Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pokec ke Strahovským srazům I.
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Punto mělo v zrcátkách kabely? zrcátke v elektrice..angel_1 píše:randaal: Tě baštim čéče....![]()
michal: mnooo nekdo je ukopl v noci, ono neni problem snad to rpehodit, jen to zezezo co to drzelo je urvany a nevim jestli nebude problem vychytat ty kabely:-) na ovladani.... snad to z Markem zmaknem, kdyztak se stavime![]()
-
angel_1
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
nene nejsou to jako kabely, ale nejaky draty co vedou k tomu ovladani,, urco vis co myslim neumim se vyjadrit, mam manualmichal09 píše:Punto mělo v zrcátkách kabely? zrcátke v elektrice..angel_1 píše:randaal: Tě baštim čéče....![]()
michal: mnooo nekdo je ukopl v noci, ono neni problem snad to rpehodit, jen to zezezo co to drzelo je urvany a nevim jestli nebude problem vychytat ty kabely:-) na ovladani.... snad to z Markem zmaknem, kdyztak se stavime![]()
Já nevím,jen mě to překvapuje... To přivez v něděli na strahov, něco se vymyslí...
-
Lukys318is
- Klubové ID: 1314
- Kontaktovat uživatele:
- Killca
- Klubové ID: 1648
hlavne ze tobe to s tou antisperou tak drifticastro píše:by ses divil, když se chce, jde všechno... a věřim že by ses sklouznul i s těma 115ti konema...
ty tlumice dame nekde na parkaci na heveru voe, podle me to nebude takovy sraniRandaal píše: to bys moh vyměnit ty tlumiče i mně![]()
já netušim kde to nechat udělat
a sám do toho nejdu, sem si ani neuměl vyměnit brzdový destičky, tak mi musel killca píchnout :-DD
mel si ten ohnutej kus srovnat zpet klestema nebo ho uplne fiknout, je to na kulovy, ale jinak ty kola sme domluveny, ti dam letnaky na tu garaz, musi jeste ojezdit ty zimakyLukys318is píše:v nedeli uvidite jak ty kola dopadly, zadni je celkem v cajku, ale to predni, tlak v pneu OK ale bojim se aby se neprorizla o ten rafek
sem koukal minule jak sem vas vezl ze tam mate uz jen tak z fleku nejaky ozraly dementy a samej povl, takze bych tam auto nenechal ani v garazi nikde, mozna je vabi ta nalepka nad vickem nadrzeangel_1 píše:a nechcete mi nekdo vymenit zrcatko u punta???
heheRandaal píše:chceš proplesknout?to jako moje ruka (ruce) ti nestačí (ej)?
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
angel_1
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
randaal: ja si rikala ze asi rano prselo, jsem ted stavala, takze nemam prehled, jen je venku mokro....az bude teplo tak 25(jinak zmrznu) tak Ti auticko umeju, chces??
castro: ja zase nejak nepobrala proc by mi to tam meli davat:-), tak jsem rekla at to das radeji Pett
, kdyz uz to rozdavas
killca: jooo jsou to hajzlove, urcite vedi ze mam jeste "krasny fialovy velky auto", ktery mi nemuzou znicit, tak mi aspon znicili kousek punta, ted mam kazdy zrcatko jiny, jedno uz je spis sedy od slunicka a tohle krasne cerny
chjoo, asi dam punto na celolak:-) do barvy slecny Car.en, ale to bych ho musela tunit a to nechci......
castro: ja zase nejak nepobrala proc by mi to tam meli davat:-), tak jsem rekla at to das radeji Pett
killca: jooo jsou to hajzlove, urcite vedi ze mam jeste "krasny fialovy velky auto", ktery mi nemuzou znicit, tak mi aspon znicili kousek punta, ted mam kazdy zrcatko jiny, jedno uz je spis sedy od slunicka a tohle krasne cerny