Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Svetla E66

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
remaxik

Re: Svetla E66

#21 Příspěvek od remaxik »

Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Mam e65, a připadá mi ze světla nesvítí zrovna silně. Takže bych chtel poridit nové výbojky - otázka jaky typ a vykon doporučujete? Dale světla pro denni svícení svítí žlute - co můžu udelat proto aby svítila bílé? A pak mne zajimaji Angel eyes, lze nejak jednoduše docílit toho aby svítila bílé ( něco jsem cetl, ale každý mi.tvrdi něco jiného). Podotýkám - ze mi angel eys nenahrazují denni svícení. Diiky
kawaman
Klubové ID: 3927

#22 Příspěvek od kawaman »

Ideální řešení je udělat retrofit světel. Ať u sviť líp, či někde jinde, kde se tím zabývají. Posune to auto zase o kousek dál. Vyřeší ti tam svítivost(svítí jak sviňa) a na barvě kroužků se taky domluvíte.
remaxik

#23 Příspěvek od remaxik »

A nějaké řešení tady na Moravě existuje?? PRAHA je celkem dost z ruky :D
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od JaraX »

jo pokud to není nafta tak se to řeší i u mě na Olomoucku, světla vymontuju, pošlu do Svit lip, oni to udělaj, ja to namontuju a nechám seřidit.
Jaris330D

#25 Příspěvek od Jaris330D »

Většinou jsou v háji projektory. Já jsem mlžení ještě nevyřešil, jsem nějakej nastydlej, tak jsem to ještě nezkoumal a válím se doma v teple. Jinak je to fakt požitek jezdit se světlama, co svítěj dobře. A nejlepší je, když přesvěcuješ i auta před tebou. Kolikrát je potkáš, jak jedou 60tkou a pak se ani nedivím, když vidím ty jejich bludičky.
fishmaker Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1703

#26 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

remaxik píše:Dale světla pro denni svícení svítí žlute - co můžu udelat proto aby svítila bílé? A pak mne zajimaji Angel eyes, lze nejak jednoduše docílit toho aby svítila bílé ( něco jsem cetl, ale každý mi.tvrdi něco jiného). Podotýkám - ze mi angel eys nenahrazují denni svícení. Diiky
tak to nám asi budeš muset ukázat jak to máš vyřešený...protože buď máš AE LEDkový a daj se používat jako denní svícení, nebo můžeš mít teoreticky zapnutý dálkovky na nižší výkon...a nebo svítí normálně xenony...
aby ti svítily AE bíle...stačí dát bílou LEDku...ale žlutý vypadaj líp :)
Obrázek
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
ettore

#27 Příspěvek od ettore »

Járo, co má nafta společného se světlama? :D
laik

#28 Příspěvek od laik »

Jarda si asi může vybírat a nechce si zasmradit garáž ropákem :D
kawaman
Klubové ID: 3927

#29 Příspěvek od kawaman »

Ty nevíš, že na naftě ty světla odchází? :-D
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od JaraX »

hej nechcu tady naftu ani vidět, ani vidět, ani na dolítí ostřikovačů za 1000kč.
je to zlo :D
dneska mi volal zákazník co kě mě 4 roky jezdí s 530d a poctivě to servisuje že to mlatí a samozřejmě je to celý v prdeli. no a když jsem mu řekl odhad ceny opravit, tak řekl že to jde z domu a kupuje benzínovou E46.
oni totiž ti lidi sou koumáci, řekneš že neděláš naftu,tak přijedou z naftou na žárovku, pak olej, pak ramena, pak vstřík, pak píst, pak DPF. omg
remaxik

#31 Příspěvek od remaxik »

fishmaker píše:
remaxik píše:Dale světla pro denni svícení svítí žlute - co můžu udelat proto aby svítila bílé? A pak mne zajimaji Angel eyes, lze nejak jednoduše docílit toho aby svítila bílé ( něco jsem cetl, ale každý mi.tvrdi něco jiného). Podotýkám - ze mi angel eys nenahrazují denni svícení. Diiky
tak to nám asi budeš muset ukázat jak to máš vyřešený...protože buď máš AE LEDkový a daj se používat jako denní svícení, nebo můžeš mít teoreticky zapnutý dálkovky na nižší výkon...a nebo svítí normálně xenony...
aby ti svítily AE bíle...stačí dát bílou LEDku...ale žlutý vypadaj líp :)
Obrázek
Prave ze nemam AE ledkovy a nefunguji jako denni sviceni. TAkze bilou ledku a bude to svitit bile, ok:) Jeste se zeptam, kdyz jsou jakoze v kazdem svetle dve ty AE, tak prijdou do kazdeho svetla dve ty ledky? Diky za odpoved :)
Zugy

#32 Příspěvek od Zugy »

V jednom světle je na oba kroužky tuším jedna žárovka
Misanek

#33 Příspěvek od Misanek »

Ne, do každého světla stačí jedna. Ty kroužky jsou v podstatě světlovody a tudíž jsou "krmeny" světlem z jednoho světelného zdroje. Mimochodem to je taky důvod, proč nejdou použít jako denní svícení - tenhle typ světlovodů nedokáže tak moc přenést, resp. vyzářit světlo jako typy novější
EDIT: Tak jsi byl rychlejší, Zugy :D
remaxik

#34 Příspěvek od remaxik »

Díky kluci.
kurevtor

#35 Příspěvek od kurevtor »

Arnie_one píše:Jaris, to me trochu zrazujes od jeho sluzeb. Ted resim x5 svetla uplne mrtvy a rikal sem si ze u e65 bych dam dal ty krouzky ele od Falcona, pac to ma denni modul. Jinak me se teda svetla nemlzi, to jen pro info. Jen kdyz mrzne tak c5 je na tom na jednom svetle hur.
remaxik píše:Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Mam e65, a připadá mi ze světla nesvítí zrovna silně. Takže bych chtel poridit nové výbojky - otázka jaky typ a vykon doporučujete? Dale světla pro denni svícení svítí žlute - co můžu udelat proto aby svítila bílé? A pak mne zajimaji Angel eyes, lze nejak jednoduše docílit toho aby svítila bílé ( něco jsem cetl, ale každý mi.tvrdi něco jiného). Podotýkám - ze mi angel eys nenahrazují denni svícení. Diiky
hej páni, pokud to jde tak doporučuju to hodit na světla Snejkovi...! Neuvěřitelný výsledek!
Ta puvodni svetla co tam na E65 jsou proste nesviti, o tech puvodnich zlutych angel eyes se ani nebavim - to je videt v podstate jen za tmy takze je to k hovnu.
Ted mam nove od Snejka a musim potvrdit, ze Snejk nelhal, kdyz tvrdil, ze mi ta nova svetla pred autem rozsviti den.
Co se týče nových projektorů v angel eyes, předčilo to mé očekávání. Ty samotné kroužky svítí ve tmě snad víc než ty původní potkávačky :-D Chtěl sem to vyfotit a ukázat, ale vyfotit to nelze, svítí to moc silně, musel bych to fotit přes svářečský sklo a to nemam. A ano, člověk to hodí na automatiku a auto si pak přepíná denní svícení - angel eyes / potkávačky podle světla venku.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3773

#36 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Jo tak na tohle se taky u E65 těším, hlavně na to tlačítko A, protže X5 noFL to nemá a to je torchu takový blbý, ale dá se. Jinak tyhle posraný Markery s tím jsem si užil, V levým světle se 3 rozpekly. Mám ještě 3 doma nějkaý mega super svítivý, takže rád prodám (za polovičku), protože od Snejka budu mít angel funkční a nový projektory.
A Snejkova a Petrova reakce, když viděli mojí E65 s těma supersvítivejma markerama v noci, tak se začali strašně smát :) vytáhli ven X5ku a to byl šílenej rozdíl.
kurevtor

#37 Příspěvek od kurevtor »

od Snejka to sviti fakt jak kreten. Pres den to davam natvrdo na angel eyes, netreba prepinat na potkavacky v tunelech a garazich apod.
laik

#38 Příspěvek od laik »

:?:
Arnie, mám noFl, tlačítko A taky nemám, ale když otočím vypínač světel vlevo od 0, tak tam A je.
JaraX mi dal denní svícení 30% dálkové bo voči jaksi postrádám, a funguje to.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3773

#39 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Jak říkám mám tam denní svícení, jak píšeš, ale není to denní svícení jako má E65. Laiku to je něco funkčně úplně jiného.
0 - při zapnutým klíčku ti jde kroužek a nejdou zadky - OK
0 - vypneš a chípne to
1 - při zapnutým klíčku ti jde koužek a zadky svítí - taky OK (halvně když je hnusně, nemám rád blbečky co jezdí na A prší a vzdau mu nic nesvítí horší jak mlhovky)
2 - při zapnutým klíčku ti jde koužek jas na cca 30% svítí Bi*xenony

E65 - na A si to řídí samo Tmu/tunel den
Zugy

#40 Příspěvek od Zugy »

Na e65 a e53 je uplne stejne kolečko. Jena jiný tvar. Vlevo je A a pak 0 1 2
Odpovědět