jasne ze .. podminky maji vsichni stejny .... zadny vstupny ... prote se ubytujes a je toBairischen píše:Hele....a tam bude přístup i normálním lidem kteří v BMW klubu nejsou?? a kolik bude pro ně vstup???? 100Kč??
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
PODZIMNI SRAZ! KDO JEDE? 23.-25.09.2005!!!
No mě dneska alp řekl,že jsou stejně chorý a že mám vzít nějakou krajtu a že je ji budem házet...Misa píše:Tak brát sebou morčata by nenapadlo ani měM3maniac píše:hele kluci,nemám nic proti tomu odpovědět vám na dotazy týkajicí se srazu,ale zkuste prosím vás trochu rozumně.... mě je jedno jestli si vezmete svého psa nebo kočku či dokonce morče a taky je mi jedno jestli přijedete e21 nebo e32kou,dokonce můžou dorazit i fandové,kteří bmw nevlastní.Takže prosím soudněještě byste mi je tam ugrilovali
![]()
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Hajzl jedenM3maniac píše:No mě dneska alp řekl,že jsou stejně chorý a že mám vzít nějakou krajtu a že je ji budem házet...Misa píše:Tak brát sebou morčata by nenapadlo ani měM3maniac píše:hele kluci,nemám nic proti tomu odpovědět vám na dotazy týkajicí se srazu,ale zkuste prosím vás trochu rozumně.... mě je jedno jestli si vezmete svého psa nebo kočku či dokonce morče a taky je mi jedno jestli přijedete e21 nebo e32kou,dokonce můžou dorazit i fandové,kteří bmw nevlastní.Takže prosím soudněještě byste mi je tam ugrilovali
![]()
![]()
![]()
![]()
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
ex E36 316iCompact & E36 325iC
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak pražáci už jste přemejšleli v kolik vyjedete?? Že by se třeba udělala kolonka
Samo že v pátek, ale kdy, kde v kolik, no je to za týden tak popřemejšlejt
PS: Doufam že v kempu neni zákaz kouření omamných látek jinak nejedu
A jelikož je skoro konec sezony, tak můžem udělat ochutnávky a skloubit to se zahradou čech, která v tomto termínu taky probíhá

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
A jelikož je skoro konec sezony, tak můžem udělat ochutnávky a skloubit to se zahradou čech, která v tomto termínu taky probíhá
[/quote]
to tu nepiš nebo nakonec přijede i darmon
a všechno ti vyhulí
akdyž říkám všechno tak myslím všechno.... 
to tu nepiš nebo nakonec přijede i darmon
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Darmona uvítámM3maniac píše:
to tu nepiš nebo nakonec přijede i darmona všechno ti vyhulí
akdyž říkám všechno tak myslím všechno....

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Hm tak to je shit ja bych se do Prahy dostal až tak na 15:00 tak bych jel sám, no přežiju to, třeba taky někdo pojede. Jsem do 14 v práci 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Fajna, takže dá se říci že jsme 3Martinéz píše:dyt to je akorat, takhle to Fikux myslel.. vyjet tak nejak odpolco a pohoda se zastavkama na buky..George_D píše:Hm tak to je shit ja bych se do Prahy dostal až tak na 15:00 tak bych jel sám, no přežiju to, třeba taky někdo pojede. Jsem do 14 v práci