Nicméně, ja bych ho rozříznul pilkou a pokusil se ho orpavit protože mám 1700 jiných ve.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Návod jak opravit AUC snímač za 100 korun [e46]
- TurboShnek
Re: Návod jak opravit AUC snímač za 100 korun [e46]
Podle toho co jsem našel na internetu, AUC snímač v E63 vypadá takhle, a podle toho obrázku je vidět že je tam to samý čidlo a vata.
Může tam bejt i jinej model čidla, ale ten princip bude absolutně stejnej. BMW i jiný automobilky často používají ty samý díly třeba 20 let aby nemuseli utrácet peníze na vývoj nových . Většinu peněz investujou do designu, vylepšení motorů atd... a díly mění jenom když je to nezbytný. Tady se mi zdá že změnili formu aby se k tomu čidlu dostalo víc vzduchu protože se mi zdá že v e46 to čidlo není tak efektivní jak by mohlo bejt.
Nicméně, ja bych ho rozříznul pilkou a pokusil se ho orpavit protože mám 1700 jiných ve.

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Ano,to je on a to cidlo je fakt jiny
a A rozriznuty a zase zalepeny jsem to uz mel....foto jsem tedy nedelal....no a ted uz to rozebirat znova nebudu....
jo to je podobny jako u me...venku jsem to nemel...
ale mozna jen nebyl poradne zasunut ten konektor tak kouknu do diag jestli se to zlepsilo...
ale mozna jen nebyl poradne zasunut ten konektor tak kouknu do diag jestli se to zlepsilo...