Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Délka hadiček podtlaku turba
Pokud tě to bude zajímat, dám vědět. Každopádně to houpání a cukání způsobovali dvě věci. Když dal motor dohromady, tak se to znatelně uklidnilo ale samozřejmě to dělá dál. Nevím jestli jsem ho pochopil správně ale mluvil něco o sjetých lamelách v převodovce, take si nejsem jistý jestli jsem to pochopil správně jestli mají ty podtlakové hadičky vliv i na brzdy ale auto také lépe brzdí. V tech odborných slovech se fakt nevyznám. Když jsem ho viděl při práci, šel po tom opravdu důsledně,vše překontrolovával, také nějakým přístrojem měřil hodnoty podtlaku v jednotlivých hadičkách atd atd.JaraX píše:tak pak dej vědět čím to bylo, pořád tipuju měnič.
Tak vidis, skoda jen ze jsi po tom nesel tak dusledne jako on a nevymenil jsi uplne vsechny hadicky, mohl ten problem byt vyresem uz za tebe a auto by uz za tebe take lepe jelo a brzdilo. Byl jsem u toho kdyz mi ukazoval ze tam zustaly stare hadicky,takze jsem to videl na vlastni oci, byl jsem pred tim presvedcen ze jsi vymenil vsechny a take jsem mu to rikal,ze maji byt vsechny vymeneme, nedal na me a musel se presvedcit sam. Tomu rikam delat praci na 100% a ne polovicate coz v tomto pripade melo uspech,to plati i u toho jak jsme si psali o te kontrole zapojeni. No a to pak dela spokojene zakazniky.JaraX píše:jj vacuometr mam taky a taky jsem to meřil,na brzdy to vliv má, ale né pořadí ale spíš těsnost, jelikož vaukuová pumpa dělá podtlak pro turba i brzdy, pokud pak je někde netěsnost k turbům hůř to brzdí, resp to hůř posiluje