socky jezdí v MHD či pěšky a vybírají popelnice...
Myslím si že právem patříme ke střední třídě když si mužeme dovolit v ČR mít a živit BMW tak nemít to auto tak to celkem i jde jen bych nerad jezdil MHD nebo feldou či oktávkou 1,9tdi to by mě moc nebavilo.
Bohaté lidi znám a věřte že peníze řeší a někteří jezdí v nabouchané audi A8 W12 jako spotřebák ikdyž stálo 4,6mega.
Mají další x aut doma. vlastní několik desítek nemovitostí co pronajímají a mají firmy co se jim o vše starají.
Defakto znám miliardáře osobně a pak několik milionářu a věřte že až na ten majetek se chovají jako normální lidi a nepoznali by jste to na nich. Jedou do obchodu koupí si co chtějí a věřte že i miliardář je škudla a nekoupí si vše což mi někdy přijde k smíchu, když jejich příjmy měsíční jsou v desítkách milionů.... nebo ten milionář.
Většina jezdí v BMW 5er nebo audi A6 či MB nebo i superbu občas někdo se plácne přes kapsu a koupí BMW X6 či Q7 porsche 911 apod a většina z nich mají 3 auta a pár domů a chat ...
No ale k těm autům oni to berou jako spotřebák jezdí a po 5letech si jdou pro nové nebo jej přenechají obchodníkovi ve firmě či nižšímu řediteli oddělění. A ten jezdí a pak to prodají s 3-400tis km lidem jako jsme my.
No a pak začnou velké problémy se servisem atd.
Takže nejlepší je znát auto od novoty či kdo jej vlastnil, jako první majitel a jak se staral. a hlavně kde servisoval.
Proto ty německé kusy po prvním majiteli jsou asi nejlepší koupě pokud to nebyl pán hovado.
Já mít milionové příjmy klidně si novou 760Li koupím proč ne ale rozhodně nebudu kupovat toto 4válcové hybridní monstrum. To snad pro obchodníka či managera na vyšší pozici někde v DE.