Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kradez pres keyless

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
TANN3R

Re: Kradez pres keyless

#21 Příspěvek od TANN3R »

Chápu důvod, proč jsi to sem dal, ale už nesouhlasím s tím řešením - raději auto bez keyless nebo dodělávání vlastního zabezpečení. V takových autech je pak radost řešit, proč něco nefunguje nebo proč to nejede. Jeden majitel něco zbastli, druhej o tom matně ví, ale neřeší, protože mu to funguje a třetí je v prdeli, protože se mu to zastaví a nikdo neví proč :D

Moje rada, pokud má auto (pro mě) nějakou hodnotu, tak pojistit a dál neřešit.
Filozof

#22 Příspěvek od Filozof »

drahé a nové auta jsou pojištěné a paštiky pod 3kila kradou jen ubožáci aby měli na fet....

Jinak v base sedí dva borci a baví se tím kolik kdo ukradl aut a jak luxusních předhání se a třetí se jich zeptá a stálo vám to za to ? no a jeden se zamyslí a říká. No mám sice deset let ale můj právník mě dostane za 5let domů a možná za 3roky. Mám vyděláno přes 50mega a tři baráky za další ranec a i muj právník má druhé auto MB ode mě za 5kilo místo 3,6mega.
Prosím to nebyl vtip.

PS: Nejsem ani právník ani bachař ani zloděj aut jen tento příběh znám a vím že je pravdivý a že takových profíků co kradou auta na objednávku ideálně zánovní nebo ještě nové kusy co sjíždí z fabriky a jdou k zákazníkovi je dost i v evropě... :-(
A stojí jim za to jít na pár let do lochu jednou za čas pokud některé chytnou.

Nejhorší je že někteří právníci v tomto mají taky velkou vinu, když vlastně kryjí největší zmetky plus někteří snimi obchodují.
kurevtor

#23 Příspěvek od kurevtor »

prosim tě filozofe kam chodíš na tyhle vymyšlený slátaniny? Ty jsi tam s nima v tý cele seděl, když si to vyprávěli? :shock: To si vymýšlíš sám nebo se necháš krmit nějakym chytrákem v knajpě? Tyhle tvoje přibarvený příběhy a la "jedna bába povídala, ale vim, že je to pravda" jsou fakt zvláštní.

Padesát mega a tři baráky :lol: Jasně. A auto pro právníka jako bonus. :D
Ještě bych ti uvěřil, že způsobená škoda je 50 mega, ale čistej ulitej profit 50 mega? Zkus takovej černej příjem vyprat... Píčovina.

Docela by mě zajímalo jak fungl nový kradený auto v dnešní době znovu zaeviduješ do provozu, mám na mysli v EU.
A co ti řeknou v servisu až ho napíchnou.
A taky by mě zajímalo jak ho vůbec ten právník koupil - od koho, tzn. na čí IČ. Právník je právnická osoba a x let si nechá v účetnictví viset tohodle kostlivce ve skříni? To si lajsne? Chytrej právník. Nebo si to koupil jako soukromá osoba? Stejně to má v účetnictví jako plátce DPH a riskuje daňovej delikt (na kterej až se přijde praskne i to, že věděl, že kupuje kradenou věc a má další problém a to nejen u policie, ale taky u advokátní komory). Kdyby to od něj koupil pod cenou tak je automaticky členem dané organizované skupiny, což rovnou znamená vyšší trestní sazbu :lol:
kawaman

#24 Příspěvek od kawaman »

Kurevtore, nesmíme věřit každé pohádce ;)
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Filozof

#25 Příspěvek od Filozof »

pohádky přímo vypráví právníci nejmenovaní ...a zlodějíčci kradou po celé EU hlavně německo - francie itálie atd... ano to je organ. zločil a jelikož už nějaké bandy pochytaly po eu je toto už stará informace tak muže bejt venku ...

Je mi jedno věř si čemu chceš kurevtore ty rád do všeho jen pícháš a nemáš o tom ani páru co jak funguje. Nevím podrobnosti ani jak se legálně auta co se sebrali přímo z kamionu či vlaku ještě nové znovu ofiko zapíší případně jak daleko je ten org. gang zapsanej a kolik desítek lidí v tom jede.

Je pravda že LTO kauze se všichni taky smáli že je to blbost v 90tých letech a že to nebude tak veliké a jelo v tom tisíce lidí v ČR včetně politiků na nejvyšší urovni a bylo zavražděno desítky lidí když se to rozkrývalo nestačili se divit a bylo to pul miliardy až bilion kč ... a to jsme malá banánová republika ...co teprve gangy které fungují v EU. Já tomu osobně věřím od toho člověka co to mám vím že by si nevymýšlel navíc je tak za vodou že pro něj to je denní chleba .... ;)
laik

#26 Příspěvek od laik »

Jo já bych tomu třeba věřil. Ale to je asi jedno :D
Dnes za peníze koupíš dům. A v Praze dva....
Filozof

#27 Příspěvek od Filozof »

kurevtor

#28 Příspěvek od kurevtor »

já vim, že se krade, všichni to víme. Všichni asi víme jaký byl před pár lety problém s dvojčaty X šestek uradených na západě a zaregistrovaných na falešný papíry i u nás. Ano, existujou takový skupiny. Ale ty jsi Filozofe napsal příhodu z vězeňský cely a napsal jsi, že to není vtip a ještě napíšeš, že svině jsou i právníci co je hájí, protože s nimi i spolupracují. :lol: A hlavně: 50 mega a 3 baráky :-D :-D To už je trošku přitažený za vlasy ne?
Filozof

#29 Příspěvek od Filozof »

to je historka povídaná právníkem ale ten v tom nefiguruje ... jen kroutí hlavou jací kolegové někteří jsou a že v org. zločinu je i dost právníků namočených a vědí jak se v tom otáčet ... no co ti vadí 50mega ? nebo co ?
Dnes má kdejakej podnikatel v kapse 3kila a barák za 10mega a 3 auta ...co řešíš ?

podnikatel co si poctivě vydělal a platí daně přeci. :lol:

Osobně znám spíše ty slušné právníky. A jelikož se potkávám s ruznýma postavičkama tak znám i jiné příběhy a události i třeba z LTO kauzy ...ale to si mužeš něco málo okrajově dohledat na netu pokud by tě to zajímalo ... tam se točili obrovské prachy každej den ...

I dnes se na daních kradou miliardy a vyváží se ven ze země ...a nic se neděje a nikdo to neřeší ...ted v tuto minutu ...právě ted se krade ve velkém ....žádné propisky nebo pár litrů nafty ....ale miliony a miliony ...

A to nemluvím o kauze ŘSD .... kde jsem viděl do kompletní správy co se tam dělo za věci .... kolik nás to stálo ...
A o dalších projektech ...

Čapí hnízdo je jen drobeček ...stejně tak fraška s Ráthem ...to je mřenka předhozená vlkům ... aby se zastřeli skutečné problémy o kterých se nepíše a nemluví a jsou tady ... přicházíme o velké peníze všichni co poctivě platíme do státní kasy ...

PS: A ty se tady rozčiluješ kvůli pár drobným ... :lol:
laik

#30 Příspěvek od laik »

Já keyless nemám ;) a netuším jak přesně funguje.
Ale bylo by mě spíš nepříjemný spoléhat na to, že až odejdu, se to možná zamkne?? Nebo nezamkne? Jedině zatláčet vždy kliku? V tom případě čekat, až všichni vystoupí? To zamykám obyčejnou dálkou až za chůze.
Na parkovišti rohatí vybírají auta tím způsobem, že než stačíš vrátit vozík 10m, tak ti z druhé strany během té půl minuty vyberou auto. Já zamykám i v této situaci. A co se stane, když odcházíš od auta a někdo ti z druhé strany pootevře dveře? Vzteká se to nějakým způsobem hned? Sice ti auto neukradnou, ale uvnitř ti to vybílí. Protože mě houkalo vlastní auto a než jsem to vypl, vůbec kolemjdoucí nereagovali, jestli něco kradu.
Možná mám velký oči jen z neznalosti ;)
lupik

#31 Příspěvek od lupik »

Kolemjdoucím je to na 99% jedno co se děje. Já měl dodávku, kde jsem měl od kazeťáků vylámaný už všechny zámky, že jsem mohl odemykat jen dálkou. Jednoho dne dálka dodálkovala a já "odemykal" provázkem přes rám dveří. Na konec jsem od jednoho kolemjdoucího sklidil poklonu, že jsem šikovný, že se mě to povedlo otevřít. Pak sem si vzal zezadu krabici a šel dom.
kurevtor

#32 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:to je historka povídaná právníkem ale ten v tom nefiguruje ... jen kroutí hlavou jací kolegové někteří jsou a že v org. zločinu je i dost právníků namočených a vědí jak se v tom otáčet ... no co ti vadí 50mega ? nebo co ?
Dnes má kdejakej podnikatel v kapse 3kila a barák za 10mega a 3 auta ...co řešíš ?
Co řešim? :lol: ....ne nevadí mi 50 mega ani dvacet baráků kohokoli. Jde o to, že ty tu házíš hausnumera a vymyšlený slátaniny, na to já reaguju :lol:

Tvý vidění světa, který tu neustále popisuješ, že má dnes "kdejakej podnikatel v kapse 3kila a barák za 10mega a 3 auta" a všude se krade jen ukazuje, že jsi typickej přesplot čumil. Sorryjako. Minimálně to tak působí. To jim to závidíš, že oni mají a ty ne? Nebo proč to furt řešíš co kdo má? Soustřeď se na sebe a taky můžeš mít 3 kila v kapse a diamanty v nočnim stolku. Ale musíš zvednout prdel, víš.
[/quote]
Filozof píše: podnikatel co si poctivě vydělal a platí daně přeci. :lol:
tohle je ironie jako že ti úspěšnější podnikatelé jsou ty kurvy co si všechno jen nakradli, že? :lol:
Filozof píše: Osobně znám spíše ty slušné právníky. A jelikož se potkávám s ruznýma postavičkama tak znám i jiné příběhy a události i třeba z LTO kauzy ...ale to si mužeš něco málo okrajově dohledat na netu pokud by tě to zajímalo ... tam se točili obrovské prachy každej den ...

I dnes se na daních kradou miliardy a vyváží se ven ze země ...a nic se neděje a nikdo to neřeší ...ted v tuto minutu ...právě ted se krade ve velkém ....žádné propisky nebo pár litrů nafty ....ale miliony a miliony ...
:lol: :lol: ježkovyvoči miliony a miliony nám tu právě TEĎ kradou, právě TEĎ nám to vyváží ze země!!!! :lol:
Filozof píše: A to nemluvím o kauze ŘSD ....
To je dobře, protože tady se řeší krádeže přes keyless a pokud vim tak ŘSD nikdo přes keyless neukradl. :D
Filozof píše: kde jsem viděl do kompletní správy co se tam dělo za věci .... kolik nás to stálo ...
A o dalších projektech ...
Jejky. Pokud máš informace tak bys je měl předat fízlům a všechno pěkně naprášit ;) Včera bylo pozdě.
Filozof píše: Čapí hnízdo je jen drobeček ...stejně tak fraška s Ráthem ...to je mřenka předhozená vlkům ... aby se zastřeli skutečné problémy o kterých se nepíše a nemluví a jsou tady ... přicházíme o velké peníze všichni co poctivě platíme do státní kasy ...
:lol: :lol: :lol:
Filozof píše: PS: A ty se tady rozčiluješ kvůli pár drobným ... :lol:
Vůbec se nerozčiluju ;-) To ty se rozčiluješ, že všichni si nakradli a ty ne :-D

Laik: s keyless se ti auto samo nezamyká po odchodu. Prostě jen pozná že máš klíč u sebe v kapse a tak ho nevyžaduje a auto nemusíš odemkyat. Šáhneš na kliku a zatáhneš, ona projede jakoby na prázdno, ale během zlomku vteřiny (když táhneš za kliku) ti i odemkne a tak se dveře rovnou i otevřeou jako by byly už předtím odemčený... Nejdůležitější je to podle mě u kufru, když něco nesu přepravku do kufru tak nemusim lovit klíč, ale stačí zmáčnkout ten čudlík na kufru.

Zaujala mě jedna věc: když si necham klíč v kufru a kufr zavřu tak si to sedmička uvědomí a kufr hned zase otevře. Nedávno jsem ale nechal omylem druhej klíč v držáku nápojů, zastavil na parkovišti, zamkl a odešel a auto nemělo problém :-D (alarm blikal jakože zamčeno). Musim to vyzkoušet co by se stalo, kdybych nechal jeden klíč v autě, zamknul a zkusil auto otevřít jako náhodný kolemjdoucí :-D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od JaraX »

kurevtor, i když bude klíč v autě, auto nepůjde odemčít.
laik

#34 Příspěvek od laik »

kurevtor píše: Laik: s keyless se ti auto samo nezamyká po odchodu. Prostě jen pozná že máš klíč u sebe v kapse a tak ho nevyžaduje a auto nemusíš odemkyat. Šáhneš na kliku a zatáhneš, ona projede jakoby na prázdno, ale během zlomku vteřiny (když táhneš za kliku) ti i odemkne a tak se dveře rovnou i otevřeou jako by byly už předtím odemčený... Nejdůležitější je to podle mě u kufru, když něco nesu přepravku do kufru tak nemusim lovit klíč, ale stačí zmáčnkout ten čudlík na kufru.
Áha, keyless go - komfortní přístup do slova a do písmene. Myslel jsem, že toho umí víc když to tak všichni chtějí, že když si u auta, tak se prostě odjistí. Odejdeš zajistí. Já nosím klíček v kapse, tak lehce nahmatám dvě tlačítka. Pak je super bezklíčový start a klíč stále v kapse.
Keyless bych viděl jako nutnou výbavu spíše pro dámy, aby nemusely vysypat celou kabelku na kapotu, než najdou ovladač. ;)
Filozof

#35 Příspěvek od Filozof »

Kurevtore ja se mezi nima pohybuji o co ti jako jde závidíš nebo máš problém že mám informace ?

Sám jsi se ukázal, že čistej nejsi už před časem na 7er sekci a jen tady vyskakuješ a vykřikuješ ....myslím si že zrovna ty bys měl schladit občas žáhu nebo si dát ledovou sprchu ... rozmazávat to nebudem a hádat se tady s tebou náladu opravdu nemám.... věř si čemu chceš ...
Vždy když se mluví o těchto věcech jsi přesně ty co se rozpáli do běla ... moc dobře vím proč.
Ostatní to nechává klidné a řeší jen co je zajímá...

Ano a sere mě že jsou poctiví lidé viz jako já co platím vysoké daně a pak tuneláři co to tady vše rozkrádají ...stím nic neuděláme a vrtat do ničeho nehodlám ...s mafií se nedomluvíš ... ta se domluví s tebou jednou pro vždy.

Keyless je zrádná v tom že spíte doma v klidu a někdo na ulici vám díky klíčku co máte třeba na stolku odemče auto a nastartuje a odjede ... díky zesilovači signálu který klíč stále vysílá.
Naposledy upravil(a) Filozof dne stř 14.02.2018 09:01, celkem upraveno 1 x.
Rejchy Moderátor
Moderátor

#36 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

laik píše:
kurevtor píše: Keyless bych viděl jako nutnou výbavu spíše pro dámy, aby nemusely vysypat celou kabelku na kapotu, než najdou ovladač. ;)
Jo,přesně tak to je.Když potřebuju jít do manželčina auta,tak než bych ten klíč v její kabelce hledal, radši čapnu celou kabelku a jdu jak buzna k autu :lol: :lol:
kurevtor

#37 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:kurevtor, i když bude klíč v autě, auto nepůjde odemčít.
díky za info... myslel jsem si to... mně vždycky dostane jak jsou tyhle věci domyšlené. Když mi to otevřelo kufr, že jsem tam nechal klíč tak jsem čuměl jak puk.
Filozof píše:Kurevtore ja se mezi nima pohybuji o co ti jako jde závidíš nebo máš problém že mám informace ?
Ne nezávidim, já tady nejsem ten, kdo furt řeší kolik má kdo baráků a aut. :lol: A k těm tvým informacím, klidně tomu říkej informace, já tomu říkám drby a povídačky.
Filozof píše:Sám jsi se ukázal, že čistej nejsi už před časem na 7er sekci a jen tady vyskakuješ a vykřikuješ ....myslím si že zrovna ty bys měl schladit občas žáhu nebo si dát ledovou sprchu ... rozmazávat to nebudem a hádat se tady s tebou náladu opravdu nemám.... věř si čemu chceš ...
Vždy když se mluví o těchto věcech jsi přesně ty co se rozpáli do běla ... moc dobře vím proč.
Ostatní to nechává klidné a řeší jen co je zajímá...
To by mě docela zajímalo co myslíš tim, že jsem se ukázal, že nejsem čistej. :-D :-D
Filozof píše:Ano a sere mě že jsou poctiví lidé viz jako já co platím vysoké daně a pak tuneláři co to tady vše rozkrádají ...stím nic neuděláme a vrtat do ničeho nehodlám ...s mafií se nedomluvíš ... ta se domluví s tebou jednou pro vždy.
Pokud tě sere, že jsi poctivej jak říkáš a že platíš "vysoké" daně tak je neplať a máš klid. ;-)
xyron

#38 Příspěvek od xyron »

kurevtor: Asi si někde ukazoval špinavou pr.. zadek :D
Spejbl

#39 Příspěvek od Spejbl »

Tak to jsem do teď žil v omylu, že generace nových BMW má podstatně sofistikovanější sytém zabezpečení. Vyrobit si přístup skopírováním dat na vzdálenost je fakt elegantní.
Mi přijde, že systém EWS2/3 byl pro zloděje komplikovanější, když museli sebou tahat externí jednotky, nebo diagnostiku na mazání ISN kodu.
Bylo by iluzorní si myslet, že nic nejde ukradnout, ale takto lehce? Chtělo by to vymyslet systém takový, který by zloděje zamkl v autě, aby se z něho nemohl dostat :D, ale to by zas nějaký právník napadl za omezování osobní svobody. :D
inspi1981

#40 Příspěvek od inspi1981 »

Špatně jsi to pochopil, oni nic nekopírovali na dálku.
Pouze prodloužili signál z klíčku, takže se to chovalo, jako by byl klíček u nich v kapse
Odpovědět