Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kodování Ostrava Us denní svícení ?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
robosek

#21 Příspěvek od robosek »

mi00wa píše:Včera jsme zkusily nastvavit denní US svíceni povolil nějaké poličko nichtaktiv na aktiv bohužel nic se nestalo. člena inspi mu napadlo přehrát novější software zjístil že mám starý asi naposled přehraný 2006 tuším.
Pomohlo by to jednotce a by už konečně zapla US denní svícení ?
Díky
Neco delate spatne, u meho auta nebylo treba nic aktualizovat a US DRL nakodovat slo. Muzu doporucit mentuliho, je to profik pres kodovani, ale pusobi ve zlinskem kraji, coz je krapet z ruky.
Lion-

#22 Příspěvek od Lion- »

cajik8 píše:Tak jsem zjistil ze jeden bmw servis mam pod kopcem:)
http://Www.sotea.cz
Ostrava kousek od centra,komplet diagnostika 400kc pan vstricny zitra sem objednany napisu vic.
tak to jsem zvedav, ja tam byl 1 pred ctyrmi roky s e46 a uz radeji ne :), ale mozna se to zmenilo...
Miguel

#23 Příspěvek od Miguel »

mi00wa píše:Včera jsme zkusily nastvavit denní US svíceni povolil nějaké poličko nichtaktiv na aktiv bohužel nic se nestalo. člena inspi mu napadlo přehrát novější software zjístil že mám starý asi naposled přehraný 2006 tuším.
Pomohlo by to jednotce a by už konečně zapla US denní svícení ?
Díky
Nepomohlo :wink: uměj to i auta z devadesátých let, je to o tom vědět co u které verze jednotky nastavit za parametry.
Andre

#24 Příspěvek od Andre »

Pokud ještě potřebuješ zkus člena HonzaK. Nastavoval mi USdrl na e39 v Porubě.
tomaskraltk

#25 Příspěvek od tomaskraltk »

Souhlasím, s Andre, HonzaK z Poruby to dělá, má i komplet diagnostiku. Mi už dělal na e39ku hodně věcí a maximální spokojenost a vše za rozumnou cenu, jak tady nabízí málo kdo! :wink:
Perunwit

#26 Příspěvek od Perunwit »

Zdar, chtěl bych si nechat na E39FL udělat denní svícení přes kroužky CCFL, je zde někdo, kdo by mi v rozumné dojezdové vzdálenosti od Plzně kroužky nainstaloval na počkání? Při té příležitosti bych chtěl vyměnit odrazové oranžové plošky ve světlech za bílé, jelikož oranžády se mi nelíbí... díky za případnej tip nebo nabídku.
Odpovědět