a to že říkáš o mojí práci bastl, to mě docela uráží. dostat se na kvalitu kde jsme ted nebylo zrovna lehký. možná by ses měl zamyslet co jsi sám dokázal, a jak děláš ty svojí práci.

poznamka k tomuto komentari:Filozof píše:Tak hromady i bohatých lidi co jde pro nové auto do salónu jako je audi,Bmw,MB či Superba zvažuje i levný provoz vozu. Proto se před 15lety nejvíce prodávali 520d-530d nebo 730d tech jsou nejvíce a nalitali s obchodáky a manažery a řediteli kvanta km...stejně tak audi a6 či A8.
Nemeckej vozovej park všech Bmw je z 99procent nafta i dnes co vidím.
Oktavky 2005-2010 co vím všechny byli taky nafta až na jeden benzin.
Proste par procent fajnšmekrů šlo do benzínu a největší frajeři pro top model s V12.
Proto i ten nájezd když jich je bambilion naftových.
Ale vsadim se ze i ty V12 či V8 najedou v klidu tech 500k+
tyhle zkratkovity nepravdy jsou dost nebezpecny, protoze jsou lidi co se toho chytaj a veri tomu.JaraX píše:provozní náklady 760i na benzín budou nižší než provozní náklady 730d, komfort je asi o 1000 procent nížší u 730d
provozní náklady 745i LPG budou zase někde jinde než u 730d
U 760i jsou ty naklady vetsi, to je jasny. V porovnani s N62 uz to ale vyjde jinak.kurevtor píše:
A ze diesel bude chtit nove vstriky apod....? A ze jezismarja turbo? No tak vymenis turbo a jezdis dal. Protoze: 760i nema ty svy vstrikovace a nema ty svy dve cerpadla? Sam si tu jaraxi psal, ze u 760i kazdeho driv nebo pozdeji tohle ceka a ze cerpadlo je za 50 litru a jsou dve. :D
Mám LPG od Jaraxe a rozhodně to za bastl nepovažuji. A pro toho, kdo chce srovnávat provozní náklady, nejde jen tak zavrhnout LPG.ettore píše: A nějakej bastl s LPG co kus to originál do srovnání nepleť
hele, ale on o tve praci vubec nic nepsal. Pochopil jsem, ze to pise vseobecne, ze cpat do auta neco co tam neni z vyroby je proste BASTL. To je jak ty fotky mahagon dreva v kombinaci s cernym interierem. To je podle me taky BASTL, protoze se to k tomu vubec ale vubec nehodi....JaraX píše:ale libi se mi jak tady lidi typu ettore budou dělat z mojí práce bastl a chválit skvělou 730d s kterou radši vůbec nejezdí.
ale to že to ne všichni lidi dělaj špatně přece neznamená že je každý LPG bastl?ettore píše:Tak ještě jednou Járo. Otevři si stránku http://www.mobile.de . Do vyhledávače zaškrtni 7 řadu, motor LPG, omez lety 2002 až 2008. Vyhledá se Ti 21 vozidel. Koupil bys je všechny, aniž bys ten plyn následně předělával podle svých představ ?
myslíš můj maritime? mě se to líbí, hodně lidi mi to chváli, pár lidí řeklo že to k sobě nejde. no já stejně světlej interier mít nemužu tak je to jednoVanessa_CZ píše:To je jak ty fotky mahagon dreva v kombinaci s cernym interierem. To je podle me taky BASTL, protoze se to k tomu vubec ale vubec nehodi....JaraX píše:
Bohuzel, kazdy LPG, ktere neni od vyrobce je bastl z podstaty vyznamu slova bastl.JaraX píše:ale to že to ne všichni lidi dělaj špatně přece neznamená že je každý LPG bastl?ettore píše:Tak ještě jednou Járo. Otevři si stránku http://www.mobile.de . Do vyhledávače zaškrtni 7 řadu, motor LPG, omez lety 2002 až 2008. Vyhledá se Ti 21 vozidel. Koupil bys je všechny, aniž bys ten plyn následně předělával podle svých představ ?
JaraX píše:tak jak to teda je? co je bastl a co není bastl?
cizí LPG?
Vankovo LPG?
Jaraxovo LPG?
origo BMW CNG zástavba?
origo BMW individual monitory přivrtatné z výroby na vruty, v kufru s dvouma krytama a jackama vyvrtanýma do skivaku?