Když jsem si před 7lety kupoval E60 řešil jsem stejnou otázku 530 vs 535. Svezl jsem se s objema a zvolil 530d. protože 535 není tak vyvážená jako 530d protože díky druhému turbu je o cca 60kg (jestli si dobře pamatuji) na předku těžší a bylo to v zatáčkách znát. a spotřeba je o cca 2l vyšší což mi nepřišlo jako adekvátní k o něco vyššímu výkonu který pocitově moc nerozeznáš díky tomu že 535 je jen automat a 530 jsem si koupil manuál.
Ohledně ceny se nejčastěji lidé se kterými se o tomto bavím shodují že do 300000,- se prodávají holoty nebo vylítané kusy,což dokazuje že velmi často lidé u tohoto auta řeší problémy které v km které uvádí se u poctivého nájezdu km nevyskytují (osobní zkušennost)
Jinak Mpaket dodělat tak aby to k něčemu vypadalo není uplně jednoduché respektive těch věcí na výměnu je ažaž,pokud to tedy chceš mít poctivě a ne jen na oko vyměněn přední nárazník.
Ze zkušennosti ostatních kdo s těmito auty pracují se ceny zachovalých kusů s rozumnou výbavou reálně pohybují kolem 350000,- z roku 2005-2007.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prosím vse na 530d a na 535d srovnani atd chci koupit
Ten výkon je vyšší o 25%, t. j. o čtvrtinu, což je docela dost a ten rozdíl 2 litry na spotřebě dělá automat
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
výkon vyšší je to je jisté ale kroutící moment který dává motoru sílu je vyšší jen o 60 respektive 80 Nm což není takové terno. Je nutné také brát do uvahy že 535 je těžší.Vlasta píše:Ten výkon je vyšší o 25%, t. j. o čtvrtinu, což je docela dost a ten rozdíl 2 litry na spotřebě dělá automat
Ale jak zde bylo již napsáno 100lidí 100 názorů