to me nevadi, to ja rada meju auticko, to svoje jsem schopna mejt kazdy den, aby bylo krasny, bavi me to a ted az bude po laku, tak to bude opravdu porad cisty...mnoooo punto mam pul roku a jeste jsem ho nemyla...Randaal píše:Angel_1:to by se mi líbilo
jinak jsem poupravil první příspěvek a popis srazu, aby bylo hned jasno, kdy kde a tak dále
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pokec ke Strahovským srazům I.
-
angel_1
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
-
misi_ce
- Klubové ID: 1530
- Kontaktovat uživatele:
vcera libovej sraz, hlavne to pocasi na pralo jak ma
, dovolil bych si take a verim, ze ne jen za sebe, podekovat machovi za exibicni jizdu na zaver srazu a vtisteni vsem zbyvajicim ucastnikum detinsky usmev do tvare
...a samosebou za testovaci jizdy pro cocacolu a jine
....hospoda, strahovska klasika, konecne vcetne lukyse o kteryho se pak vsichni prali kdo ho odveze domu
...nemam co dodat
jj, jízda byla supermisi_ce píše:vcera libovej sraz, hlavne to pocasi na pralo jak ma, dovolil bych si take a verim, ze ne jen za sebe, podekovat machovi za exibicni jizdu na zaver srazu a vtisteni vsem zbyvajicim ucastnikum detinsky usmev do tvare
![]()
![]()
....hospoda, strahovska klasika, konecne vcetne lukyse o kteryho se pak vsichni prali kdo ho odveze domu
...nemam co dodat
já jsem se nehádal, já jel jinam
Tys jel za sexualnima radovankama, my vimeRandaal píše:jj, jízda byla supermisi_ce píše:vcera libovej sraz, hlavne to pocasi na pralo jak ma, dovolil bych si take a verim, ze ne jen za sebe, podekovat machovi za exibicni jizdu na zaver srazu a vtisteni vsem zbyvajicim ucastnikum detinsky usmev do tvare
![]()
![]()
...nemam co dodat
a lidi okolo nechápali, co tam jezdí za magory
já jsem se nehádal, já jel jinam
-
angel_1
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
macha: hele jak ses ptal na ty listy Mkovy, ze tys myslel Michala Gerlickyho??? Mi tak doslo ze nevim o jakym Michalovi je rec a pak mi doslo ze vlastne mi nekdo psal sz at zavolam jemu, zes to byl ty?? musime ho pomluvit priste:-)
michal09: to nevadi, hlavne ze jsi dojel, to je dulezity:-)
Jinak mi zase prehodily sichty takze ja muzu az za 3tydny, pochopim kdyz se na me vyprdnete:-(
michal09: to nevadi, hlavne ze jsi dojel, to je dulezity:-)
Jinak mi zase prehodily sichty takze ja muzu az za 3tydny, pochopim kdyz se na me vyprdnete:-(
Jen proto, ze to je tvoje holka ?Randaal píše:takže lidivzhledem k tomu, že Angel_1 zase prohodili směny, tak bude moct zase ty víkendy, kerý mohla původně, takže já navrhuju zase udělat srázek a to ten příští týden, jak bylo domluveno a hned zase týden potom, aby se to zase přehodilo, pokud to někomu nevadí
Ja bych to nemenil, jen at to zustane pravidelne, pak se z toho stane zmatek akorat...
CZAirwolf píše:Jen proto, ze to je tvoje holka ?Randaal píše:takže lidivzhledem k tomu, že Angel_1 zase prohodili směny, tak bude moct zase ty víkendy, kerý mohla původně, takže já navrhuju zase udělat srázek a to ten příští týden, jak bylo domluveno a hned zase týden potom, aby se to zase přehodilo, pokud to někomu nevadí
![]()
Ja bych to nemenil, jen at to zustane pravidelne, pak se z toho stane zmatek akorat...
Angel_1: jde o princip...pokud to bude pravidelne, tak se o tom dozvi dalsi lidi a treba prijedou, i kdyz na forum nechodi, viz posledni sraz...A o tom to jeangel_1 píše:CZAirwolf: nebud zlej, kdyz se nekam dostanu a libi se mi tam, tak se neco posere a mam smulu a rozhodne jsou mi u srdicka vsichni co tam jsou a chci je potkavat poraaaaaad![]()
![]()
, tak nezlob
![]()
Ale pokud to nekomu vadi,tak se neda nic delat, nebudu nikam jezdit, mnooo...
Randall: na to nepotrebuji jet az na Strahov
- Killca
- Klubové ID: 1648
lidi, me je to celkem u zadku, at budu kdekoli, tak na sraz budu klidne jezdit kazdou nedeli, jako ti nejotrlejsi a chtejici muzou klido jezdit kazdej tejden, ne? me by to neva, rad si pokecam kazdou nedeli
takze si to naplanujte a ja se prizpusobim a je mi to fakt jedno 
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca