Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tišnov winter + Valná hromada 28. února 2009
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
A jo řekl bych že to byl zas jednou slušnej a klidnej sraz
Dík Matale 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- Killca
- Klubové ID: 1648
matale diky, byla to takova pekna pohoda ten sraz, sem rad, ze jsem se prave jeho prostrednictvym konecne seznamil s vetsinou znamych osobnosti klubu .)
fotasovym diky za multistrudl, byl fakt vsechutove vychytanej
rendisovi, ze to se mnou v aute vydrzel (ale priste ridis ty, ja uz na ty policajty nemam nervy)
a hlavne jurasisovi a panaqovi za pevny nervy pri konani hromady a dle meho spravne vystupovani
pricemz i jedno diky patri globusovi, co mi nadelil darek, ani si nerek, co za nej, tak kdyztak dej vedet, at se nejak dohodnem
fotasovym diky za multistrudl, byl fakt vsechutove vychytanej
rendisovi, ze to se mnou v aute vydrzel (ale priste ridis ty, ja uz na ty policajty nemam nervy)
a hlavne jurasisovi a panaqovi za pevny nervy pri konani hromady a dle meho spravne vystupovani
pricemz i jedno diky patri globusovi, co mi nadelil darek, ani si nerek, co za nej, tak kdyztak dej vedet, at se nejak dohodnem
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
chimerra
- Klubové ID: 1059
- Kontaktovat uživatele:
vy ste chteli hrat, a ze to takto dopadlo, za to prece ja nemuzuGeorgosAc píše:rendis.. ja jsem te nestahl ani o korunu , vse co jsem prohral , jsem posledni hrou do koruny vyhral.. takze ja jsem nas vych byžu...
zbohatl chimerra..... ale jen z tvych a jerryho penez
Hlavne ze ste chteli hrat "stovkovyho"
Priste se to mozna obrati a mozna taky ne
-
Fotasova
- Klubové ID: 1788
- Kontaktovat uživatele:
Ked si poslal SMS my sme uz boli na ceste, ale myslim, ze ho zobral NICK, skus sa s nim spojit:Fotas100RM píše:Taky diky vsetkym, aj za super pokec, aj za "akcnu" VH.
Maruna - sorry ze som sa nestihol rozlucit, nejak sme rychlo zdrhli.
Fotas - dufam ze si dostal moju SMS a material je u teba bezpecne ulozeny.
Oldman - postav sa !