná E60, jak se jim roztekly ty světla ve formě apodrhinos píše:no jo ale e65 je exteriérově hnusná![]()
Nic proti ale porovnávat E65 s E60 na základě možné výbavy je trochu fail. E65 pokud se nepletu už z podstaty pro jakou byla klientelu měla lepší možnost konfigu
rhinos, ale všichni mechanici jezdí v 7er, ale pak přijde nějakej chytrej nosorožec co sedmu viděl na obrázku a bude ti něco vykládat, ale ví o tom kulové.
jak jsem tu psal, sedma pokud je ve špatným stavu, stojí víc jak pětka ve špatným stavu, ale pokud jsou obě v dobrým stavu, stojí mín ta sedma,a i kdyby to stálo stejně, což nestojí a řekne ti to i Snejk a koho tady víc uznáváte jak Snejka? nebo snejk lže?
jak jsem tu psal, sedma pokud je ve špatným stavu, stojí víc jak pětka ve špatným stavu, ale pokud jsou obě v dobrým stavu, stojí mín ta sedma,a i kdyby to stálo stejně, což nestojí a řekne ti to i Snejk a koho tady víc uznáváte jak Snejka? nebo snejk lže?
Ja jsem si udelal obrazek i u Snejka. Vsichni mechanici tam jezdili v E65-66. Jednomu tam rachtaly rozvody, jako prase a pry testuje, co to vydrzi
. Nevim, jak dlouho to jezdilo.

Rhinos, jestli ty nejses zaujatej , tak uz nikdo 
Ja reagoval na desajn na nic jineho. Nekomu se libi a nekomu ne, jestli se ti E66 nelibi tovje vec, kydej na ni srac.. dal. To ze E60 vypada jako hjundaj je fakt, hold blba doba nic vic nic min.
O investicich ja nemluvim, tam je to jasne a ja nikde nepsal, ze je to levne, ode mne to nikdo neslysel, tak to neprekrucuj.
To ze to je stara vrana, preci nevylucuje, ze to je kvalitni auto, nebo ano ? To si, jako mam koupit F01, jen proto, že to není stará vrána, najet 20kkm a srát do toho 4x tolik než do E65, jen pro to, že to je nové ? To je ale přeci debilita !
U E70 jsem přijal fakt, že když stím nebudu jezdit bude to voňovka a taky tak vypadá a je. Jenže já mám E65 jako spotřebák, kterej slouží a nemám potřebu z něj dělat ikonu mezi ostatníma, bohužel ten fakt to z toho auta dělá sám. Kvalita vs užitná cena, nic na to není teď lépe, nebo ano ?
To co píše Snejk/Jarax/Tanner přeci nejde zahodit za hlavou, ty problémy E60tek ?
Přeci nebud imbecil a nekoupím nevybavenou prostorově malou E60, třeba za 250 litrů, nebo si řeknu dobrej nápad dát za social edition 550 půl míče !! To je trochu na Chocholouška ne ! Tohle mě splní E65 do 200litrů. Napsal jsem něco co není pravada, neobjektivnost ?
Takže si dej něco sladkýho a klid. Každej rozumnej člověk, přeci hledá to nejlepší za co nejlepší peníze, pokud by to výrazně splňovala E60, že by se dala E60 sehant za 100 (545 s výbavou) a E65 od 200, spousty lidí ti tady bude psát obráceně.

Ja reagoval na desajn na nic jineho. Nekomu se libi a nekomu ne, jestli se ti E66 nelibi tovje vec, kydej na ni srac.. dal. To ze E60 vypada jako hjundaj je fakt, hold blba doba nic vic nic min.
O investicich ja nemluvim, tam je to jasne a ja nikde nepsal, ze je to levne, ode mne to nikdo neslysel, tak to neprekrucuj.
To ze to je stara vrana, preci nevylucuje, ze to je kvalitni auto, nebo ano ? To si, jako mam koupit F01, jen proto, že to není stará vrána, najet 20kkm a srát do toho 4x tolik než do E65, jen pro to, že to je nové ? To je ale přeci debilita !
U E70 jsem přijal fakt, že když stím nebudu jezdit bude to voňovka a taky tak vypadá a je. Jenže já mám E65 jako spotřebák, kterej slouží a nemám potřebu z něj dělat ikonu mezi ostatníma, bohužel ten fakt to z toho auta dělá sám. Kvalita vs užitná cena, nic na to není teď lépe, nebo ano ?
To co píše Snejk/Jarax/Tanner přeci nejde zahodit za hlavou, ty problémy E60tek ?
Přeci nebud imbecil a nekoupím nevybavenou prostorově malou E60, třeba za 250 litrů, nebo si řeknu dobrej nápad dát za social edition 550 půl míče !! To je trochu na Chocholouška ne ! Tohle mě splní E65 do 200litrů. Napsal jsem něco co není pravada, neobjektivnost ?
Takže si dej něco sladkýho a klid. Každej rozumnej člověk, přeci hledá to nejlepší za co nejlepší peníze, pokud by to výrazně splňovala E60, že by se dala E60 sehant za 100 (545 s výbavou) a E65 od 200, spousty lidí ti tady bude psát obráceně.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

ale jo já taky nemám potřebu navážet se do nejchytřejšího Jaraxe. Všichni dělají LPG na hovno jen on to umí
Mě ta moje černá vrána taky sere a neříkám že je dokonalá.
Já dal za auto v 02/2016 něco lehce přes 200k a nemyslím si že by obecně šla cena aut nahoru.
Když má někdo potřebu dát za 530xd 250k tak je to jeho problém.
Pro mě je třeba 5er velká tak akorát a ty tři děti co mám stejně nedostanu ani do té tvojí velké sedmy

Mě ta moje černá vrána taky sere a neříkám že je dokonalá.
Máš úplnou pravdu ,ale kolik let budeš hledat tu svoji vybavenou 7er v dobrém stavu?Přeci nebud imbecil a nekoupím nevybavenou prostorově malou E60, třeba za 250 litrů, nebo si řeknu dobrej nápad dát za social edition 550 půl míče !! To je trochu na Chocholouška ne ! Tohle mě splní E65 do 200litrů. Napsal jsem něco co není pravada, neobjektivnost ?
Já dal za auto v 02/2016 něco lehce přes 200k a nemyslím si že by obecně šla cena aut nahoru.
Když má někdo potřebu dát za 530xd 250k tak je to jeho problém.
Pro mě je třeba 5er velká tak akorát a ty tři děti co mám stejně nedostanu ani do té tvojí velké sedmy
Hele zase ale na obranu E61, soused ji ma, dela v Nemecku a ta 520d (+nejakej čip nevim) ma natoceno pres 400tis km. Co se známe, nikdy s tim nemel neresitelnej problem kdyz ho nekdo nenaboril nebo neusnul na dalnici a neodrel bok. Vzdycky to dostalo vse potrebne.
Mel jsem to pujceny, kdyz byla moje v servisu a prekvapilo me, v jakym stavu to ma. Jenomze s tim najezdem je to tu neprodejny, tak ji dostane manzelka do mesta. A to bude konec toho auta.
Mel jsem to pujceny, kdyz byla moje v servisu a prekvapilo me, v jakym stavu to ma. Jenomze s tim najezdem je to tu neprodejny, tak ji dostane manzelka do mesta. A to bude konec toho auta.
Jednoduše E60 jsou předražený a to sakra moc, potom je to jsané.
Pokud myslíš 3 autosedačky to jsem v E65 nezkoušel, každopádně 3 děcka tam mají místa, jak na fotbalovým hřišti. V E53 jsem dal vedle sebe 3 autosedačky, E65 je ten prostředek jen nouzovej to je fakt, je to prostě atuo na 4 osoby.
E65 jsem netrefil, byla bez výbavy to víš sám, ale i přesto si myslím, že za ty prachy jsem neměl šanci nic lepšího koupit. Problém je, že i ta nevybavená E65 bude na tom zřejmě lépe než běžné E60.
Když máš v základu řazení na volantu 8,8" velkou navi, 676 audio hraje parádně i v základu, nevím jak hrajou základní audia třeba u E60. Softclose je taky jen tak standard u E60, co hydrorukča ? Nebo to je taky standard u E60. Obě pamětové sedačky a i ta nejhorší Nasca je odvětrávaná s výhřevem i vzadu, alespoň u mě.
To je ale dokola, každej dle své chuti, prostě i ta nejhorší E65 bude na tom líp než průměrná E60 a je fakt, že auto dělá výbava resp. člověk chce co nojvětší výbavu z principu.
Mě osobně vadí cena E60 vs cena E65.
Pokud myslíš 3 autosedačky to jsem v E65 nezkoušel, každopádně 3 děcka tam mají místa, jak na fotbalovým hřišti. V E53 jsem dal vedle sebe 3 autosedačky, E65 je ten prostředek jen nouzovej to je fakt, je to prostě atuo na 4 osoby.
E65 jsem netrefil, byla bez výbavy to víš sám, ale i přesto si myslím, že za ty prachy jsem neměl šanci nic lepšího koupit. Problém je, že i ta nevybavená E65 bude na tom zřejmě lépe než běžné E60.
Když máš v základu řazení na volantu 8,8" velkou navi, 676 audio hraje parádně i v základu, nevím jak hrajou základní audia třeba u E60. Softclose je taky jen tak standard u E60, co hydrorukča ? Nebo to je taky standard u E60. Obě pamětové sedačky a i ta nejhorší Nasca je odvětrávaná s výhřevem i vzadu, alespoň u mě.
To je ale dokola, každej dle své chuti, prostě i ta nejhorší E65 bude na tom líp než průměrná E60 a je fakt, že auto dělá výbava resp. člověk chce co nojvětší výbavu z principu.
Mě osobně vadí cena E60 vs cena E65.
Naposledy upravil(a) Arnie_one dne pon 17.09.2018 10:03, celkem upraveno 1 x.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

a ja znam F01 750i co ma najeto 300k a ma puvodní motor, prostě jedno auto není žádná reference, vidiš že ti tady Jirke napíše že měchy na E61 neodchází, že je neměnil a určitě ještě dlouho vydrží a měsíc na to už je mění.
znám tak 10 servisáků co dělají BMW a všichni mají E65, a neznám BMW servisáka co by měl E60,
jenže prostě tady slovo Tannera, Snejka ani JaraXe nemá vůbec žádnou hodnotu.
rhinos, mužeš nam říct kolik jsi toho najel v E65? díky
znám tak 10 servisáků co dělají BMW a všichni mají E65, a neznám BMW servisáka co by měl E60,
jenže prostě tady slovo Tannera, Snejka ani JaraXe nemá vůbec žádnou hodnotu.
rhinos, mužeš nam říct kolik jsi toho najel v E65? díky
Neprijde mi, ze bys byl neobjektivni, mam taky 745i a taky to zaclo tim, ze jsem chtel 530d a vsichni mi rekli "proc nemit vic auta za min penez?" , pak sem vlez na tohle forum, precetl par jaraxovo komentaru a bylo vymalovano. Ale nerozumim tomu shazovani E60 tady do nekonecna. Mensi nez E65 zas tolik ta petka neni vevnitr a mne osobne se docela i libi, kdyz je na hezkych kolech. Chapu lidi co nejsou BMW magori, ze sahnou po 5 a ne po 7 a klidne si trochu priplati. Protoze tady se furt omila jaky maj E60 problemy, ale jaky to teda sou? Ze se po 10 letech zlamou nejaky kabely ve dverich, ok. Dal co? Nejaky tycky rizeni a cepy nebo co? A dal? To bych mohl rict, ze na sedmicce zase furt chcipe ASK a nebo ze furt zachcava kapalina z hydro kufru do Logica a Navi a pak je nutne menit elektroniku a nebo ze furt chcipe krouzek pod volantem atd. Mam v tu chvili pravdu? Asi jo, potkalo to tipuju 90% z nas uz aspon jednou. No tak se to spravi a drandime dal a jsme zase v pohode.Arnie_one píše:To co píše Snejk/Jarax/Tanner přeci nejde zahodit za hlavou, ty problémy E60tek ?
Tim chci rict, ze oba auta jsou jina, obe maji svoje mouchy, ale nejde jedno z tech aut posilat furt do hoven, proste staci na to nekoukat tak extremisticky. Ne kazdej potrebuje to co umi sedmicka a ne kazdej chce tak velky auto jako je sedmicka.
A samozrejme s jidlem roste chut, mechanici co maj v ruce vsechny mozny auta a motorizace, pro ty bude vobyc E60 chcanka, ale ja si proste myslim, ze i ta E60 dokaze udelat radost. Ridil jsem "jen" 530d a vubec bych se nestydel mit takovy auto v garazi, fakt ne. Ale bohuzel jsem v pasti jmenem vybavena 745i - ted uz by se mi nechtelo nemit softclose a roletky na cudlik, dynamic drive atp. Jinak ale za me - E60 - proc ne? Ja bych treba benzin s manualem bral hned

S cim nemuzu souhlasit, ze nejhorsi E65 na tom bude lip nez prumerna E60. Tak to teda vubec podle me - ja treba naopak nevidim duvod proc kupovat treba nevybavenou (jen nevybavenou, ani ne "nejhorsi") 730i / 730d / 735i. To bych radsi chtel prumernou 545i treba nebo treba i nakyho dyzla bych prezil - tam by mi stacily komforty s vyhrevem, velka navi a logic a byl bych spokojenej...
rhinos: co mas za motor?
kurevtor, víš prd
- ty zavady E60 jsou tady vypsany a nejsou to jen kabely, je to i IBS, CCC, ELV, regulatory altiku, MPM, zatíkaní a další a další věcí
- furt chcipe ASK? kolik lidi řešilo ASK? ja svym zakaznikum řešil tak 5ks, a repas za 3k u Falcona je směšny
- kroužek pod volantem je podobne konstrukce jako u E60 a odchází u obou aut stejně, to je jako bys napsal že obou autum teče olej z motoru nebo že do obou musíš tankovat
- aby zachcal hydrokufr do logica? nikdy ani jednou jsem neviděl
- že zachcčije hydrokufr do navi jsem viděl parkrat, ale my při každé prohlídce todle kontrolujem,takže se na tom nestava u aut co jezdí pravidelně na servis, ale jak zabráníš tomu aby ti to třeba odešlo CCC? nebo aktivní řízení?
- ano obě ty auta mají svoje mouchy, ale ta pětka jich ma víc, i když má mín věcí.
- vetšina lidi sedmu nechce protože s tím nikdy nejela, vůbec neví jaky to auto je, jen sedí za počítáčem, honí si kládu u fotky Mpaketové pětky a plivou na sedmu s kterou nemají žádnou zkušenost.
- s tím že pokud nejsi BMW nadšenec, a pětka ti stačí, to máš ale uplně to stejny jak si lidi koupi za 400 fabii a taky jim to stačí, to pak nemužeš srovnávat nic, lidi co maj Daciii tak jim to stačí a lidi co maj Rolls royce a taky jim to stačí. tady jde o to snad srovnat co si mužeš kde koupit a za kolik, a co to umí a kolik to stojí. za chvilku už budem místo E65 kupovat E60, protože E65 stojí a E60 padaj jak hrušky, vždyt už jdou koupit pod kilo. za chvilku nikdo za E60 nedá víc jak 150.
- ty zavady E60 jsou tady vypsany a nejsou to jen kabely, je to i IBS, CCC, ELV, regulatory altiku, MPM, zatíkaní a další a další věcí
- furt chcipe ASK? kolik lidi řešilo ASK? ja svym zakaznikum řešil tak 5ks, a repas za 3k u Falcona je směšny
- kroužek pod volantem je podobne konstrukce jako u E60 a odchází u obou aut stejně, to je jako bys napsal že obou autum teče olej z motoru nebo že do obou musíš tankovat
- aby zachcal hydrokufr do logica? nikdy ani jednou jsem neviděl
- že zachcčije hydrokufr do navi jsem viděl parkrat, ale my při každé prohlídce todle kontrolujem,takže se na tom nestava u aut co jezdí pravidelně na servis, ale jak zabráníš tomu aby ti to třeba odešlo CCC? nebo aktivní řízení?
- ano obě ty auta mají svoje mouchy, ale ta pětka jich ma víc, i když má mín věcí.
- vetšina lidi sedmu nechce protože s tím nikdy nejela, vůbec neví jaky to auto je, jen sedí za počítáčem, honí si kládu u fotky Mpaketové pětky a plivou na sedmu s kterou nemají žádnou zkušenost.
- s tím že pokud nejsi BMW nadšenec, a pětka ti stačí, to máš ale uplně to stejny jak si lidi koupi za 400 fabii a taky jim to stačí, to pak nemužeš srovnávat nic, lidi co maj Daciii tak jim to stačí a lidi co maj Rolls royce a taky jim to stačí. tady jde o to snad srovnat co si mužeš kde koupit a za kolik, a co to umí a kolik to stojí. za chvilku už budem místo E65 kupovat E60, protože E65 stojí a E60 padaj jak hrušky, vždyt už jdou koupit pod kilo. za chvilku nikdo za E60 nedá víc jak 150.
Kurevtor, jenze to je to co pisu, "prumernou 545" proste nekoupis pod kolik 350 a hlavne nejsou, stejne, jako 550 a ta nejde pod 400 ? Kazdej to ma za poloM model coz je pikačovina. A tady tusim co se prodoavala 545 byla hodne social.
Takže já narážím na to, že E60 je předraženej krám, toť celý, až to spadne na polovinu průměrně dobrý E65 tak se s nikým hádat nebudu.
Když teda vemu 750i dobrou za 250, tak až 550 bude stát 150 litrů řeknu to asi jo.
Mě nechceš říct, že by ti stačila 530D nebo 523/528 potažmo 530i v E60, ty zrovna
¨
ASK mam za 3,5 od Falcona a u ž se nevysere, ale to je jen na okraj...těch věcí co se neustále mohou opakovat víc, ASK není dobrej příklad.
Takže já narážím na to, že E60 je předraženej krám, toť celý, až to spadne na polovinu průměrně dobrý E65 tak se s nikým hádat nebudu.
Když teda vemu 750i dobrou za 250, tak až 550 bude stát 150 litrů řeknu to asi jo.
Mě nechceš říct, že by ti stačila 530D nebo 523/528 potažmo 530i v E60, ty zrovna

ASK mam za 3,5 od Falcona a u ž se nevysere, ale to je jen na okraj...těch věcí co se neustále mohou opakovat víc, ASK není dobrej příklad.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

jen tak pro zabavu, zrovinka vysel tenhle velezajimavej clanek:
https://auto.idnes.cz/nehorsi-auta-svet ... tomoto_taj
mrknete na posledni auto v seznamu
typek s tim nic nenajel, asi to auto videl jen v casaku, ale zaradil ho mezi "nejhorsi auta sveta"
Pan prezident Zeman ma pravdu kdyz v nadsazce tvrdi, ze by se novinari meli strilet. Je to king.
PS: Jaraxi, s tebou se docela tezko diskutuje, kdyz zacinas odpoved, ze clovek vi prd
Jsi zaujatej, nemam s tim problem, ale u tebe je to vylozene osobni jak kdyby ti E60 neco provedla
Vis co, muzes mi tu psat jak je E65 bezproblemovy auto, ale ja uz ho nejakej patek mam takze ti to moc nezeru, protoze mam vlastni zkusenosti se servisem: ASK uz mam asi paty, mozna sesty? Nevim presne, neresim, nevedu si posranou servisni knihu, abych se dojimal jak hezky servisuju. Taky muzu vypisovat jak je E65 spatny auto - jak mi do ni zachcalo (i kdyz ty pises, ze zachcava jen do e60), jak se mi rozletel klimakompresor, jak dokaze zlobit eletronika atd., ze predchozimu majiteli zachcal hydrokufr do elektroniky (ty ses s tim setkal jen parkrat, ale zrovinka me a dalsim lidem se to stalo).
Jen jeden priklad za vsechny - kdo z vas ma E65 a komu funguji CA kliky? Klidne se vsadim, ze kdo ma CA tomu furt alespon 1 klika nefunguje. CA kliky maji proste vsichni majitele v hajzlu, kdo ne a ma rv treba 2008 tak ho to ceka. Vsem to odchazi a i Snejk ti rekne - nejde sehnat, vsichni to potrebujou, protoze to vsem odchazi, ale nejde to opravit. Proc to tu pokazde nenapises, ze te skvele bezchbne E65 odchazi s jistotou funkcnost CA kliky?
Protoze ty ve sve zaujatosti jiste reknes neco jako - no a, tak tu kliku za vosmicku vymenis a co jako? Nebo reknes, NE CA kliky jsem menil jen 7x takze to je normalni. Tady ale jde o to, ze zavady na E60 jsou pro tebe fatalni, nejhorsi, stoprocentni, ale na E65 to vse omlouvas a popiras. Ja nerikam, E60 je dobra, E65 spatna nebo naopak, jde mi o tu objektivitu, ktera tobe dost chybi podle me. Ale neboj, je mi to jedno, jen tlacham
A ceny E65 jdou taky dolu, ne ze ne.
Arnie: samozrejme souhlasim, ty ceny jsou rozhodujici, 750i stoji mene nez 550i - neni o cem a okamzite beru sedmicku, to je jasny. Jen bych proste tu petku neposilal tolik do pici. Ja mit 530d tak samozrejme budu chtit vic, ale myslim, ze bych to nejaky ten patek prezil. 180 na tricitce to urcite zvladne a vic nepotrebuju
Ale s tvym pohledem na vec souhlasim, pokud to berem pomer cena/uzitna hodnota tak e65 je jasnej vitez, ale nedelejme z toho nerozbitnou karu, na ktere nic neodchazi
https://auto.idnes.cz/nehorsi-auta-svet ... tomoto_taj
mrknete na posledni auto v seznamu

Pan prezident Zeman ma pravdu kdyz v nadsazce tvrdi, ze by se novinari meli strilet. Je to king.
PS: Jaraxi, s tebou se docela tezko diskutuje, kdyz zacinas odpoved, ze clovek vi prd

Vis co, muzes mi tu psat jak je E65 bezproblemovy auto, ale ja uz ho nejakej patek mam takze ti to moc nezeru, protoze mam vlastni zkusenosti se servisem: ASK uz mam asi paty, mozna sesty? Nevim presne, neresim, nevedu si posranou servisni knihu, abych se dojimal jak hezky servisuju. Taky muzu vypisovat jak je E65 spatny auto - jak mi do ni zachcalo (i kdyz ty pises, ze zachcava jen do e60), jak se mi rozletel klimakompresor, jak dokaze zlobit eletronika atd., ze predchozimu majiteli zachcal hydrokufr do elektroniky (ty ses s tim setkal jen parkrat, ale zrovinka me a dalsim lidem se to stalo).
Jen jeden priklad za vsechny - kdo z vas ma E65 a komu funguji CA kliky? Klidne se vsadim, ze kdo ma CA tomu furt alespon 1 klika nefunguje. CA kliky maji proste vsichni majitele v hajzlu, kdo ne a ma rv treba 2008 tak ho to ceka. Vsem to odchazi a i Snejk ti rekne - nejde sehnat, vsichni to potrebujou, protoze to vsem odchazi, ale nejde to opravit. Proc to tu pokazde nenapises, ze te skvele bezchbne E65 odchazi s jistotou funkcnost CA kliky?

A ceny E65 jdou taky dolu, ne ze ne.
Arnie: samozrejme souhlasim, ty ceny jsou rozhodujici, 750i stoji mene nez 550i - neni o cem a okamzite beru sedmicku, to je jasny. Jen bych proste tu petku neposilal tolik do pici. Ja mit 530d tak samozrejme budu chtit vic, ale myslim, ze bych to nejaky ten patek prezil. 180 na tricitce to urcite zvladne a vic nepotrebuju

Ne to prave vubec ne, jen kdyz jsem ja kupoval E65 tak E60 byl v tom podobnym podani 3x dražší a to jako fakt, tady není o čem mluvit, já to beru jen, jako součinitel peníze x na co mám x co jsem ochotnej dát. Já prsotě nebyl ochotnej dát za 530 300litrů.
Jako mladej nevybouřenej kluk možná tohle:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 669e8e5e5f
Ale to je jak jsem říkal, daleko za hranicí vkusného na finance a staré jebky !
Prostě tady to nevokecáš, líp ti teď vždy víjde E65 a možná se jen lidi co mají E60, víc o tose mlátí do hlavy. Vůbec nezohlednuj opravy, kazdej si u BMW prosel tuctem srac.... ktery nikdo jinej nersil viz muj 2x posranej VVT.
PS: ad to ASK sand opravis jen jendou, jak to muze odejt 6x ?
Jako mladej nevybouřenej kluk možná tohle:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 669e8e5e5f
Ale to je jak jsem říkal, daleko za hranicí vkusného na finance a staré jebky !
Prostě tady to nevokecáš, líp ti teď vždy víjde E65 a možná se jen lidi co mají E60, víc o tose mlátí do hlavy. Vůbec nezohlednuj opravy, kazdej si u BMW prosel tuctem srac.... ktery nikdo jinej nersil viz muj 2x posranej VVT.
PS: ad to ASK sand opravis jen jendou, jak to muze odejt 6x ?
Naposledy upravil(a) Arnie_one dne pon 17.09.2018 12:52, celkem upraveno 3 x.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

jak mužeš mít 6 ASK? to je pěkna blbost, tak to snad někdo opravil a tak mu to reklamuju.
no a kliky mam funkční všechny, uplně všechy, ano, musel jsem si 1 kliku opravit (většina opravit jde) a jednu koupit druhou za dvojku s polska, ale mam je ok všechny. a CA kliky odchází i u E60 kde dokonce občas začně klika i hořet a navíc se tam stava že když odejde klika, auto přestane startovat. ale to je zas o tom že o tom víš prd.
kolik klik jsi opravil na 5er? 7er? kolik jsi jich vyměnil? víš jak je ten system zapojenej? jak je to udělany?
no a kliky mam funkční všechny, uplně všechy, ano, musel jsem si 1 kliku opravit (většina opravit jde) a jednu koupit druhou za dvojku s polska, ale mam je ok všechny. a CA kliky odchází i u E60 kde dokonce občas začně klika i hořet a navíc se tam stava že když odejde klika, auto přestane startovat. ale to je zas o tom že o tom víš prd.
kolik klik jsi opravil na 5er? 7er? kolik jsi jich vyměnil? víš jak je ten system zapojenej? jak je to udělany?
a někde je i článek že E60 je nejméně spolhelivé BMW té doby, stejně jako tady najdeš že 7er je nespolehlivá. ty už si fakt běž koupit tu audinu
No je pravda, že z E38 když vyšla na trh jsem byl hotový.Jaris330D píše:To mas asi tak, kdyz jezdim na geo, tak tam jsou 3 mechanici. Jeden je BMW nadsenec a libi se mu jen E32 a E38 a pak facelift E65 s primourenym okem. Druhymu u predfacelift predek, ale ne zadek a tretimu se libi zase zadek a hadaj se tam proc.
Z E65 už ne. Zprvu mě byla odporná, později jsem si zvykl, pak jsem nějak bral fl jako k lepšímu. Teď nevím jestli fl nebo předface. FL nevystupuje tolik z řady si myslím, je možná trochu hezčí, předface je víc svůj. Tvarem se velice neliší, snad jen světla stojí za zmínku.
cyvole k cemu je tohle forum
proste kdo si nemysli ze E65 je nejlepsi a zaroven, ze E60 je nejvetsi kus hovna ten tu nema co delat a nemel by tu vubec vyjadrovat svuj nazor, chapu to dobre? Kdyz nekdo zde jen zkusi diskutovat k tematu tak hned proste vi hovno a mel by si koupit jiny auto. Oukej. Ale topic by se mel prejmenovat, protoze jmeno topicu je silne zavadejici.
o par postu vys jsem nakopiroval clanek, kde zas nekdo tvrdi, ze E65 patri mezi nejhorsi auta sveta, takze ted fakt nevim

Sem fakt curak, ze sem jeste pisu a snazim se diskutovat, kdyz dogma je jasne: E60 - nejvetsi hnuj, vsechny do posledni jsou sracky. E65 - diamant mezi auty, nepotrebuje servis a je to nejlepsi auto a nikdo to nesmi zpochybnit.
Arnie: za tu z inzeratu bych snad nedal ani 10 tisic Eur natoz 15
Ja bych neprezil sedivej intros a navic proc kupovat sport sedacky, kdyz komforty jsou lepsi 

"nekde je clanek", tak to je docela argument noJaraX píše:a někde je i článek že E60 je nejméně spolhelivé BMW té doby, stejně jako tady najdeš že 7er je nespolehlivá. ty už si fakt běž koupit tu audinu

Sem fakt curak, ze sem jeste pisu a snazim se diskutovat, kdyz dogma je jasne: E60 - nejvetsi hnuj, vsechny do posledni jsou sracky. E65 - diamant mezi auty, nepotrebuje servis a je to nejlepsi auto a nikdo to nesmi zpochybnit.
Arnie: za tu z inzeratu bych snad nedal ani 10 tisic Eur natoz 15

Tohle je teda diskuse. Vsichni servisaci sveta maji E65 a kdo ji nema, tak je spatnej servisak asi.
Jarax ve vsi ucte ke tvym schopnostem, jak je jini hodnoti, jsem uz dlouho nevidel nekoho tak sebestredne a arogantne se prezentujiciho na foru.
Kdo neni z nasi Svate trojice, ten at soupe nohama a hlavne - POSLOUCHÁ. MĚ. Viď mámo.
Jarax ve vsi ucte ke tvym schopnostem, jak je jini hodnoti, jsem uz dlouho nevidel nekoho tak sebestredne a arogantne se prezentujiciho na foru.
Kdo neni z nasi Svate trojice, ten at soupe nohama a hlavne - POSLOUCHÁ. MĚ. Viď mámo.

ale tady nejde o to nic nikomu nunit, ale ukazat lidem že to existuje, a co to umí. což většina lidi co jezdí v e60 vůbec neví,
a mě to je jedno, at si každej koupí co chce, nakupte si třeba fabie, oktávky, Audiny a pak vykládejte jak všecko ostatní nahovno.
a mě to je jedno, at si každej koupí co chce, nakupte si třeba fabie, oktávky, Audiny a pak vykládejte jak všecko ostatní nahovno.