Stejne to jisti morava...patras píše:nebo z mexikaZave_M50 píše:Nekdo se urcite najde ze Skotska...LOPOLO píše:nepojede nekdo z Irska?![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
PRVNI LETNI SRAZ
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Zdravím vás zde všechny vespolek a omlouvám se, že nemohu přijet ale mám menší úraz od jedné mořské potvory co mě napadla v Chorvatsku a budu muset být ještě asi 3týdny s tím doma a dávat se dohromady. 
Jinak bych vás moc rád poznal osobně a někde pořádně zakalil. S tou Mohelnicí mě to mrzí dvojnásob, protože jsem tam bydlel 11let a znám tam každou polňačku. Mohl jsem vám dělat průvodce po městě a okolí.
Jinak les máte cca 150metrů od těch chatek kde budete vzdušnou čarou a je tam velikej park kde se dá taky zablbnout. Ten je hned vedle těch chatek cca 2minuty.
Jinak pokud budete chtít zajet na naměstí a zaparkovat cca 30-50aut může to být fakt zajimavý pro domorodce, protože to zaplníte celé náměstí BAWORAKAMA a domácí budou mít druhé vánoce, tolik bawců uvidí jen jednou v životě
Ale není to špatnej nápad a pak by to mohl někdo vyfotit rád bych se na to potom podíval. Takovou podívanou na náměstí zažije člověk snad jen jednou za život.
Jinak bawora ještě nemám ale hodlám ho kupovat přiští rok.
Takže snad nebude vadit, když se ukážu na nějakém srazu zatim bez báwa...
Jinak bych vás moc rád poznal osobně a někde pořádně zakalil. S tou Mohelnicí mě to mrzí dvojnásob, protože jsem tam bydlel 11let a znám tam každou polňačku. Mohl jsem vám dělat průvodce po městě a okolí.
Jinak les máte cca 150metrů od těch chatek kde budete vzdušnou čarou a je tam velikej park kde se dá taky zablbnout. Ten je hned vedle těch chatek cca 2minuty.
Jinak pokud budete chtít zajet na naměstí a zaparkovat cca 30-50aut může to být fakt zajimavý pro domorodce, protože to zaplníte celé náměstí BAWORAKAMA a domácí budou mít druhé vánoce, tolik bawců uvidí jen jednou v životě
Ale není to špatnej nápad a pak by to mohl někdo vyfotit rád bych se na to potom podíval. Takovou podívanou na náměstí zažije člověk snad jen jednou za život.
Jinak bawora ještě nemám ale hodlám ho kupovat přiští rok.
Takže snad nebude vadit, když se ukážu na nějakém srazu zatim bez báwa...
- Přílohy
-
- toto je naměstí v Mohelnici pro představu
- Mohelnice_namesti.jpg (23.89 KiB) Zobrazeno 2075 x
- Filozof
- Klubové ID: 1044
http://pt.pensionhotel.cz/residencepen/
Pro vás kteří chcete na sraz a máte hoooodně drahé auta a bojíte se je nechat jen tak venku je možnost hotelu přímo asi 50metrů od náměstí a o auta se tam postaraj a budou pod střechou a hlídaný kamerou
Pro vás kteří chcete na sraz a máte hoooodně drahé auta a bojíte se je nechat jen tak venku je možnost hotelu přímo asi 50metrů od náměstí a o auta se tam postaraj a budou pod střechou a hlídaný kamerou
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Nekolik z nas ma sraz v HK v 18:00 takze v Mohelnici asi tak mezi sedmou a pul osmou.M3maniac píše:Tak jsem tu chvíli chyběl, takže v kolik v pátek v té Mohelnici???
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Nevim jak mate vymyslenou trasu, ale z HK by jste mohli sjet dolu do Holic (cca 15km) a dat tam spicha s nama co pojedem z Praglu...Francis píše:Nekolik z nas ma sraz v HK v 18:00 takze v Mohelnici asi tak mezi sedmou a pul osmou.M3maniac píše:Tak jsem tu chvíli chyběl, takže v kolik v pátek v té Mohelnici???
N54 PWR
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
V Holicich kde? Na vyjezdu je zeleznicni prejezd a za nim rovinka, tak tam? Ve meste to neni nic moc a dve pumpy jsou na prijezdu od HK.Lukas H. píše:Nevim jak mate vymyslenou trasu, ale z HK by jste mohli sjet dolu do Holic (cca 15km) a dat tam spicha s nama co pojedem z Praglu...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ok, tak tam kolem te pul sedme...Francis píše:V Holicich kde? Na vyjezdu je zeleznicni prejezd a za nim rovinka, tak tam? Ve meste to neni nic moc a dve pumpy jsou na prijezdu od HK.Lukas H. píše:Nevim jak mate vymyslenou trasu, ale z HK by jste mohli sjet dolu do Holic (cca 15km) a dat tam spicha s nama co pojedem z Praglu...
N54 PWR
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
ty jedes?M3maniac píše:no nepsal jsem ti,páč jsem tu nebyl ,ale doufám že se mnou počítášskautik píše:ubytovani je domluveno
ten kdo mi nenapsal, ze chce taky spat at nezoufa, neni problem poresit ubytovani na miste, volnych chatek, pokoju v pavilonech a motelu je dost.
radsi rezervuju chatku navic