Bairischen píše:Hele....a tam bude přístup i normálním lidem kteří v BMW klubu nejsou?? a kolik bude pro ně vstup???? 100Kč??
jasne ze .. podminky maji vsichni stejny .... zadny vstupny ... prote se ubytujes a je to

Misa píše:M3maniac píše:hele kluci,nemám nic proti tomu odpovědět vám na dotazy týkajicí se srazu,ale zkuste prosím vás trochu rozumně.... mě je jedno jestli si vezmete svého psa nebo kočku či dokonce morče a taky je mi jedno jestli přijedete e21 nebo e32kou,dokonce můžou dorazit i fandové,kteří bmw nevlastní.Takže prosím soudně
Tak brát sebou morčata by nenapadlo ani měještě byste mi je tam ugrilovali
![]()
M3maniac píše:Misa píše:M3maniac píše:hele kluci,nemám nic proti tomu odpovědět vám na dotazy týkajicí se srazu,ale zkuste prosím vás trochu rozumně.... mě je jedno jestli si vezmete svého psa nebo kočku či dokonce morče a taky je mi jedno jestli přijedete e21 nebo e32kou,dokonce můžou dorazit i fandové,kteří bmw nevlastní.Takže prosím soudně
Tak brát sebou morčata by nenapadlo ani měještě byste mi je tam ugrilovali
![]()
No mě dneska alp řekl,že jsou stejně chorý a že mám vzít nějakou krajtu a že je ji budem házet...![]()
![]()
![]()
M3maniac píše:
to tu nepiš nebo nakonec přijede i darmona všechno ti vyhulí
akdyž říkám všechno tak myslím všechno....
Martinéz píše:George_D píše:Hm tak to je shit ja bych se do Prahy dostal až tak na 15:00 tak bych jel sám, no přežiju to, třeba taky někdo pojede. Jsem do 14 v práci
dyt to je akorat, takhle to Fikux myslel.. vyjet tak nejak odpolco a pohoda se zastavkama na buky..