Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
naše X5
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
Re: naše X5
hmmm ... by mě zajímalo, jestli takovej separátor oleje, kterej v zásadě netušim, k čemu je dobrej a kde je,
někdy někdo v tom mym autě měnil ....... poznám to nějak???
někdy někdo v tom mym autě měnil ....... poznám to nějak???
Ty ale nemáš M62, tobě separátor nezamrzne.
víš jak to je s tím časem. byl jsem ve Vídní
Tobě se ty vídeňské X5 nějak zalíbily. Dají se ještě sehnat, něco ve stavu, jak jsme dovezli?
Za rok to začne být aktuální.
Za rok to začne být aktuální.
nevím, už nechci X5 ani vidět. po anabázi s tou co tu mám ted. je v tom kilo nasypaný a auto né a né odjet a zlatej předfacelift, ten xdrive je strašná věc.
jj,předface, mladýmu se to líbí a fl by mu mohl zlomit vaz ještě.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
copak je spatne s xDrive u E53?? ja ze to ted budu muset nejak resit, mam vakl na kardanu a nejakej prapodivnej zvuk ...JaraX píše:nevím, už nechci X5 ani vidět. po anabázi s tou co tu mám ted. je v tom kilo nasypaný a auto né a né odjet a zlatej předfacelift, ten xdrive je strašná věc.
takze typuju vytahanej retez v rozvodovce .... ale treba se pletu
píšeš blbosti, řetěz má předface, ten se nesere, nebo skoro nesere a vubec to není xdrive ale stála čtyřkolka.
poface má místo řetězu spojku, dost to odchází, navíc odchází i ten reguláční motorek, taky odchází diferáky, poloosy atd.
poface má místo řetězu spojku, dost to odchází, navíc odchází i ten reguláční motorek, taky odchází diferáky, poloosy atd.
Jardo ty poloosy a diferály jsi myslel také u fl? Ty jsou snad stejné jako u předface.
Vyměň fl rozvodovku i s motorkem a dej tam řetězovou z předface a je tp spravený
....skoro na věky
Vyměň fl rozvodovku i s motorkem a dej tam řetězovou z předface a je tp spravený

Tady je tedy uni thread, Sweden by me poslal doprdele, ze tak hnusne spinavej motor by sem nedal, ale .... u nas to dela jedna firma za smesne penize trva to asi hodinku s odstrojenim, ale vysledek je skvely, uplne novy motor 
Heslo dne, kdo si hraje nezlobi. Jarax asi pozná, co jsme na E70 udělali, když se to umylo.

Heslo dne, kdo si hraje nezlobi. Jarax asi pozná, co jsme na E70 udělali, když se to umylo.

Nikam bych tě neposlal, máš to krásný, tak akorát, čistý, ale zase se to neleskne jako psí koule, takhle se mi to líbí.
Co jste dělali já nepoznám, na první foto je to od něčeho poblitý, ale díky "vysokému" rozlišení a "maximální" velikosti souboru to nějak nepoznám.
Fakt by s tím měli MODi už něco udělat, ty vložené fotky jsou fakt tragický, na jiném fóru jsem se s tím už hodně dlouho nesešel.
Co jste dělali já nepoznám, na první foto je to od něčeho poblitý, ale díky "vysokému" rozlišení a "maximální" velikosti souboru to nějak nepoznám.
Fakt by s tím měli MODi už něco udělat, ty vložené fotky jsou fakt tragický, na jiném fóru jsem se s tím už hodně dlouho nesešel.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
podepisujuJaraX píše: se prostě serou a serou se hodně, kor X5,

všechno jetý kraxny z druhé ruky. Jednu obrovskou výhodu x5 ale má proti ostatním typům - starýmu dědkovi s bolavými klouby se do ní luxusně nastupuje (a vystupuje)

Mám 3.0d, vím že je to místními odborníky zatracovaná motorizace, přesto prosím o vysvětlení - po vypnutí motoru, i docela ohřátého delší jízdou, ještě cca 1minutu běží podpůrné webasto. Je to chyba nebo záměr a proč? Motor je ohřátý, takže webasto by mělo být mimo provoz?
no třeba máš špatné termostaty a jede to furt na webasto.
otestuj termostaty
otestuj termostaty
Tatíkovi je 68 a nevyleze tam, natož, aby spadl dolů = je to kravina co píšeš, tohle je moc vyskoý a E70 ještě o kus víš !
A tady se to jmenuje "Naše X5" že by sem někdo dal fotku to ne, aspoň tady buse třeba fotka toho blbýho webasta !
A tady se to jmenuje "Naše X5" že by sem někdo dal fotku to ne, aspoň tady buse třeba fotka toho blbýho webasta !
No je to i podmíněno výškou.
Mám 187 a když mě chytnou záda, tak do X5 jakž takž vlezu a ven sklouznu v poho.
Ze 7er je to daleko větší problém vylézt. A věšet se na dveře? Vy jste mladí, tak si to tak neuvědomujete, ale já už začínám někdy cítit, jaké to jednou bude na denním pořádku
Mám 187 a když mě chytnou záda, tak do X5 jakž takž vlezu a ven sklouznu v poho.
Ze 7er je to daleko větší problém vylézt. A věšet se na dveře? Vy jste mladí, tak si to tak neuvědomujete, ale já už začínám někdy cítit, jaké to jednou bude na denním pořádku

mladí hmmm 4 křížky mě táhnou, poď se podívat jak se ráno o 5 soukám do 7edmy
to budeš koukat, občas si říkám, že ty veře zhákonitě musím uthrnout
Záda jsou jen jedny no.

Tak na haxnšus si právě musíš nechat X5.
Tam se nějak překlopíš a ven vypadneš a ani dveře neutrhneš. Jo jo, to známe. A pak že si tam dej ventilovaný sedačky
Já potřebuji výhřev po ránui v létě, jen bych tam na léto potřeboval reduktor.
Tam se nějak překlopíš a ven vypadneš a ani dveře neutrhneš. Jo jo, to známe. A pak že si tam dej ventilovaný sedačky

Já potřebuji výhřev po ránui v létě, jen bych tam na léto potřeboval reduktor.

Jj vyhrev i v lete nez povoli kosti v zadech
)) jinak to odvetrani kdyz je fak hic jedes v kosli je potrba nefouka to na zada ale saje vzduch, kdyby to foukalo ma housera kazdej.

kravina, je uplně jedno jeslti to fouká nebo saje, prostě to vytváří nějaký proud vzduchu a z obojího si mužeš zablokovat záda když to přeženeš. to je jako bys šel ven, foukalo a ty se otočil o 180° a řekl, ted je to ok, ted to saje.
Arnie, nevím jak to máš zkušený, já ne a jen teoretizuji. Ale pořád si podchlazuješ záda jestli saje nebo fouká. Já bych to asi mohl využít na zchlazení rozpálené sedačky. Jen si myslím, že je to zrádný a slabší jedinci to cítí až na druhý den.
Klimačku zapínám až když je opravdu hic a jedu třeba hodinu a vylezl bych zmáchaný. Takže ji moc nezapínám na ty moje cukačky ani v horku. Maximálně jen když je v autě 60° , tak to zmírním na únosných 30. Ale jak jsem psal, každý vydrží jinak.
Jo když jedeš někam 3 nebo 12 hodin, pak těch 25 je komfortních, to snesu i já

Klimačku zapínám až když je opravdu hic a jedu třeba hodinu a vylezl bych zmáchaný. Takže ji moc nezapínám na ty moje cukačky ani v horku. Maximálně jen když je v autě 60° , tak to zmírním na únosných 30. Ale jak jsem psal, každý vydrží jinak.
Jo když jedeš někam 3 nebo 12 hodin, pak těch 25 je komfortních, to snesu i já