rychle pruhy jedine na stresePavel H píše:Ja taky pojedu "klobouka" Jedu okruh poprve a nehodlam tomu nekde udelat rychly pruhy na dverich
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
MOST okruh 18.5.2006
S Rudou to je fakt hodně rychlý....Pavel H píše:Nestras nebo nikam nejeduRuDoSh píše:ale jo...... kolikrat fakt hoooodne rychle.....Pavel H píše: Tak daleko to snad nedojde
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
a ted moje verzeM3maniac píše:S Rudou to je fakt hodně rychlý....jednou tak sedím vedle Rudy a čumím na krajinku kolem Slezské Harty a najednou nás předjíždí moje emko ,které jsme ovšem tahali na hengru
... Pak ještě jednou někde u moravský třebový si řek ,že pětka něco ustojí a nějaké 30tunové scanči nemíní uhejbat
po velmi rychle rozmluvě,že to nevyhrajem a že by se měl zařadit do svýho pruho jsem´se přestal potit a zachránil tak moje trencle
rikam : neznam to tady, hlas zetacky..... pak rene neco procedil mezi reci at spomalim...... nejak mi to jen proletelo hlavou
a ted jak to bylo s tim predjizdenim, a kamionem doprotivky...... zkratim to jen na tohle : jed, on uhne
-
sumachr
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
to je mozne ale v TP mas 328 takze snima nepojedesLOPOLO píše:kasli na to, to bych pak taky moh rict ze nemuzu jet s Mkama protoze mi daj hroznejch vterin na brzdy ( pac tam mam porad maly brzdy ) ..Martyn píše:Nebyly by lepsi kategorie podle pomeru vykon/hmotonost?:o) Bo alespon podle vykonu,, fakt nevim co na okruhu budu delat s //Mkama s mym tankem 1600kg/200PS
-
CharlitoCZ
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
-
CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
-
CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
-
psena
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Pokud auto bude pojizdne a to doufam, ze snad uz bude, tak pojedu na krev i kdyz tam jedu poprve.Jinak to ani neumim a ted kdyz jsem se docetl , ze budou i pohary tak musim ty ostatni a vykonejsi Mka a Cecily a Clia a podobny nesmysly pojet.
Jediny co me znervoznuje je fakt, ze stale jeste JFK, Lukas ani Lopolo a dalsi favoriti nenapsali, ze pojedou klobouka... ale treba si do te doby jeste uvedomi ty spravne zivotni hodnoty.
Jediny co me znervoznuje je fakt, ze stale jeste JFK, Lukas ani Lopolo a dalsi favoriti nenapsali, ze pojedou klobouka... ale treba si do te doby jeste uvedomi ty spravne zivotni hodnoty.
-
CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele: