na und? to nebudeš mít o moc dál než my z Prahyhoumik píše:Svatba je az u svycarskych hranicnejak to budu muset vymyslet...

Kdysi používali TeleAtlas, ale dneska už taky používají NavteqFrancis píše:2) Povedlo se mi do Beckera portovat mapové podklady pro rok 2015 a ty obsahují i Rumunsko. Trochu mi kazí radost původ map, Audi MMI 2GNo co, důležitá je funkčnost a ne původ
![]()
Prapůvodní zdroj map je beztak jak pro Becker, tak pro BMW i Audi jen jeden - Navteq, neboli Nokia neboli Here
jasně, takže ti dám mladou?houmik píše:mam vsude zamluveny pokoj pro dva... pokud by se chtel nekdo pridat a nemel ubytovani, muzeme se domluvit
tak to mě celkem nasralo...ale ono stejně bude chcát...takže je to jedno...nesnáším mokrou střechuFrancis píše:Letos nebudeme na BIGu, prý bude o měsíc dříve, závěrečný víkend naší výpravy, viz http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=110528
1) Verim, ze v planovani jsme dale nez pred rokem, takze tem nejvetsim diram bychom se meli vyhnout, ale pokud chces mit klidne spani, tak to nechej na pozdejiRisa525 píše:otázky pro zkušené cestovatele po Rumunsku....
jak to je a bude s cestami?
1)mám v plánu olakovat celý předek a nerad bych se vrátil z Rumunska a musel lakovnu navštívit znovu....tak že bych to nechal až po dovče
2)jak vysoko můžu mít podvozek? (nechci vás cestou zdržovat a zastavovat ,abych ho z nějakého důvodu šrouboval nahorů nebo dolů)
3)co rezervy? stačí jedna + dojezdový sprej? nebo?
no tak paráda....vezmu taky jednu origo rezervu styling 24 a podvozek budu mít -40.....to stačíFrancis píše:Rezervu jsme vezli já a blackjack, místo úsporky plnohodnotné 225/50 R16, ACSchnitzer s et35. Vejdou se i na 312 mm brzdy M3 vpředu.
Po lońské zkušenosti letos vybíráme trasu tak, aby projel i -80 podvozek. Krom cesty k moři, ale ta bude snad OK.
to vše už prošlou zkouškou v mýtě a pohoda....auto mám připravené...jen nasadím jiné přední desky a dám nový termostat s pumpouhoumik píše:Ani nejde tak o prujezd jako o to, aby ti v tech zatackach neskrtalo kolo. Ja mam po minulem roce diru v podbehu.![]()
Taky kvuli tomu menim stabilizatory a nastavim kratsi paku, aby se to tak nehybalo v zatackach.
Jen abys to s tuhostí nepřehnal, mě už několikrát prasknul držák stabilizátoru do karoserie. Naposledy originální, plech tvaru "U" s cenovkou něco přes půl tisícehoumik píše:Taky kvuli tomu menim stabilizatory a nastavim kratsi paku, aby se to tak nehybalo v zatackach.