bmw335 píše:jinak já s tím asi na brzdu nepůjdu, vyhozených 1300. Změřím si 100-200 a když to bude kolem 10s je vše v cajku. Když sem s tim jezdil po dvoře tak nějaká lepší reakce na plyn teda nebyla
Sranda že já zase četl, že problém je spíš s automatem, že přesně ten konkrétní typ co se používá u 335 je dělaný na těch 400Nm.. Holt uvidíme, no.
Co se týče reakce na plyn, tak od určitých otáček (třeba 2000?) mám rozdíl celkem patrný - samotná rychlost reakce na plyn asi bude podobná.. Ale ten zátah je výrazně větší. Není to takové že si říkáš.. hm, asi to líp jede. Ale řekneš si.. Kurva, co se děje?
Ono to může být fakt tím, že mám DCI a nemám ty přední katy. Motor prostě dýchá o dost líp. Zauvažuj nad tím...

Brzda by mě zajímala.. snad se dá někde i za 800. Kolik to má na mapu 0, 1, 2, 5.. No uvidíme. Na youtube jsem viděl video kde E92 M3 opakovaně zrychluje.. přijde mi, že mu to nejede jak mně.. Možná jen špatně řadil, ale střední otáčky byly určitě slabší, což je pochopitelné.
Našel jsem na netu gumy, Nokian Z G2 za 3200Kč/ks. To je míň než Barumka! A při tom tu gumu i docela chválí, hodně na mokru, tam jsou vynikající.. na suchu už tolik ne. Pneuservisák doporučuje Pirelli P Zero, ty většinu testu vyhrávají..