pockat, tohle nekoho prekvapuje? Mne tohle pripada uplne automaticky... Proste mas auto zprzneny plynarem tak sorry, ale hrabat se v tom nebudeme. Autorizak by mel garantovat urcitou kvalitu, ze po svete jezdi BMW, ze kterych neupadavaj hovna, a LPG instalace, jak by rekl ettore, jsou co kus to original takze logicky to poslou do pici. (otazkou je jak by se ten prijimaci technik zachoval, kdyby najednou urgentne potreboval k doktorovi a v okruhu 100 mil by bylo jen to auto s LPG.... zda by se nechal odvezt ci ne, ale na to nam odpovi JaraX kdyztak)ettore píše:Myslím, že pomalu dozrál čas na další díl naší oblíbené Telenovely. Včera Při hovoru se známým z Německa jsem se od něj dozvěděl, že pokud se ve značkovém Bmw servisu objeví auto s LPG, zaměstnanci berou bič do ruky a vypráskají majitele co nejdál za hranice servisu. Prý kdysi před lety na jedné z dílen jim z jednoho auta unikal plyn, bouchlo to a následně se podařilo lokalizovat požár do celého servisu. Od té doby prý značkové servisy BMW v Německu pohlíží na lpégéčka jak bejk na červený trenky
. Jsa poučen tímto fórem jsem samozřejmě známému tvrdil, že toto zajisté neplatí pro Jaraxovou instalaci, která je tak profesionálně udělaná, že ji neobjeví ani příjímací technik při vstupní kontrole vozidla
. Ale stejně by mě zajímalo, jestli ten můj známý nekecá? Opravdu BMW odmítne opravovat vozidla s instalací LPG? Máte s tím někdo tady zkušenosti?
Stejne tak prece musi i majitel vnimat, ze kazdym neautorizovanym zasahem ztraci zaruku, ano v nasem pripade jsou to 15 let stary pekace, kde zaruka je jaksi mimo misu, ale i tak - prece si musi byt majitel vedom, ze ho s LPG poslou do hajzlu automaticky..
Ale verim, ze se najde nekdo kdo se nad majitelem staryho pekace co musel do plynu kvuli nakladum na palivo slituje a na ten servis ho k sobe do autorizaku vezme...
Uplne stejne bych to cekal u chiptunningu. Proste hrabal ses v tom tak uz sem s tim nelez pls.
Ad absurdum - kdyz si nekdo na strechu sedmicky navari kontejner a v nem si udela skromnou 2+kk - myslite, ze ho v autorizaku prijmou na geometrii a olej a vymenu steracu na okne do kuchyne?