Moje rada, pokud má auto (pro mě) nějakou hodnotu, tak pojistit a dál neřešit.
Co řešim?Filozof píše:to je historka povídaná právníkem ale ten v tom nefiguruje ... jen kroutí hlavou jací kolegové někteří jsou a že v org. zločinu je i dost právníků namočených a vědí jak se v tom otáčet ... no co ti vadí 50mega ? nebo co ?
Dnes má kdejakej podnikatel v kapse 3kila a barák za 10mega a 3 auta ...co řešíš ?
tohle je ironie jako že ti úspěšnější podnikatelé jsou ty kurvy co si všechno jen nakradli, že?Filozof píše: podnikatel co si poctivě vydělal a platí daně přeci.![]()
Filozof píše: Osobně znám spíše ty slušné právníky. A jelikož se potkávám s ruznýma postavičkama tak znám i jiné příběhy a události i třeba z LTO kauzy ...ale to si mužeš něco málo okrajově dohledat na netu pokud by tě to zajímalo ... tam se točili obrovské prachy každej den ...
I dnes se na daních kradou miliardy a vyváží se ven ze země ...a nic se neděje a nikdo to neřeší ...ted v tuto minutu ...právě ted se krade ve velkém ....žádné propisky nebo pár litrů nafty ....ale miliony a miliony ...
To je dobře, protože tady se řeší krádeže přes keyless a pokud vim tak ŘSD nikdo přes keyless neukradl.Filozof píše: A to nemluvím o kauze ŘSD ....
Jejky. Pokud máš informace tak bys je měl předat fízlům a všechno pěkně naprášitFilozof píše: kde jsem viděl do kompletní správy co se tam dělo za věci .... kolik nás to stálo ...
A o dalších projektech ...
Filozof píše: Čapí hnízdo je jen drobeček ...stejně tak fraška s Ráthem ...to je mřenka předhozená vlkům ... aby se zastřeli skutečné problémy o kterých se nepíše a nemluví a jsou tady ... přicházíme o velké peníze všichni co poctivě platíme do státní kasy ...
Vůbec se nerozčilujuFilozof píše: PS: A ty se tady rozčiluješ kvůli pár drobným ...
Áha, keyless go - komfortní přístup do slova a do písmene. Myslel jsem, že toho umí víc když to tak všichni chtějí, že když si u auta, tak se prostě odjistí. Odejdeš zajistí. Já nosím klíček v kapse, tak lehce nahmatám dvě tlačítka. Pak je super bezklíčový start a klíč stále v kapse.kurevtor píše: Laik: s keyless se ti auto samo nezamyká po odchodu. Prostě jen pozná že máš klíč u sebe v kapse a tak ho nevyžaduje a auto nemusíš odemkyat. Šáhneš na kliku a zatáhneš, ona projede jakoby na prázdno, ale během zlomku vteřiny (když táhneš za kliku) ti i odemkne a tak se dveře rovnou i otevřeou jako by byly už předtím odemčený... Nejdůležitější je to podle mě u kufru, když něco nesu přepravku do kufru tak nemusim lovit klíč, ale stačí zmáčnkout ten čudlík na kufru.
Jo,přesně tak to je.Když potřebuju jít do manželčina auta,tak než bych ten klíč v její kabelce hledal, radši čapnu celou kabelku a jdu jak buzna k autulaik píše:kurevtor píše: Keyless bych viděl jako nutnou výbavu spíše pro dámy, aby nemusely vysypat celou kabelku na kapotu, než najdou ovladač.
díky za info... myslel jsem si to... mně vždycky dostane jak jsou tyhle věci domyšlené. Když mi to otevřelo kufr, že jsem tam nechal klíč tak jsem čuměl jak puk.JaraX píše:kurevtor, i když bude klíč v autě, auto nepůjde odemčít.
Ne nezávidim, já tady nejsem ten, kdo furt řeší kolik má kdo baráků a aut.Filozof píše:Kurevtore ja se mezi nima pohybuji o co ti jako jde závidíš nebo máš problém že mám informace ?
To by mě docela zajímalo co myslíš tim, že jsem se ukázal, že nejsem čistej.Filozof píše:Sám jsi se ukázal, že čistej nejsi už před časem na 7er sekci a jen tady vyskakuješ a vykřikuješ ....myslím si že zrovna ty bys měl schladit občas žáhu nebo si dát ledovou sprchu ... rozmazávat to nebudem a hádat se tady s tebou náladu opravdu nemám.... věř si čemu chceš ...
Vždy když se mluví o těchto věcech jsi přesně ty co se rozpáli do běla ... moc dobře vím proč.
Ostatní to nechává klidné a řeší jen co je zajímá...
Pokud tě sere, že jsi poctivej jak říkáš a že platíš "vysoké" daně tak je neplať a máš klid.Filozof píše:Ano a sere mě že jsou poctiví lidé viz jako já co platím vysoké daně a pak tuneláři co to tady vše rozkrádají ...stím nic neuděláme a vrtat do ničeho nehodlám ...s mafií se nedomluvíš ... ta se domluví s tebou jednou pro vždy.