Fishmaker sa vyhrazal ze chce aby som mu doniesol karton hrustickySnejk píše:a moji? uz dlouho sem nic nepil
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Gorgeous Drive 2011 - Spuštěny REGISTRACE !!!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No nějak se domluvíme a když je máte za dobry kačky, taky bych vzal lahev-dvěpalzo píše:Fishmaker sa vyhrazal ze chce aby som mu doniesol karton hrustickySnejk píše:a moji? uz dlouho sem nic nepil

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Leni píše:
Jakmile George aktualizuje seznam na první stránce, všechno se tam objeví

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:ten nohejbal se bude hrát na tom pískovišti, nebo tam na to je hřiště?
a co fotbal...?
Jestli pískovištěm myslíš to hřiště, tak ano, já hrál několik let na hlíně, bez sítě s provázkem a nijak to asi moc neovlivnovalo výkon, každy bude mít stejné podmínky.
Fotbálek si můžeš dát stolní, nebo klidně na trávě, ale do soutěží ho zahrnovat nebudem, to je dost zdlouhavá záležitost, ale určitě nikomu nebudem bránit, když na to seženeš lidi, prostor bude

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
100RM píše:Na hline udupanej by to snad slo, ale na piesku si to nejak neviem predstavitTo snad jedine po dvoch flasach borovicky
Podle mě to hřiště za mlýnem je uplně napohodu, teda aspon mě, jako klukovi z vesnice přijde naprosto v cajku, neni to hala ani pogumovaný povrch, prostě přírodní podmínky a všichni je budou mít stejný, jako nechal bych to až na místě, pokud nebudete chtít hrát, tak se hrát jednoduše nebude, já vám mohu pouze připravit možnosti, ale pohodu si musíme udělat všichni dohromady
http://files.machuvmlyn.cz/200000439-21 ... B%20I..jpg
Můžem klidně dát volejbal a nebo kdyžtak ten fotbal, pokud se to nebude nikomu zdát dobrý, ale mě osobně to přijde dobry, nebude to žadny mistrovsky turnaj