měl jsem něco podobného.
Taky mi tam skakala chyba zvysene emise.
Mechanik mi procistil egr a rikal ze byla dost zasrana skrtici klapka....coz je specialita nejen BMW.
Po procisteni se to vyrazne zlepsilo...
U toho EGR je ale problem ze se to proste zasira takze casem to chce zase vycistit
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Špatná váha vzduchu?
Re: Špatná váha vzduchu?
Pořád nad tím zkoumám a už zkusil všechno
možný abych zjistil kdy přesně to přestane jet,ale jezdil jsem po městě se zahratym motorem a pořád to mělo tah pak vyjedu a když to držím klidne a jedu kousek tak v pohodě jakmile přidám víc přestane jet,ale když pak někde nechám auto půl hodiny stát nastartovány tak potom zase jede je to jak kdy..
Chtěl bych se zeptat jestli by tuhle závadu co řeším mohl třeba způsobit intercooler, že za studena v pohodě a jak je teplo nebo dostane víc tak to takhle ztratí nebo to čidlo za ním to jsem teda zkusil odpojit a zdá se mi že i když to přestane táhnout tak to je pořád lepší jak když je zapnutý.
Nevím co už zkusit tak mě napadá ten intercooler.
možný abych zjistil kdy přesně to přestane jet,ale jezdil jsem po městě se zahratym motorem a pořád to mělo tah pak vyjedu a když to držím klidne a jedu kousek tak v pohodě jakmile přidám víc přestane jet,ale když pak někde nechám auto půl hodiny stát nastartovány tak potom zase jede je to jak kdy..
Chtěl bych se zeptat jestli by tuhle závadu co řeším mohl třeba způsobit intercooler, že za studena v pohodě a jak je teplo nebo dostane víc tak to takhle ztratí nebo to čidlo za ním to jsem teda zkusil odpojit a zdá se mi že i když to přestane táhnout tak to je pořád lepší jak když je zapnutý.
Nevím co už zkusit tak mě napadá ten intercooler.
A tlak turba je na tom jak? Regulace chodí hladce nedrhne?
- Joshuax
- Klubové ID: 2833
- Kontaktovat uživatele:
Tak mozna by nebylo od veci treba zkouknout i lambdy 

E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i