Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E92 330i
- pavproch
a já mám dlouhodobou u e91 s N53 (průměr za posledních 12 měsíců @ 45tis km, přesně, bo služebák) = 12,67 (přičemž tam je skoro nula km ve městě a málo po dálnici na tempomat) a u m4Zlika s N52 za letošek (asi 7tis km od dubna, čistě pro radost, zhruba, bo to není služební s výkazama) asi 14 nebo spíš 15.... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to snad aby jsi si to nechal opravit, i ten nejvetsi magor na spritmonitoru ma na e89 3,0 12,5l:o))pavproch píše:a já mám dlouhodobou u e91 s N53 (průměr za posledních 12 měsíců @ 45tis km, přesně, bo služebák) = 12,67 (přičemž tam je skoro nula km ve městě a málo po dálnici na tempomat) a u m4Zlika s N52 za letošek (asi 7tis km od dubna, čistě pro radost, zhruba, bo to není služební s výkazama) asi 14 nebo spíš 15....
Jinak prumerna 9,7..
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
- pavproch
Opravit to nenechám....
Už sem to tu psal, minulou zimu sem m4Zlika zkrátil na diffu o 17% a adekvátně k temu vylezla i spotřeba - s OEM final diff ratio 4.27 sem jezdil za plus mínus 12, s drexlerovo zkrácením na 5.00 jezdim za těch 14 až 15... a užívám si to (čti vůbec mi to nevadí) ....
Btw, věřit spritmonitoru imho není dobrý nápad ...

Už sem to tu psal, minulou zimu sem m4Zlika zkrátil na diffu o 17% a adekvátně k temu vylezla i spotřeba - s OEM final diff ratio 4.27 sem jezdil za plus mínus 12, s drexlerovo zkrácením na 5.00 jezdim za těch 14 až 15... a užívám si to (čti vůbec mi to nevadí) ....

Btw, věřit spritmonitoru imho není dobrý nápad ...

kolik najezdíš km na jednu sadu desek (a jaky mas)pavproch píše:úplně normální jízda pro radost, no... po liduprázdných okreskách, jednička až čtyřka, vyjímečně pětka (šestku tam dám tak 2x za sezonu -přeháním, trochu, no), DSC off, furt v redline....
Jinak to cos popsal je spise uz okruhova charakteristika jizdy:)
- pavproch
ref desky: nevím, doposud sem tak často hrabal do brzd (čti: upgradoval), že sem nestihnul žádné desky ojet až na čidlo....
je teda fakt, že fčíl mám vepředu i vzadu slotted/dimpled kotouče, takže asi desky (zásadně používám OEM) pudou dopryč rychleji...
popravdě řečeno, u auta pro radost je výdrž desek ve stejné kategorii mého nezájmu jako spotřeba....
jo, snažím si užívat každý metr za kniplem m4Zlika... teda vždycky kromě prvních cca 5-10km, než wolej doleze na 120 stupňů...
je teda fakt, že fčíl mám vepředu i vzadu slotted/dimpled kotouče, takže asi desky (zásadně používám OEM) pudou dopryč rychleji...
popravdě řečeno, u auta pro radost je výdrž desek ve stejné kategorii mého nezájmu jako spotřeba....
jo, snažím si užívat každý metr za kniplem m4Zlika... teda vždycky kromě prvních cca 5-10km, než wolej doleze na 120 stupňů...
-