Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
MATALOVO KOLENO..ROZLOUČENÍ SE SEZONOU..!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Surfisi, vidim to taky že se ten vikend dam na zelenou, takže beru lahvinku 1L akorat mě napada, nebude to malo
naposled jsme zelenou pili asi před měsícem a litr ve 4 lidech zmizel moc rychle, takže radši asi 2 jak na to koukam
Igore mě dej s Lenkou na pokoj s někym kdo nechrápe a nesmrdí mu nohy, pak to bude cajk já si to tam pobleju sam

Igore mě dej s Lenkou na pokoj s někym kdo nechrápe a nesmrdí mu nohy, pak to bude cajk já si to tam pobleju sam

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Jsem našel nějaky plakaty na upoutavku srazu

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
George_D píše:Surfisi, vidim to taky že se ten vikend dam na zelenou, takže beru lahvinku 1L akorat mě napada, nebude to malonaposled jsme zelenou pili asi před měsícem a litr ve 4 lidech zmizel moc rychle, takže radši asi 2 jak na to koukam
Igore mě dej s Lenkou na pokoj s někym kdo nechrápe a nesmrdí mu nohy, pak to bude cajk já si to tam pobleju sam![]()
Mám jednu načatou půlitrovku a litrovku dokoupim, pak mám litrovku bacardi k přikousnutí (bude i colička) a litrovku nějaký whisky... Beru to, co mi za poslední měsíc přibylo v práci na polici...

Na BIGu jsme s Břéťou v pátek vychlastali 1,5L zelený sami dva... Brekeke...

Edit: Pro příště se tento sraz bude jmenovat "Svazácký sraz soudruha Matala"
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
surfis píše:George_D píše:Surfisi, vidim to taky že se ten vikend dam na zelenou, takže beru lahvinku 1L akorat mě napada, nebude to malonaposled jsme zelenou pili asi před měsícem a litr ve 4 lidech zmizel moc rychle, takže radši asi 2 jak na to koukam
Igore mě dej s Lenkou na pokoj s někym kdo nechrápe a nesmrdí mu nohy, pak to bude cajk já si to tam pobleju sam![]()
Mám jednu načatou půlitrovku a litrovku dokoupim, pak mám litrovku bacardi k přikousnutí (bude i colička) a litrovku nějaký whisky... Beru to, co mi za poslední měsíc přibylo v práci na polici...Pak si koupim i nějakej Redbull abych v pátek vydržel, protože pro mě jsou pátky s výdrží slabší. Z práce jsem urvanej jako pes...
![]()
Na BIGu jsme s Břéťou v pátek vychlastali 1,5L zelený sami dva... Brekeke...
Edit: Pro příště se tento sraz bude jmenovat "Svazácký sraz soudruha Matala"
Hele neurážaj..zas tak daleko jsem to nestihnul dotáhnout..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..