Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tišnov winter + Valná hromada 28. února 2009
Díky všem za prima víkend, pavoučkovi za odvoz a Leni s G_D za společnost v Blacklinu. Jurasisovi za to, že v noci nechrápal
Ostaním za super páteční/sobotní noc/ráno, Igorovi za sraz, Sumachrovi a Alpovi za z5tný dovoz domů a úplně všem za účast na VH.
Omlouvám se všem, s kterými jsem chtěl pokecat a nestihl jsem to, doufám že příště to dopadne lépe

Omlouvám se všem, s kterými jsem chtěl pokecat a nestihl jsem to, doufám že příště to dopadne lépe

Díky Igorovi za odvahu zorganizovat, i po tech ostudach co mu v Tisnove nechavame, dalsi super vikend
Dikes GLOBUSMANovi za neskutecny zazitek v podobe lunarni expedice a za bezpecny navrat domu
A diky Vam vsem, s kym jsme stihli nebo i nestihli pokecat, za to ze jste dojeli.
Diky patri i UDOvi a YOUWEEmu za uzasnou spolecnost na teto silene expedici
A diky Pavoukovi za natrzeny koutky a branice
Maruna s Majou
PS: a diky taky moji Majunce za to ze si me v patek ulozila

Dikes GLOBUSMANovi za neskutecny zazitek v podobe lunarni expedice a za bezpecny navrat domu

A diky Vam vsem, s kym jsme stihli nebo i nestihli pokecat, za to ze jste dojeli.
Diky patri i UDOvi a YOUWEEmu za uzasnou spolecnost na teto silene expedici

A diky Pavoukovi za natrzeny koutky a branice

Maruna s Majou
PS: a diky taky moji Majunce za to ze si me v patek ulozila