1/ Získání spousty užitečných bezplatných informací o BMW - Jeho Facebook, BMWklub, 7er, atd...
2/ Asistence při výběru vysněného auta - už podle fotek odhalí potenciální problémy a zanedbanou péči o auto.
3/ Asistence při nákupu - snad nejdůležitější krok, určitě nenakupujte sami pokud tomu opravdu nerozumíte!
4/ Asi po půl roce jsem byl u Jaraxe na servisu. Protože jsem dobře koupil, tak jsme řešili jen drobnosti - geometrie, hardyspojka, vzpěra kufru, doraz dveří u řidiče, termostat a LPG které tak strašně některým leží v žaludku

Taky se podařilo vyřešit občasný problém s regulací výšky vozidla.
Auto jsem na servis předával v sobotu a měl jsem v plánu jet domů "sociálem". No dopadlo to úplně jinak. Dostal jsem dobrý kafe a nakonec mě Jarax odvezl domů svým autem.
V průběhu práce na dílně jsem dostával pravidelně info o tom co se zrovna s autem děje. Bylo to formou telefonátu, psané zprávy a videa. Předání hotového auta proběhlo podle domluvy, ikdyž se na poslední chvíly objevil problém s regulátorem napětí na altíku.
Nedávno jsem řešil přepravu lyží. S tím mi taky pomohl, ukázal jaké jsou možnosti, ceny a jakou může zařídit slevu. Do ničeho mě netlačil, prostě rozhodnutí bylo na mě.
K tomu ještě několik on-line konzultací, které mi taky ušetřily dost peněz a starostí.
Závěrem můžu říct jen to, že s jeho prací jsem maximálně spokojený a nechápu útoky na něho a jeho práci.