No hlavne opravdu prvne vidim, ze tam nekdo ma napsanou predepsanou znacku pneu Tohle bych si fakt nechal zmenit, to je totalni kravina co tam mas napsane...
Hlavne az tam budes mNontovat ty retezy, tak bacha A NABO taky netusim co je za slovo
Asi bych si napsal do BMW, poslal tam VIN a pozadal o seznam rafku a rozmeru pneu, ktere na tom aute muzes mit a mozna bych jim tam poslal i ten obrazek, aby videli, proc je o to vubec zadas.
No je mi jasny, ze to opsali z nemeckyho, ale prave ze praxe je takova, ze nez by to nekdo prepisoval, tak tam nenapisou nic, jenom jeden rozmer a tim to skonci. Aby mi nekdo diktoval, ze si musim koupit tu ci kterou znacku, to uz smrdi korupci...
Nechci radit, ale tohle snad musí projít... snad nebudou řešit, že máš na zadku stejný rozměr jako na předku - pokud jde o tohle. Já bych to risknul. Značka gum se prý vypisuje poměrně často... ale po tom taky snad nepůjdou.
No ale kdyz rika, ze mu to leze ven, tak mu to projit nenechaj preci... To ani nebudou zkoumat co tam ma zapsano v technicaku, bude jim hned jasne, ze takhle to vypadat nema, nejezdi jim to jednou auto za rok...
Ten, kdo vypisuje značku gum do TP je úplný idiot úředník a neměl by takovou práci dělat.
Pojišťovna sice bude řešit rozměr kol, ale pokud usoudí, že nehoda byla způsobená z úplně jiného důvodu, tak je úplně fuk, co zrovna bylo na autě. To je z praxe.
Je to jak píše Joshuax... lezou? FUCK! Špatný rozměr pneu? FUCK!
Oni jsou schopni Tě vyhodit za plovoucí kotouče, protože to nikdy neviděli. A ještě jednou podotýkám, vše se fotí a fotky se ukládají. Už 2x jsem si prošel tím, že jsem neudělal blbou evidenčku a auto mi vyfotili, což vedlo k několika úkonům a to i složitým, aby vozidlo mohlo být přepsáno na nového majitele.
Prostě pokud nemáš na STK známýho, tak tam nejezdi.
Na jednu stranu lidi nadávají co tady jezdí za vraky, že to na technický odrbávají a když někoho vyhodí že mu tam něco nesedí, tak zas nadávají že jsou technici šmejdi
Diky vsem za reakce. Jsem z okoli Usti nad Orlici (Kraliky), ale motam se ted casto i v Praze. Kam presne by slo napsat do toho BMW, abych jim to na urade mohl dolozit? Takhle to vypada u me na aute.