Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej
A zase ty nanuky 

Jsi o téma vedle strejdo
mě už se to taky stalo ale.... že jsem poslal odpoved do jiného tématu.... asi nejakej error.

hh jsem si poradil 

aaa už předelal....
jooo bude leto... sou potřeba 

myslím že ta piezoeelektrická bude taky chladit dobře.
já se po včerejšku rozhodl že do lednice jdu, ještě ale nevím do které, jelikož jsem vezl sýr za 2ku z holandska a musel být v teple
já se po včerejšku rozhodl že do lednice jdu, ještě ale nevím do které, jelikož jsem vezl sýr za 2ku z holandska a musel být v teple

A už je to tu zase. Lednice na nanuky a sýr z Holandska
.

tak hodí se to, není to žádná extra nutná výbava, ale přijemnější než vozit box v kufru, a když to bude vyndávací proč ne.
to víš už málo co si mužu dodělat, už mam skoro vše a navíc já to auto hodně užívám a na 2000km trasu už se hodí mít ledničku.
to víš už málo co si mužu dodělat, už mam skoro vše a navíc já to auto hodně užívám a na 2000km trasu už se hodí mít ledničku.
Radši bych dal koženou palubku 

taky bude, akorát ta co sem si koupil je obyč kůže, tak asi budu shánět dál, vím že jak uvidím merino/club tak mě to bude srát 

Takže koženejch palubek je taky víc typů? 

Si mě předběhl 

-
- Kontaktovat uživatele:
hele hele nezačínejte s palubkama, když se řeší ledničky
no vrch je vždycky stejnej, ale spodek bývá ruznej, tzn od lišty changeru dolů, auta který maj obyč interier maj obyč kuži která prakticky nelze rozeznat od plastové palubky, auta který maj merino nebo club to maj jemnoučky.
ta je pro zadní klimu,ta mi tady jedna leží
-
- Kontaktovat uživatele:
Takový bazmek

chceš?
jinak se mi rýsuje dřevo
jinak se mi rýsuje dřevo

Maritime??
spíš něco jinyho
resp sem našel firmu co mi udělá dřevo na zakázku, ale maritime nevím jeslti zvládnou.
resp sem našel firmu co mi udělá dřevo na zakázku, ale maritime nevím jeslti zvládnou.
ja nechapu proc povazujes mini lednici v aute za "prijemnejsi" nez mnohem vetsi mrazici box...JaraX píše:tak hodí se to, není to žádná extra nutná výbava, ale přijemnější než vozit box v kufru, a když to bude vyndávací proč ne.
Kdyz to vezmu ciste prakticky:
- lednice v aute neni mobilni, takze mrazeny veci do ni musis donest takze ti ten obsah castecne rozmrzne a pak se zase zamrazi, tzn. na zmrzline budes mit ledovy krystalky (podle me dost podstatny problem pro milovniky nanuku

- lednice v aute je jen "na dobu jizdy", pochybuju, ze v lete do ni das nanuky, pak nekde na odpoledne zastavis a kdyz se vecer vratis tak je vse furt zmrazene. To mi nedava smysl. Kdyz si nekde koupim nanuk tak ho hned snim a nevozim ho sebou, ze si ho dam za chvili ne? Jak dlouho to mrazi bez motoru nez to baterka utne?
- velikost mraziciho boxu je trochu jinde nez u mini lednice urcene pro lahev sektu.
- ale hlavne - kdyz nekdo jede treba na piknik nebo si veze zradlo na ryby - ten box si proste vezmes sebou na misto, nemusis resit, ze parkujes 5 km od mista, kde chces nahodit nebo piknikovat.
Samozrejme omezeni je ta neexistujici zasuvka v kufru pro mobilni box. Ale teoreticky podle me i ne-elektrickej chladici box s temi zmrazenymi gelovymi kazetami je lepsi nez mini lednice v zadni operce.
Samozrejme pokud nekdo potrebuje mit pro svuj pocit a z lasky k 7er v aute uuuplne vse tak je lednice nezbytnost.

Snad se chapeme

Co se tyce kuze pod CD changerem, na te dlouhe liste a taky na viku prihradky pred spolujezdcem, ta je opravdu neuveritelne jemnoucka, ale to se prece netyka palubky, ne?

Drevo na zakazku mi take prijde zvlastni, to uz neni origo proste. To uz mi prijde prijatelnejsi to nechat nalakovat