Boriss23 píše:
no vidíš ja zapomel...samo připiš me jako Nojump...dojedu vas pozdravit.... ,pač ja vyšky nesnáším
borissi...... ty ze neskocis ? no nech bejt......
pisu te tedy jako no JUMP , ale stejne jumpnes.... to nevydrzis videt ty nadsene opbliceje...
Jiříku...jestli se smí skakat po flašce vodky tak asi jo....
nesmi... 24 hodin pred tim ani kapku panove.. coz bude pro nektere problem , proto to je jen sobota , nedele , nebot jinak by jste se mi vozrali vsichni jak vas znam pred tim
Nooo slecna je porad u calounika, sice me tam calounik vzal, ale nebude to mit podletoho co jsem videla ani za tyden, vsechno mi pos.... Rozkos, sraz tady, pak vvelvary a milovice, jsem nastvana, jak... nechcete nekdo pro me doject do Kladna??
Joo a George_D mam v garazi asi 2 spreje s lakem, tak Ti je dovezu uz je nepotrebuju, kdyz bude jiny lak.
angel_1 píše:Nooo slecna je porad u calounika, sice me tam calounik vzal, ale nebude to mit podletoho co jsem videla ani za tyden, vsechno mi pos.... Rozkos, sraz tady, pak vvelvary a milovice, jsem nastvana, jak... nechcete nekdo pro me doject do Kladna??
Joo a George_D mam v garazi asi 2 spreje s lakem, tak Ti je dovezu uz je nepotrebuju, kdyz bude jiny lak.
Já myslím, že o tom jestli nedojedeš by sis neměla dělat moc prdel Psalas že vás dorazí víc ne, tak nekecej a pokud spreje nechceš tak vem, mě se hodí
George_D píše:Já myslím, že o tom jestli nedojedeš by sis neměla dělat moc prdel Psalas že vás dorazí víc ne, tak nekecej a pokud spreje nechceš tak vem, mě se hodí
Noo vic sice melo, ale jeden se pohadal s druhym tak nejedou ani jeden , kdyby nahodou jeden dojel, no a navic nikdo neni z Kladna, ja se tam nejak dostanu, ale bude to narozcnyyy nekoho ukecat, ale nejak to snad udelam, nechces pro me Ty ??
Jinak vezmu spreje, protoze me budou na nic a pro castra vecicky...
Ja se tam nejak dopravim, jestli me hodi pak castro domu, tak to zkusim nejak, ale bez auta coz me dost dost doost stve:-(, chtela jsem se pochlubit calounenim a nepochlubim se ani....
angel_1 píše:....... nechces pro me Ty ??
Jinak vezmu spreje, protoze me budou na nic a pro castra vecicky...
No já??? Radši ne, bych tě třeba nedovezl, mohl bych tě znásilnit a nezbylo by na druhý, nebudu to riskovat Tak když bereš spreje, tak dorazim, se mi tam moc nechtělo, ale tak když za to něco bude, tak proč ne, tak ti taky něco dovezu jo