Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bmw E66 vs Lexus LS 460
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bmw E66 vs Lexus LS 460
ale většina těch aut má ventilované merino a né nappu
To jste asi spatne pochopili. Reaguju, ze porad hledate pozdejsi nahradu za E66, tak jen pisu, co jsem zjistil. Ja vubec neresim jestli mam tvrdou nebo mekou kuzi. Je mne to sumak, s tim co najedu. Ja zatim E66 menit nebudu. Jste to pojali, ze pomlouvam E66 a modlim se za Lexuse..
Tu mekkou kuzi jsem jen napsal, protoze si na ni potrpis Jardo. A s tema motorama, ze z toho netece olej jen, co jsem slysel od kamaradu, kteri maji treba Hondy, Toyoty a Nissany. A kluku, co opravuji auta, tak rikaji, ze Audi a BMW jsou olejnicky. To neni z me hlavy.
A ze mne to auto stalo hodne? Nemyslim si, ze o nic vic nez ostatni. Koupil jsem nove letni, zimni pneu, komplet celou predni napravu, pomalu celou zadni, oleje ve vsem krome diferaku, zrepasoval LPG a dalsi spotrebni hovadiny. Schvalne si zapisujte, vse, co zainvestujete do auta a zjistite, ze nebude o nic lepe nez ja. Jeste jsem koupil alu na zimu, to vse pisu do nakladu.. Takze na me neutocte, ze jsem hovno fanda. Pokud bude lepsi auto Audi, tak budu jezdit s Audi. To snad vsichni, prece si nebudete kupovat BMW jen kvuli tomu, ze jste fandove, kdyz Vas stahne znkuze. Fandove si kupuji E36tky a starsi kusy pod plachtu
A kurva uz se vyserte na slovo SOCKA. Ja ho nesnasim. A vsichni, co nemate Club mate socky, i kdyz to mate nakrmeny vsim ostatnim
. A ten kdo nemate lednicku to zrovna prodejte
.
A uz na to seru a noc psat nebudu, protoze tu neco nekdo napise, ze ho neco napadlo a uz Vam piska v usich, jak o Vas vsichni pisou, jaky jste kokoti.

A uz na to seru a noc psat nebudu, protoze tu neco nekdo napise, ze ho neco napadlo a uz Vam piska v usich, jak o Vas vsichni pisou, jaky jste kokoti.

- DonyR1
- Klubové ID: 3714
Přesně tak... Nevím co stou kůží furt máte a kdyz nemas Club tak mas SOCKU?
... Ja mel tu nejlepší nejjemnejsi kůži v jednom ze svých Volv a bylo to spíš nahovno protože ty kůže vydrží mnohem míň než ta tvrdá... Po tom Volvu mam tedka sockovitou nascu a vubec mi tvrdá a nepříjemná nepřijde......
P.S. ja jsem zase slyšel minuly tyden že Fko pomlouvají jen socky co na nej nemaj

P.S. ja jsem zase slyšel minuly tyden že Fko pomlouvají jen socky co na nej nemaj

Naposledy upravil(a) DonyR1 dne ned 12.11.2017 23:57, celkem upraveno 1 x.
Ja teda nvm jakou kuži mám. mam odvětrávané a vyhřívané sedačky. Ale za to je to pohodlnější než kde jaké jiné auto v kůži. Takže mi nevadí , že mám socku kůži 

Za socku se nestydím, všichni nemůžem být mylionáři, někdo musí makat.
Povolání syn mě také jaksi minulo.
Co po E65?
Před pár lety byl humbuk co po staré dobré E38? Že E65 se hodně sere.
F bude to samé, jde samozřejmě cestou úspor, ale tou jde celý svět, tak si jinde moc nepomůžeš.
V roce 2022 chcou zrušit úlevu na dani za LPG, takže nepohrdnem i přímovstřikem a nakonec to nebude až tak jednoznačná záležitost a osedláme ty Fka

EDIT: Samozřejmě až to pro nás socky padne na ceně, jak píše Dony

-
- Kontaktovat uživatele:
at si každej koupí jakou kuži chce, ale nemužu si koupit auto s nascou a pak vykládat že někde jinde mají jemnou kůži. (i když jsem jarise špatně pochopil a tímto se mu omlouvám). někdo má jako požadavek šíbr, já jezdím dlouhé až extrémně dlouhé trasy a nejjemnější kuže je pro mě základ, pokud s tím pojedu 10km do města jak mi uplně jedno jakou mám kuži. na krátké trasy je určitě nejlepší nasca, je nejodolější a nabízí odvětrávání, merino už je nachýlnější ale pořád odvětrávaná a club (nappa) nejměkčí, nejpoholdnější ale nejnáchylěnjší a bez odvětrávání.
spíše je zajímavé že u 7er je club vyjímkou, V8 ty to maj vyjímečně, V12 často, ale u Mercedesu v Ska má nappu skoro každý, asi se u BMW víc šetřilo.
ad socka - socku nemáš když nemáš club, ale prostě je to další prvek výbavy, club bylo nejradší neindividual provedení, a v kuži je pak víc věcí než jen sedačky, např tunel, zadní kryty vedle sedaček atd.
je to prostě výbava,auto co nemá club není socka, auto co nemá 30 věcí je socka
ad Fka,
no ano, jsem socka, nemám na to si Fko pořidit (pokud bych teda nezredukoval autopark, ale radši budu mít víc zajímavých aut než jedno nezajímavý), na servis Fka bych taky neměl, na to si nevydělám, palivo nevím, 740i bych asi uživil, V12 se svým nájezdem asi ne. Fka už se míchaj s Ečkama, cenově už se dá F01 750i sehnat líp jak E65 750i a díky své pověstné spolehlivosti Fka lezou dolů a dolů. časem nastane doba kdy se víc vyplatí Fko než Ečko, ale zatím zdaleka ne, ovšem otázka jeslti nemigrovat spíš někam kde se ještě mín šetřilo, já myslím že Mercedes je lepší volba.
spíše je zajímavé že u 7er je club vyjímkou, V8 ty to maj vyjímečně, V12 často, ale u Mercedesu v Ska má nappu skoro každý, asi se u BMW víc šetřilo.
ad socka - socku nemáš když nemáš club, ale prostě je to další prvek výbavy, club bylo nejradší neindividual provedení, a v kuži je pak víc věcí než jen sedačky, např tunel, zadní kryty vedle sedaček atd.
je to prostě výbava,auto co nemá club není socka, auto co nemá 30 věcí je socka

ad Fka,
no ano, jsem socka, nemám na to si Fko pořidit (pokud bych teda nezredukoval autopark, ale radši budu mít víc zajímavých aut než jedno nezajímavý), na servis Fka bych taky neměl, na to si nevydělám, palivo nevím, 740i bych asi uživil, V12 se svým nájezdem asi ne. Fka už se míchaj s Ečkama, cenově už se dá F01 750i sehnat líp jak E65 750i a díky své pověstné spolehlivosti Fka lezou dolů a dolů. časem nastane doba kdy se víc vyplatí Fko než Ečko, ale zatím zdaleka ne, ovšem otázka jeslti nemigrovat spíš někam kde se ještě mín šetřilo, já myslím že Mercedes je lepší volba.
Naposledy upravil(a) JaraX dne pon 13.11.2017 00:22, celkem upraveno 1 x.
Ja to nenapsal ve smyslu, ze si stezuju. Proste jsem jen napsal, ze maji i jemnou kuzi. Ze by to nemusolo byt az, tak spatne auto, ale ani nejlepsi. Omluva se prijima. 
Kdysi jsem jezdil v Mazde Xedos 9 2.5 V6 a na tu dobu to bylo neskutecny auto.

Kdysi jsem jezdil v Mazde Xedos 9 2.5 V6 a na tu dobu to bylo neskutecny auto.
-
- Kontaktovat uživatele:
základní chybu jsi udělal v tom že jsi to psal stylem "ja tu svoji mrdku E65 prodám a vezmu si lexuse" ono to forum je v tomdle hrozně blby, že lidi neví ty emoce, pak to vypadá jako bych každýmu vnucoval E65 i když to tak vubec není.
Ale to jsem tam vubec nenapsal, jen ze jsem nedavno cetl clanek o tomhle Japonskem titanicu. Lexus je vlastne Toyota v luxusnejsi podobe.
Nenapsal, Jarda myslí jakým stylem. A diskuze okolo kůže - to bylo asi štengrování, nic vážnýho.
E65 je v současné době z hlediska užitná hodnota vs komfort (výkon) asi nejlepší volba BMW. Nazval bych to konstatování, ne vnucování. Za pár let to nebude pravda.
I tak to prostě každý nekoupí, kdo tím nenasákne.
E65 je v současné době z hlediska užitná hodnota vs komfort (výkon) asi nejlepší volba BMW. Nazval bych to konstatování, ne vnucování. Za pár let to nebude pravda.
I tak to prostě každý nekoupí, kdo tím nenasákne.
- Filozof
- Klubové ID: 1044
co se stane v roce 2020-2022 ? to bude tak čas na přechod k 750iL e66 s LPG
Nerad bych platil 25kč za LPG když benál bude třeba za 32kč. to pak bude postrádat smysl a velké objemy u nás pak rychle skončí kdo jezdí hodně bude hledat s co nejrozumnější spotřebou pokud už nebude možnost v LPG.
Poslední možnost ultrasociálního myšlení by bylo návrat k oleji ale na to snad už žádné slušné auto nepojede ... konec 525tds či 725tds kde se auto muselo překopat.
Pamatuji jak si borec objednával tisíce litrů nového oleje po 4kč/litr jeden čas a najezdil na to statisíce km v upraveném 525tds. Jen chudák musel tahat kanystry plné stále sebou v kufru. Ale to co uspořil za to si prej koupil polovinu baráku kterej stavěl.
takže budoucnost 2030... vidím v elektro autech dotované EU takže padnou k cenám kolem 4kil i v čr a ostatní budou upadat ...ještě malé motory 0,6 - 1,5litru budou rentabilní jinak bohatí budou stále jezdit v 3-6litrech ale po zaplacení speciální daně na kterou běžný člověk nebude mít a staré auta se budou moci vyhazovat do šrotu rovnou protože daně budou stejně velké ty auta. Toto je budoucnost ...takže už jedině veterány co budou oproštěni od vysoké daně.

Nerad bych platil 25kč za LPG když benál bude třeba za 32kč. to pak bude postrádat smysl a velké objemy u nás pak rychle skončí kdo jezdí hodně bude hledat s co nejrozumnější spotřebou pokud už nebude možnost v LPG.
Poslední možnost ultrasociálního myšlení by bylo návrat k oleji ale na to snad už žádné slušné auto nepojede ... konec 525tds či 725tds kde se auto muselo překopat.
Pamatuji jak si borec objednával tisíce litrů nového oleje po 4kč/litr jeden čas a najezdil na to statisíce km v upraveném 525tds. Jen chudák musel tahat kanystry plné stále sebou v kufru. Ale to co uspořil za to si prej koupil polovinu baráku kterej stavěl.

takže budoucnost 2030... vidím v elektro autech dotované EU takže padnou k cenám kolem 4kil i v čr a ostatní budou upadat ...ještě malé motory 0,6 - 1,5litru budou rentabilní jinak bohatí budou stále jezdit v 3-6litrech ale po zaplacení speciální daně na kterou běžný člověk nebude mít a staré auta se budou moci vyhazovat do šrotu rovnou protože daně budou stejně velké ty auta. Toto je budoucnost ...takže už jedině veterány co budou oproštěni od vysoké daně.
V elektrovozech také moc budoucnost nevidím. Už teď říkají, že na to nejsou suroviny.
Vidím to spíš na vodík apod.
A v EU také ne.
Vidím to spíš na vodík apod.
A v EU také ne.
-
- Klubové ID: 3633
Filozofe, ty tvoje hypotézy mi silně připomínají tohle: https://m.youtube.com/watch?v=XW3ajLWzHpE
Můžeš být v klidu, ono se totiž nic zásadního v dopravě určitě tak "rychle" měnit nebude a elektromobily zůstanou stejně okrajovou záležitostí, jako jsou teď. Max v městech by jich mohlo procentuelně přibývat.
Můžeš být v klidu, ono se totiž nic zásadního v dopravě určitě tak "rychle" měnit nebude a elektromobily zůstanou stejně okrajovou záležitostí, jako jsou teď. Max v městech by jich mohlo procentuelně přibývat.
Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde.
Hypoteticky.
Když všichni utečou k veteránům, tak co myslíš, že se stane?
Osolí tě i na té oproštěné dani.
Hypoteticky.
Když všichni utečou k veteránům, tak co myslíš, že se stane?
Osolí tě i na té oproštěné dani.
-
- Kontaktovat uživatele:
laika a pár dálších lidí tady evidetně baví žít ve strachu a obavách 
já nevím, ale já to prostě neřeším, nebojím se že mi odejde převodovka nebo motor nebo diferak, prostě jezdím, dělám udržbu a až se něco posere, tak to auto spravím, pokud se to posere tak že bych na to už neměl tak to rozeberu na díly a bude.
no a stejně je to s tou spotřební daní na LPG, už se o tom mluví asi 15 let, zatím to vychází nejlevněji, dokonce ani ta elektrika nevychází extra levněji. takže si jezdím na LPG, až to bude nevýhodný z jakýhokoliv důvodu tak to budu řešit, bud omezím ježdění, nebo přejdu na jiný druh paliva. nebudu se strachovat co se stane až, takže další auto bude nějaký Mercedes s V12 na LPG.
jsem rád za svůj vozovej park, mám 745Li ve fantastické výbavě na cestování, X5 s V8 v dobré výbavě na špatné dny a terén a 645ku v cabriu na výlety, všechny tydle auta jsou ve své třídě spičkou, a rozhodně jsem 1000x radši než abych měl za stejný prachy F10 520d v holotě a můj život byl nuda. moje auta mi dělají radost, krom X5 která mě moc nebaví (krom terénu a ten zase stojí peníze), je radost se projet 6er a nebo si udělat výlet sedmou. Denně ted makám včetně víkendu a volnej den jsem neměl několik měsíců, za pár týdnu to poleví a pak mizím na víkend někam pryč a těším se až se pořádně projedu.
berte ty naše auta s radostí a nestrachujte se furt.

já nevím, ale já to prostě neřeším, nebojím se že mi odejde převodovka nebo motor nebo diferak, prostě jezdím, dělám udržbu a až se něco posere, tak to auto spravím, pokud se to posere tak že bych na to už neměl tak to rozeberu na díly a bude.
no a stejně je to s tou spotřební daní na LPG, už se o tom mluví asi 15 let, zatím to vychází nejlevněji, dokonce ani ta elektrika nevychází extra levněji. takže si jezdím na LPG, až to bude nevýhodný z jakýhokoliv důvodu tak to budu řešit, bud omezím ježdění, nebo přejdu na jiný druh paliva. nebudu se strachovat co se stane až, takže další auto bude nějaký Mercedes s V12 na LPG.
jsem rád za svůj vozovej park, mám 745Li ve fantastické výbavě na cestování, X5 s V8 v dobré výbavě na špatné dny a terén a 645ku v cabriu na výlety, všechny tydle auta jsou ve své třídě spičkou, a rozhodně jsem 1000x radši než abych měl za stejný prachy F10 520d v holotě a můj život byl nuda. moje auta mi dělají radost, krom X5 která mě moc nebaví (krom terénu a ten zase stojí peníze), je radost se projet 6er a nebo si udělat výlet sedmou. Denně ted makám včetně víkendu a volnej den jsem neměl několik měsíců, za pár týdnu to poleví a pak mizím na víkend někam pryč a těším se až se pořádně projedu.
berte ty naše auta s radostí a nestrachujte se furt.
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Přesně tak, užívejte života.
Jinak s tím volným časem to mám taky podobně.. zkrátka je to teď napikaču.. chtělo by to udělat si pekný výlet, jen tak třeba 1000km
Jinak s tím volným časem to mám taky podobně.. zkrátka je to teď napikaču.. chtělo by to udělat si pekný výlet, jen tak třeba 1000km