Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
---
Re: E65-760i
Ja osobne bych vybavu nedodelaval zadnou krom veci, jako je dalkovy start nebo FLA a dalsi drobnosti. Ja si svoji koupil vybavenou, tak aby mne vyhovovala a zbytek neresim.
ta fotka jak hori v fufru a ty se smejes je božííííJaraX píše:tady máš moje začátky, možna ti najdu i zadní komforty nekdě
https://jarax.rajce.idnes.cz/e38_vymena_interieru/

- já do e38 dodělal skoro vše co je možné, vyšlo mě to na cenu 2x E66, pak jsem za 200k koupil E66 se skvělou výbavou, a dodělal si jen alcantaru, FL věci a DVD changer a mám prakticky vše.
- evropský E66 mají nivo všechny, americký za příplatek
- jj 760 je jako elektromobil, proti V8 je odspoda uplně tichá a táhne jak elektromobil. zvuk má až v otáčkách
- evropský E66 mají nivo všechny, americký za příplatek
- jj 760 je jako elektromobil, proti V8 je odspoda uplně tichá a táhne jak elektromobil. zvuk má až v otáčkách
JaraX: Co mi dáš, když ti tu E36 4.8i turbo na papíry dostanu? 

normálně se grilovalojurajof píše:ta fotka jak hori v fufru a ty se smejes je božííííJaraX píše:tady máš moje začátky, možna ti najdu i zadní komforty nekdě
https://jarax.rajce.idnes.cz/e38_vymena_interieru/))

ne to byl vrak tak se v tom grilovalo
jinak Scooter už slevil na 240kzzeli píše:Co zasadniho na ty scooterove chybi krom zadniho monitoru?JaraX píše:+ to není nijak extra vybavené, proto se o to lidi nervou.
a to začínal na 330k.
Však říkám že se blíží ceně kdy po tom někdo skočí dnes je na 240k ...bud do vánoc pokud ještě o 20-30k spadne nebo pak na jaře ji někdo veme to se vsadím.
Má vše podstatné a nivo i komforty zadní se dají oželet pro spousty lidí... LPG se dodělá kdo chce. Zesílené pružiny a zvednutý zadek o 2-3cm je taky možnost přeci.
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
Má vše podstatné a nivo i komforty zadní se dají oželet pro spousty lidí... LPG se dodělá kdo chce. Zesílené pružiny a zvednutý zadek o 2-3cm je taky možnost přeci.
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
Filozof píše:No jo já to mám od borce co si to měnil na autě ...to bych nečekal že bude lhát či to dělat 14dní ...a říkat mi něco jiného.
MAtiz nesmíš to tak prožívat a rozčilovat se. Vše se dá jednoduše vysvětlit.
Někdo myslí měnit celý interiér komplet a jinej myslí vyměnit jednu sedačku.
A ty nesmíš psát píčoviny.
Přečti si ty tentopic znovu a dívej co píšeš a jak pak upravuješ reakce a protiřečíš si omlouváš a nakonec je to hov*o přes hov*o. A to se tě tady často zastávám. Ale tady si úúúúplně ale úplně mimo.
Musíš vyskočit z toho svého Matrixu k nám do reality. A s doděláváním výbavy jsem ti to tady rozepisoval cirka 2 týdny zpět ty tvoje úvahy jak co doděláš a psal ti kam to pak naskočí.
tohle je marný.
A nejhorší je jestli někomu ještě radíš a on úplně neznalý věci na tebe dá a pak se z toho chudák posere

hele každému říkám že si to má zjistit co to je a že to může být to či ono. Od klávesnice asi nikdy na sto procent nedokážeš poradit.
Ale nevadí mi co píšeš mě těší že mě spousty lidí poděkovalo protože jsem jim pomohl vyřešit problém. Ale jasně občas se seknout mohu a proto píšu vždy že to musí osobně vidět bud odborník nebo že si myslím že to může být to či ono ale je potřeba to dukladně zjistit ... nic víc.
Skoro každej občas něco vyměnil zbytečně i dle svého vlastního úsudku nebo i servisák to podělal a to má diagnostiku a další věci ...my tady píšeme od klávesnice že bychom si ověřili některé věci co by to asi mohlo být. Pokud někdo na to dá na sto procent je blázen. Mělo by se to vždy ověřit ...na to jsou diagnostiky a servisák.
Tady se snažíme jen přiblížit k identifikaci problému.
Často i já nevím spousty věcí a jsem rád že mi někdo poradí a zkusím to zjistit zda tomu tak je a potvrdit si to.
Ale nevadí mi co píšeš mě těší že mě spousty lidí poděkovalo protože jsem jim pomohl vyřešit problém. Ale jasně občas se seknout mohu a proto píšu vždy že to musí osobně vidět bud odborník nebo že si myslím že to může být to či ono ale je potřeba to dukladně zjistit ... nic víc.

Skoro každej občas něco vyměnil zbytečně i dle svého vlastního úsudku nebo i servisák to podělal a to má diagnostiku a další věci ...my tady píšeme od klávesnice že bychom si ověřili některé věci co by to asi mohlo být. Pokud někdo na to dá na sto procent je blázen. Mělo by se to vždy ověřit ...na to jsou diagnostiky a servisák.
Tady se snažíme jen přiblížit k identifikaci problému.
Často i já nevím spousty věcí a jsem rád že mi někdo poradí a zkusím to zjistit zda tomu tak je a potvrdit si to.
-
- Kontaktovat uživatele:
ty woe, pry obcas, no to mne poser v kine

ale ti odbornící tu sou, a píšou že nemá smysl dodělat tu výbavu že je to drahý, tečka, nazdar, bud si zvyknu, nebo na to seru.
vyměnit zadní pružiny za ty nejsilnější je otázka 10ti tisíc korun, s tím že se to nezvedne o 3cm ale tak o 1cm.
a takle to pak vypadá když jede vybavená sedma s LPG ale bez niva na výlet
https://photos.app.goo.gl/EbEgqXgRPuzEhjWXA
vyměnit zadní pružiny za ty nejsilnější je otázka 10ti tisíc korun, s tím že se to nezvedne o 3cm ale tak o 1cm.
a takle to pak vypadá když jede vybavená sedma s LPG ale bez niva na výlet
https://photos.app.goo.gl/EbEgqXgRPuzEhjWXA
$xxxxxxxxxxxxxxx
Naposledy upravil(a) mcfil dne čtv 26.09.2019 14:30, celkem upraveno 1 x.
Filozofe se nebavim o oprave neceho cos uz delal. Bavim se o rade, ze jsi schopnej vsude kdekoli a kdekoli radit to je hezky to kup a tu vybavu dodelas A pises to jako fakt!
Delas to tady furt. A jsi uplne mimo real. Co jsi delal ok, ale pak rozumujes jen nad tim cos nekde cetl. A pak se vymlouvas, ale on asi myslel jen predni atd atd. Aby ses ospravedlnil pritom to nejdriv vydavas za fakta. Vis jaky skody tim nekomu muzes zpusobit. O BMW vis spoustu veci oproti nekomo kdo chce prvni bmw ale kurva radit ze dodelas lehce a levne vybavu kdyz si ve finale o 100 az 200k mimo oproti kupni cene vozu je na.....
Trochu sebereflexe by to chtělo
Delas to tady furt. A jsi uplne mimo real. Co jsi delal ok, ale pak rozumujes jen nad tim cos nekde cetl. A pak se vymlouvas, ale on asi myslel jen predni atd atd. Aby ses ospravedlnil pritom to nejdriv vydavas za fakta. Vis jaky skody tim nekomu muzes zpusobit. O BMW vis spoustu veci oproti nekomo kdo chce prvni bmw ale kurva radit ze dodelas lehce a levne vybavu kdyz si ve finale o 100 az 200k mimo oproti kupni cene vozu je na.....
Trochu sebereflexe by to chtělo
Ono ty Filozofovy pseudorady dost ztěžují hledání informací, které člověk potřebuje. Je to jako hledat jehlu v kupce sena. Jenom kolik času zabere něco pročíst, když každý třetí příspěvek je od Filozofa.
ale pak budeš furt měnit měchy 
a nemyslím si že ten retrofit je u Audi jednoušší, zrovna u Audi s ochranou dílů

a nemyslím si že ten retrofit je u Audi jednoušší, zrovna u Audi s ochranou dílů
Takze cip je v pohode a resite treba jen omlacenou optiku pripadne nejaky filtry na ni? ptam se jen ze zvedavosti, NV nemam a mit nebuduJaraX píše:nightvision jde opravit, s vlastnemcem už to řešíme, jeden opraveny už je, obraz je uplně jak novej NV a stálo to 10-15k, a ted řešíme aby to byla vicemene seriova produkce, ale v blízké budoucnosti budem ty NV opravovat.