Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Komplet výměna brzdových kotoučů a destiček na E90 320d
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Srovnávat ATE s kvalitou prvovýroby se nedá... je to jiná jakost 
Na golfa bych si to dal... ale třícu mám teďka na ATE a ty už tam nesmí, nefungují tak jak bych chtěl

Na golfa bych si to dal... ale třícu mám teďka na ATE a ty už tam nesmí, nefungují tak jak bych chtěl

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
ahoj,,já teď dával na svou 320D E90 komplet kotouče a desky,hadice,čidla a závodní kapalinu..sehnal jsem si z jiného auta zánovní třmeny(opravdu byly jen špinavé od prachu,po umytí stav nových,lakováno keramikou) jinak vše EBC..kotouče turbo groove,desky red stuff,kapalina 307+,čidla a hadice ebc,obložení ruční brzdy ebc..výměnu provedl specializovaný(né autorizovaný) servis bmw Mach motors.. nemohu zatím hodnotit výdrž ale ihned po namontování to brzdí stejně jako před tím originál prvovýroba..teprve to optrně zajíždím,abych si je hned nezkurvil.. pro tuto alternativu jsem se rozhodl po půlročním bádání,hledání a rozhodování..zatím věřím že to bude ok ale předbíhat nemohu..vyšlo mě to na 32 tis..
Tak EBC mám taky, asi 2t km necele a začínají brzdit o poznání líp jako staré. Kotouče byli i desky uplně K.O. Musím ale podotknout ze mam stejne desky červené, ale kotouce mam ultimax blackdash. Všechno zadní náprava. Musí se správně zajet. Všechno montované na zadní nápravu. Na předek půjdou za měsíc. Vyměněna kapalina taky za závodní..... + čidlo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja su blbej jak vrata, ale poradte mi k cemu je dobra ta zavodni kapalina, neverim ze to drtite hlava nehlava a jdete po tech brzdach fakt tvrde a nekompromisne zatacku co zatacku a neverim ani ze by jste uvarili obycejnou. Spis bych mel vetsi obavy aby v zime s tou zavodni spolupracovalo dsc tak jak ma...
- pavproch
zpět k cenám origo BMW spotřebáku z autorizáku - jak píšu ve vlákně o Z4, m4Zlik má ode dneška komplet nové brzdy: 4x kotouč, 4x desky, 2x čidlo, pružinky.
Díky momentální akci v mém autorizáku tenhle materiál vyšel do 20k českých včetně dépéhá... a to ty přední kotouče sou dvoudílné (hliníkový náboj, litinový kotouč, nýtované, čili výrobně výrazně dražší než jednodílné litinové, jaké má třeba 3er)
Díky momentální akci v mém autorizáku tenhle materiál vyšel do 20k českých včetně dépéhá... a to ty přední kotouče sou dvoudílné (hliníkový náboj, litinový kotouč, nýtované, čili výrobně výrazně dražší než jednodílné litinové, jaké má třeba 3er)
Zkus napsat do Renocaru v Praze. Mně udělali nabídku o 15-25% levnější oproti ceníku, takže jsem desítku ušetřil, ale to ještě bydleli pod Kongresákem (někteří ho ještě známe pod názvem Palác kultury)Vojta87 píše:Takže jedinná a nejlepší možnost autorizovaný servis a nechat to na nich... Myslel jsem že se tu najdou lidi, který umí takové věci sehnat i za lepší peníz...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
ještě k ATE: někde jsem slyšel/viděl/četl, že ATE desky v pořádku, ATE kotouče naprd, což můžu částečně potvrdit. Mám napředu ATE desky na OEM kotouči. Subjektivně jsem nepoznal rozdíl proti OEM deskám, co tam byly před tím, na deskách je najeto 23tis, mají za sebou Vys. Mýto, Transfagarasan + Transalpinu kde dostaly řádně za uši. Brzdí pořád stejně jak nové a BC ukazuje ještě 60tis do výměny.
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

A mas ATE ceramic nebo normal? U predeslych aut(Toyoty) mi vzdy rikali ze, kotouce orig a s deskama laborovatvita11 píše:ještě k ATE: někde jsem slyšel/viděl/četl, že ATE desky v pořádku, ATE kotouče naprd, což můžu částečně potvrdit. Mám napředu ATE desky na OEM kotouči. Subjektivně jsem nepoznal rozdíl proti OEM deskám, co tam byly před tím, na deskách je najeto 23tis, mají za sebou Vys. Mýto, Transfagarasan + Transalpinu kde dostaly řádně za uši. Brzdí pořád stejně jak nové a BC ukazuje ještě 60tis do výměny.