Takže příjezd do Dětenic 13.00hod. odjezd 15.30hod.Prosím o příjezd na čas.Dobrá věc se podařila,zajistil jsem náměstí v Poděbradech kde vystavíme naše krasavce od 16.00 - 17.00hod.Letáky jsou vylepeny,naleštěte bavoráčky,přijde se podívat spousta lidí.
DULEŽITE:na náměstí budeme vjíždět a parkovat na pěší zoně,mají tam novou bílou dlažbu,velice Vás prosím negumujte a nedělejte na té dlažbě kraviny,jsem dohodnutej s magistrátem že všechny škody budu muset zaplatit.Moc vám díkec za pochopení ale věřím že mezi námi jsou všici slušný.Prosím,díky
Poté se odeberem do nedalekého kempu a začnem rozjíždět noční bumbačku.
To mám po tak dlouhé cestě vydržet ještě nepít??? To nezvládnu
Takže příjezd do Dětenic 13.00hod. odjezd 15.30hod.Prosím o příjezd na čas.Dobrá věc se podařila,zajistil jsem náměstí v Poděbradech kde vystavíme naše krasavce od 16.00 - 17.00hod.Letáky jsou vylepeny,naleštěte bavoráčky,přijde se podívat spousta lidí.
DULEŽITE:na náměstí budeme vjíždět a parkovat na pěší zoně,mají tam novou bílou dlažbu,velice Vás prosím negumujte a nedělejte na té dlažbě kraviny,jsem dohodnutej s magistrátem že všechny škody budu muset zaplatit.Moc vám díkec za pochopení ale věřím že mezi námi jsou všici slušný.Prosím,díky
Poté se odeberem do nedalekého kempu a začnem rozjíždět noční bumbačku.
To mám po tak dlouhé cestě vydržet ještě nepít??? To nezvládnu
Břé'to, kde se sejedeme? Aby nám na cestě do Dětenic nebylo smutno... Pojedem od Kolina...Tak napiš kde presně...
PS: snad nenapíšeš jako minule u pumpy Pneu... Hledali jsme to tam 30 minut a pritom jsme stale jezdili kolem a jmenovala se Pepino,nebo tak nějak... Chybička se asi vloudila Jinak jede urcite 5 aut a když se poštěstí tak ještě dvě...
Malda píše:Breto a musim tam taky parkovat???Ja jsem linej to umejt a nalestit... A nebo na to seru a postavim to tam zasrany Na Konopaci to taky nikomu nevadilo, ze to je zahnojeny a stejne si to fotili I kdyz nevim proc
Jo tak to se hlas ,mam taky spesl lak ,takze mne lesteni zrovna nepomuze
all píše:Břé'to, kde se sejedeme? Aby nám na cestě do Dětenic nebylo smutno... Pojedem od Kolina...Tak napiš kde presně... PS: snad nenapíšeš jako minule u pumpy Pneu... Hledali jsme to tam 30 minut a pritom jsme stale jezdili kolem a jmenovala se Pepino,nebo tak nějak... Chybička se asi vloudila Jinak jede urcite 5 aut a když se poštěstí tak ještě dvě...
super,sejdeme se opět na benzinové pumpě PEPITO u pneuservisu v 12.15 hodin.ok?