Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tds zima a nestartuje
-
Lucifer
- Klubové ID: 3086
Tak to je neštěstí tyjo
ale zejtra už pojedeš určitě
Je dobře si to připravit ať pak člověk nenadává že mu něco ještě chybí
Já zkusil fén člověk se u toho nezasere nemusí jen zahadruje motor haupnu a jedem 
a to bylo i -18°C u mě to fakt musela bejt ta baterka
Je divný že v hadičce od filtru byla bublinka a ta bublinka se tam pohybovala jako ve vodě i když jsem to auto ani neohřál a 3 dny stáloCarpadian píše:Řekl bych, že nádrž má větší objem než palivový vedení. Tudíž promrzne rychlejc.Natáhni naftu do brčka a dej do mrazáku.
-
Lucifer
Přesně dám ti jednu radu hřát hřát hřát a zase jen hřát
když je teplo nastartuješ
Je to stejný jak s člověkem komu by se chtělo vydávat ze sebe nějaký výkony když je venku -25
Jinak to povlečení je starší snad jak to bmw ale co já bych pro toho svýho mazlíka neobětoval, bmw je víc než auto
kdo by nemiloval 
Jinak to povlečení je starší snad jak to bmw ale co já bych pro toho svýho mazlíka neobětoval, bmw je víc než auto
Taky že ho milujiCarpadian píše:Tak si ju nech v autě, nebo si tam dej ten fén s prodlužkou.Tak hadra s "miluji tě" na kapotě je taky dobrá.
![]()
-
Lucifer
Zdravím chlapci, no mě dneska ráno zase stihla ztuhnout nafta. Včera večer jsem už neměl čas ani sjet pro ten benzín abych do toho cáknul 0.5 litru alespoň
Ale ráno jsem stihl vytřískat baterku, takže nová baterka je doma aby se zahřála nabíjí se chytrou nabíječkou tak snad bude do zejtra oukej, pak sjedu na benzínu vezmu 0.5l benzínu naleju aditiva a šup s tim do nádrže
Takže fén se osvědčil uplně ze všech metod nejvíc jen to chce trochu času a trpělivosti.
Jinak dnes mě říkal kámoš, že by to auto hodil ze skály kdyby ho takhle zradilo, jen jsem mu odvětil, že já potřebuju mít auto který taky odemě potřebuje péči a za tu péči mě odmnění. Sám on má fábku 1.2 HovnoToPojede
jezdí s ní bez oleje takže jeho to auto zradí totálně a ani se mu nebudu divit
A ještě aby to nebylo všechno tak jsem hezky včera prochladnul a dneska ráno taky a už ležim doma v posteli a jsem nachcípanej
Takže fén se osvědčil uplně ze všech metod nejvíc jen to chce trochu času a trpělivosti.
Jinak dnes mě říkal kámoš, že by to auto hodil ze skály kdyby ho takhle zradilo, jen jsem mu odvětil, že já potřebuju mít auto který taky odemě potřebuje péči a za tu péči mě odmnění. Sám on má fábku 1.2 HovnoToPojede
A ještě aby to nebylo všechno tak jsem hezky včera prochladnul a dneska ráno taky a už ležim doma v posteli a jsem nachcípanej
-
Carpadian
Kombinovat benzin a aditiva do nafty si myslím nemá smysl.
Benzínu tam dej aspoň litr na těch 30L (1:20), co máš v nádrži. Bylo by možný vyfotit kapotu zespodu a změřit velikost té polstrované části
Mám takovou myšlenku... . 
Ten škodováckej poloviční šestiválec a jeho super napínák řetězu je zajímavá cesta do pravěku.
Vyrobit nespolehlivé rozvody řetězem umí jen odborníci v Boleslavi.
Mimochodem, asi bude nějakej vědec, snílek a fantasta, když mluví o zradě vozu u zamrzlé nafty.

Ten škodováckej poloviční šestiválec a jeho super napínák řetězu je zajímavá cesta do pravěku.
-
Lucifer
Nemá to smysl ? A má smysl vzít třeba 2litry nafty a do tý hodit ty aditiva ještě vzít zimní třeba u omv ? Jo určitě jen co zejtra půjdu startovat ti to vyfotím ale já mám 3er takže tam to bude menží než u 5er, ještě se mi stala věc, že mě zradila vzpěra kapoty takže jí teď musím držet ručně nebo něčím podkládat
No jako směju se tomu motoru když ho vidím navíc tomu uložení příčně ještě před nápravou je fakt špatný v zimě to auto nezatáčí ale ani trošku. No boleslav už to moc nedělá spíš si myslím že vw jim do toho bude hodně kecat
No on má auto aby do něj lil jen benzín a najezdil miliony km. To je spousta lidí co autům nerozumí a když se jim rozsvítí kontrolka tak mi běžně volaj jestli můžou jet 
No jako směju se tomu motoru když ho vidím navíc tomu uložení příčně ještě před nápravou je fakt špatný v zimě to auto nezatáčí ale ani trošku. No boleslav už to moc nedělá spíš si myslím že vw jim do toho bude hodně kecat
-
Lucifer
Tak koukni zimní nafta u omv http://tomlucifer.rajce.idnes.cz/Aditiva Ta tekutá je vifem naaditivovaná. Jinak něco zamejšlíš ? vyhřívání motoru nebo ?